M: huonekaluja mm. expediittiä tarjolla!

1 post, 1 page, 1,167 views

W_Gekko

Posts: 146

#1 • • Edited W_Gekko
Joo muutto tuli ja tavaroista lähtee puolet :D Tarjolla seuraavaa:

Ikean Expedit hylly: näillä näkymin myyty!
Tämän näköinen: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10103088 väri on tuo tumma. Expeditissä on myös 6kpl jalkoja jotka on tämän näköiset: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20054563 kunto tässäkin hyvä, mutta joku naarmu saattaa tosta päältä löytyä. (uutena 69e + jalat 20e)

TV-taso
Tämä: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40105340 väri valkoinen ja kunto uutta vastaava, ei ole kerennyt kauan olemaan käytössä. (uutena 59e tällä hetkellä)

Työpöytä/tietokonepöytä: näillä näkymin myyty!
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70175416 väri on tumma. HUOM! tämä siis ilman tuota lisätasoa, ja toi taustalevy on tuolla valkoinen. Kunto hyvä, pari naarmua saattaa löytyä jostain ja ton taustalevyn taakse on pari ruuvia vedetty jotta saa piuhoja ripustettua. (uutena tais maksaa joku 70e tms?)


Kaikista tavaroista otetaan tarjouksia vastaan ja paikan päälle saa tottakai tulla katsomaan ja tekemään lopullisen päätöksen, tarjouksia voi esittää ihan rohkeasti tarkotus on kuitenkin päästä eroon tavarasta ja saada uutta hyvää kotia. Yhteydenotot mielellään osoitteeseen: 273.150 |ÄT| gmail.com

Jos haluaa tarkempia kuvia tms niin niitä voin mahdollisesti ottaa :)

edit: sijaitsee siis Vantaalla martinlaaksossa.

--
O.o