Bujashaka SuomiSpezial V2.0 9.4.2011 @ Kotka

3 posts, 1 page, 7,601 views

Bujashaka

Posts: 34

#1 • • Bujashaka
flaba_etu_pien.jpg

Musiikki rikastuttaa elämää. Pacius ja Sibelius hurmasivat ja huumasivat kansalliromanttisilla sävellyksillään. Jo vuosisatoja tarinoita kerrottiin laulurunoudella eteenpäin ja laulut jäivät elämään omia elämiään ja ovat siirtyneet jo veriimme. Pelimannit saivat ihmiset tanssimaan piirissä ja ilon irtoamaan karuimmastakin talosta.

Samat vatsaa kääntävät tunteet saavat ihmiset tänäkin päivänä hakeutumaan musiikin syleilyyn, kirjoittamaan sanansa paperille ja laulamaan ne läheisilleen. Tämä on laulun taika. Se on osa historiaamme.

Joten mitäs jos juhlittaisiin taas suomalaista musiikkia? Laulettaisiin huhuillen, kuin aamukasteessa, riukuaidan rajaamaa maisemaa talsien. Rallatellaan lauluja ilo pinnassa, vaik syvän märkeni. Paukutetaan tahtia ja laitetaan jalalla koreasti. Päätetään talven härkäpäivät juhlilla ja aloitetaan kevät kunnolla.

Aika tuoda laulelmat uuteen kotiinsa kaupungin sydämeen. Näissä juhlissa uusi ja vanha lyövät kättä ja luvassa on unohtamaton musiikkikokemus. Nyt kaivamaan vaarin vanhat mokkasiinit kaapista ja tanssimaan iskelmää, funkkii, housee tai vaikka kuorolaulannan tahtiin.

flaba_taka_pien.jpg


Ravintola Tivoli
9.4.2011
21:00 – 04:00
Liput KEKY-kortilla 6€/8€ kortitta.
K-18

Äänentoisto : HAD Audio
Valotekniikka : AK Sound and Music Service
Valosuunnittelu ja toteutus : Silto Lights
Erikoistehosteet : Pyroman

Ennakkoliput tottakai Pomp divarista maanantaista (21.3.) eteenpäin.

Samasta osoitteesta voit myös ostaa vuoden 2011 KEKY-kortin jolla tuet Bujashakan toimintaa sekä pääset Bujashakaan halvemmalla sisään sekä muita erinäisiä etuja.

Myynnissä on myös rajoitettu erä Bujashaka survival pakkauksia hintaan 25e. Pakkaukseen kuuluu musta Bujashaka t-paita, ennakkolippu huhtikuun tapahtumaan sekä vuoden 2011 KEKY-jäsenyys.


ESIINTYJÄT JA AREENAT!


SUOMILIVE:Liljan Loisto
Kotkan Laulumiehet
Sine Ira
Mekaanikko & Suu
Artelmis & Timbuktor


SUOMIDISCO:


Milla Lehto
Orion
Supertyyli
Pekko Haimi


LATO:


Ceemon
Hege
Jukola
Adam Kadmon

LILJAN LOISTO

liljan_loisto_pien.jpg

Liljan Loisto soittaa Karjala-aiheisia vapauslauluja reggaesävelin. Suurten ikäpolvien kiihkein kotiseutunostalgia raikaa rajantakaisen Karjalan suomalaiskyliin ja kannaksen mannuille. Jamaikalaisen rastareggaemusiikin tärkeimpiä rakennusaineita on juuri mainittu palavasieluinen paluumuuttofiilistely.

Yrityksenämme on yhdistää kahden kaukokaipuisen, suurvaltojen varjoissa taistelevan kansan sydämestä kaikuva kaihoisa paatos. Juurireggaen tummanpuhuva ja lämpimästi läikähtelevä saundi avaa kontekstin ottaa pappojen ja mummujen ikiaikaiset narinat uudenlaiseen käsittelyyn. Eikä tässä ihan himmailemassakaan olla, sillä myös humppa saadaan keinahtamaan, kun Viho Vartiaisen ja Reijo Viidan kuohkeat humpat saavat riehakkaat mustalaisrocksteadysovitukset ylleen!

http://www.facebook.com/liljanloisto
http://www.myspace.com/liljanloisto
http://agency.livenation.fi/artist.aspx?artistId=1144


KOTKAN LAULUMIEHET

kotkan_laulumiehet_pien.jpg

Kotkan Laulumiehet on perustettu 1935. Ensimmäisen ulkomaanmatkansa kuoro teki 1955 Norjaan ja Ruotsiin. Muut ulkomaiset konserttimatkat on tehty Tanskaan, Saksaan, Hollantiin, Tsekkoslovakiaan, Sveitsiin, Unkariin, Itävaltaan, Kanadaan, USA:han, Venäjälle sekä Viroon ja Italiaan.

Vuonna 1967 Laulumiehet voitti musiikkineuvos Jukka Hapuojan johtamana amatöörikuorojen sarjan suurissa kuorokilpailuissa Scheveningenissä Hollannissa ja hänen johdollaan kuoro sijoittui mitaleille kaikissa SULASOL:in mieskuorokilpailuissa 1970-luvulla.

Toimintansa aikana Laulumiehet on julkaissut kolme omaa äänilevyä.
Nykyiset laulunjohtajat ovat Hannu Koivisto, Antti Koivisto ja dir.cant. Reijo Paavola. Aktiivilaulajia on nelisenkymmentä.

http://www.kotkanlaulumiehet.fi/


SINE IRA

sine_ira_pien.jpg

SINE IRA on SI.
SI syntyi vuonna 2004.
SI tekee rapmusiikkia niinkuin haluaa. Se toimii Yellowmic Oy:n alla.
SI on KG & LL.

KG - Tekstien kirjoittaja omaa luokkaansa oleva Klaukkalan ja sittemmin Vantaan mies. Jäätävän tekstityksen lisäksi myös flow on saavuttanut uusia ulottuvuuksia Sine Iran myötä. Vanhat projektit erinäisiä soolokappaleita ja entisessä A04n alkumuodossa piipahtaminen. Isänmaantoivojen lippulaiva 2000- luvun hämärinä keskivuosina. Karhea ääni alleviivaa läpät, jotka toimitetaan tarkasti. Läpät naurattavat, laittavat kaksoismerkityksineen ajattelemaan ja sanomaan: "toi oli v*tun hyvä". Kaikki samaan aikaan.

LL - Kotkan oma poika on seikkaillut sooloprojekteissaan syvällä jo vuodesta 2004, jolloin ensimmäinen julkaisu näki päivänvalon. Samat kummalliset projektit jatkuvat nykien Sine Iran ansaitessa keskittymisen ja parhaat verset. Tämä on oikein. Oudot sanavalinnat ja aiheiden lähestymiset ovat ominaisia miehelle. Flown ja tyylien vaihtelua tapahtuu yhden versen sisällä hämmentävän paljon. Keikkaesiintyjänä LL on maanisen ja ympäristölle vaarallisen rajamailla.

Sine Irasta on karissut vuosien varrella yliyrittäminen, osapuolten erojen vääränlainen käyttö ja naiivit aihepiirit. Ikä ja kilometrit ovat alkaneet näkyä.

Ensimmäinen levy, self-titled "KG & LL" myi ihan saatanasti. Funkiestin Juha arvosti sen 19 parhaan suomilevyn joukkoon vuonna 2010. Ampumahiihdossa saavutetun kullan jälkeen ei vertailukohtaa tälle saavutukselle juuri löydy. Levy on saanut pääasiassa hyvää palautetta, mutta SI ei ole tyytyväinen.

SIn toinen levy kantaa nimeä "KUKAAN EI VENAA TÄTÄ".
Se julkaistaan mahdollisesti vuonna 2011.
Julkaisuaikataulusta riippumatta tämän 10 kappaleen levyn biisit valtaavat SIn keikkarepertuaarin vuonna 2011.

SI saapuu esittelemään tätä levyään Kotkan BUJASHAKAAN, suomen kovimpaan klubiin.

SIn toteutuva potentiaali KOTKASSA sijaitessaan on noin 250%.

Tervetuloa.
Noudatamme "keltamustaa ja vihreevalkoist" pukukoodia.
Odotamme teiltä samaa.

t. SI

http://sineirablogi.wordpress.com/
http://www.myspace.com/sineiramusic


MEKAANIKKO & SUU

mekaanikko_suu_pien.jpg

Mekaanikko ja Suu juontavat Bassoradiossa Rytmisektori-ohjelmaa, jonka monipuolinen selektio heijastelee heidän ennakkoluulotonta asennoitumistaan musiikin ilmiöihin iskelmästä indieen ja etnosta elektrohouseen. Tiivistä yhteistyötä tekevä DJ-kaksikko on keikkaillut ahkerasti mm. We Love Helsingin supersuosituissa iskelmätansseissa. Mekaanikon Juhannustanssit-miksaussarja on tehnyt 30–60-luvun suomalaista tanssimusiikkia tutuksi nuoremmillekin sukupolville ja ollut osaltaan käynnistämässä vanhan iskelmän uutta nousua. Suu puolestaan voitti vuonna 2010 jaetun ykkössijan We Love Helsingin iskelmämiksauskilpailussa

http://www.myspace.com/mekaanikko
http://www.facebook.com/pages/Rytmisektori
http://www.basso.fi/radio/rytmisektori

MILLA LEHTO

milla_lehto_pien.jpg

Milla Lehto on vuosikymmenen ajan ollut tunnettu Dj underground klubiskenessä. Hän on pyörittänyt levyjä Suomen isoimmissa klubeissa ja tanssitapahtumissa maailmantähtien kanssa, joihin lukeutuu Pendulum, Infected Mushroom, Hallusinogen, Nic Fanciulli, Danny Rampling, Deep Dish, John Digweed, Guy J, D Ramirez, Lee Coombs, Smoking Jo, Orkidea, Elliot Ness, Mr A ja monet monet muut.

Hän on vakiodj mm. Ever Clubilla, [reiv]:ssä, Pussy eau De Club:lla, Renegadella, Afterhours:lla ja FADE:lla. Milla tunnetaan hänen laajasta äänipaletista, housesta rumpubassoon, rokaten tanssilattioita missä hän soittaakaan.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Milla_Lehto
http://www.myspace.com/millalehto

ORION

orion_pien.jpg

Aloittaen 90-luvun teollisuukaupunki Tampereen varastohalliraveista. Hämmentäen pohjoissuomen konemusaskeneä yli viiden vuoden ajan ja asettuen Helsinkiin 2006, Orion on yksi Suomen kiireisimmistä deejiistä.

Orion houstaa viikottaista elektronisen musiikin radio ohjelmaa, Suomen kansallisella radiokanavalla Ylex:llä ja on myös edesmenneen Tiistain tanssi-illan houstaajia, joka oli vanhin elektronisen musiikin radioohjelma Suomessa. Hän on töissä Misc Managementillä, joka on ensimmäinen Suomalaisen tanssimusiikin ohjelmatoimisto ja hän pyörittää ja tuottaa Jack klubia Helsingissä sekä on tamperelaisen Club One:n residentti dj.

http://www.djorion.fi/
http://ylex.yle.fi/radio/juontajat/dj-orion
http://www.youtube.com/user/Juska

JUKOLA

jukola_pien.jpg

Jukola on levyfiili, jonka tinkimätön vinyylikattaus harvinaista rytmimusaa ja tanssiklassikoita ei jätä ketään kylmäksi. Tarkkanenäinen DJ haistaa hyvät levyt vuosien pölykerroksien alta, paikoista, joista muut eivät edes osaa etsiä. Keräily tapahtuu kuitenkin soittamisen ehdoilla, joten Jukolan levylaukun sisältö käy läpi aina fasistisen tarkan seulan. Levyjen soittamisessa Jukolalla on hyvä hedonistinen kaava; jos sekä ihmiset, että DJ itse nauttivat yhtä aikaa, on homma kaikinpuolin kunnossa.

Jukolasta onkin tullut Tampereen "feel-good" -tiskijukka nro 1 ja miehen voi löytää levysoittimien takaa kaupungin rennoimmista baareista ja kesällä parhaimmilta terasseilta.

SUPERTYYLI

supertyyli_pien.jpg

Kuka Supertyyli on? No hän oli vain skidi joka istui iltaisin radion äärellä kuunnellen myöhäisillan dj-miksauohjelmia, katsellen kopioituja DMC ja ITF nauhoja, säästellen pennejään levysoittimia varten. Ostettuaan ne hän harjoitteli, kunnes kädet vuotivat verta. Nykyään Supertyyli tuottelee, blendaa, tekee edittejä ja orginaalikamaa myös. Dj-vedoissaan hän liikkuu genrerajojen välissä, kuumilla cuteilla, tehden sen tyylillä ja taidolla, ja kuten Lohisoiton Bujashaka ja Black Babylon Circus tapahtuma todisti Supertyyli on mies joka osaa pitää tanssilattian laavankuumana, tyylikkäänä ja hauskana.

Tai kuten mies itse sanoisi: "I play records with technical skills that make jaws and panties drop." "

www.facebook.dj/supertyyli

http://www.mixcrate.com/supertyyli

Yhteistyössä:

http://www.kirjapaino.org/
http://www.newex.fi/
http://www.pyro.fi/
http://www.funkyjungle.com/
http://www.kotkantivoli.fi/

--
9.4.2011. SuomiSpezial V2.0. /w Liljan Loisto, Milla Lehto, Orion, Pekko Haimi yms.

zintonic

Posts: 6

#2 • • zintonic
Oujeah... MILLA IS THE NAME OF THE GAME :) I´m IN!!!!!!
Bujashaka

Posts: 34

#3 • • Bujashaka
Hyvät ihmiset,

lauantaina olisi aika kaivaa tanssikengät komerosta ja saapua juhlistamaan Bujashakan toista Suomi-iltaa. Ennakkolippuja on vielä saatavilla Pomp divarista lauantaihin kello 16 saakka. Samasta osoitteesta suosittelemme myös Keky-kortin ostamista, jolla tuet meidän toimintaa ja saat etuja mm. Pomp-divarista, Albertista, Bluesta sekä Kairosta.

Soittoaikataulut on luettavissa täältä:

http://bujashaka.net/2011/suomi2/bujashaka_lavakartta_suomiv2.pdf

Siinä ehkä tärkeimpiä huomioita on, että Kotkan Laulumiehet aloittavat jo 23:00! Tulkaa ihmeessä ajoissa paikalle, että ette missaa kuoroesitystä ja sen jälkeen alkavaa Liljan Loistoa.

Eilen alkoi jo tekniikkakamojen roudaus paikanpäälle, joten aika massiivista settiä luvassa jälleen kerran. HAD-audion isoa pa:ta paukuttaa loppuillasta mm. Ylexiltä tuttu Orion sekä Suomen ihquin naisdeejii Milla Lehto, joka ei varmaan ketään jätä kylmäksi ;)

Lauantaihin! ♥

--
9.4.2011. SuomiSpezial V2.0. /w Liljan Loisto, Milla Lehto, Orion, Pekko Haimi yms.