Rewd Adams aka Skandal-Mies joka hajoittaa terrorivisioita

4 posts, 1 page, 2,648 views

Avatar
#1 • • Kiltamestari Guest
Tervehdys,

törmäsin eräs päivä youtubessa hakusanalla "new world order hiphop" kappaleeseen "Skandal - Terrorvision":



Vanhempaa freestylesettiä:



Terrorvision biisin alussa soundi on kuin kabinettia, mutta pian kun Skandal alkaa räppäämään niin tajuntaan iskee tiukka sarja iskuja terroritelkkarista ja illuminatin juonista: kansa on karjaa ja niin edespäin. Skandaali aka Rewd Adams tarjoaa sanoillaan "red pill" eli matrixin punaista pilleriä, herätystä, karua herätystä todellisuuteen, että valtiomme on terroristi ja telkkarista vuotaa silmiimme myrkkyä: televisio on terrorivisio! Tätähän minäkin, word up Skandal!

Koko hommahan tuntuu tosiaan kuin paholaisen juonelta, seuraavaksi nämä valtion tyypit tyypit ovat suunnitelleet istuttavansa implantteja vastasyntyneisiin, natsi-eu juurikin julisti myös veden "huumeeksi". No, sitähän se oikeastaan onkin koska se on nykyään täynnä kemikaaleja eikä loppua näy, päinvastoin: natsi-eu on tehnyt direktiivin, mikä kieltää kaikkien yrttien viljelyn eli myös valkosipulin, toisella kädellä varastetaan luonto meiltä ja toisella kädellä annetaan myrkkyä tilalle. Niin ja bu the way, maanpetturihallituksemme muutti juurikin Suomen perustuslakia niin, että koko Suomea johdetaan nykyään natsi-eu:sta käsin.

Lopulta oikeus kuitenkin aina voittaa, niinkuin on myös käymässä täällä Suomessa: vaalihuijaukset on jo paljastettu ennenkuin ne edes tapahtuivatkaan, ihmiset ovat heräämässä karuun todellisuuteen myös täällä pohjolassa, vaikka monella on edelleen pipo aika jäässä.. Mitä pitempään ihmiset jatkavat "salkkaripsykoosiaan" valheen imemistä terrorivisioista, sitä pitempään sitten itkettää, kun herää todellisuuteen.

Skandal muutti artistinimensä myöhemmin Rewd Adamsiksi mikä on anagrammi hänen oikeasta nimestään Drew, Adams on hänen oikea sukunimensä.

DJ MK:n miksaama Hunger Pains pääsi UK:n kärkilistoille ja moniin maan lehtiin. Tässä on silloin vielä Skandal nimellä esiintyneestä Drewistä tehty haastattelu:



Seuraavissa linkeissä on myös musiikkia kyseiseltä mixtapelta:



http://www.ukrecordshop.com/item/skandal-hunger-pains.html

Tässä pari feattibiisiä:







http://chimaanya.bandcamp.com/track/feel-us-ft-rewd-adams-skandal

Nyt kun musiikki on puhunut puolestaan, niin yritän suomentaa 24. helmikuuta 2011 tehdyn haastattelun: http://www.britishhiphop.co.uk/features/interviews/rewd_adams.html

Skandaali teki ison esiintulon viime vuoden alussa debyytillään Project A ja Hunger Pains. Mutta todellinen kekseliäisyys on uudelleensyntymisessä ja uusien asioiden keksimisessä, joten Skandaali uudelleenmuotoutui Rewd Adamsiksi ja on palannut uudella LP:llä Rewd Awakening.

K: Miksi nimi vaihtui Skandal:ista Rewd Adamsiksi?

V: Tarvitsin tilaisuuden, Skandal tuntui kuluneen loppuun minulle, se tuntui epäaidolta ja se on yleinen artistinimi. Ja kun minusta tuntuu jokin asia pahalta niin en pysty keskittymään mihinkään ennenkuin käsittelen asian. Minun piti muuttaa nimi ennenkuin se olisi liian myöhäistä uralleni. Joten jees, Rewd Adams on anagrammi nimestäni..

K: Voitko selittää tarkemmin uuden albumin sisältöä ja mitä se tarkoittaa sinulle artistina?

V: Se on ikäänkuin päiväkirja viime vuosilta, paljon vaikeuksia ja taisteluja on ollut sinä aikana johtuen siitä, mitä kävin läpi silloin, kuten voit kuulla musiikistakin. Se on myös kuin kirjan loppu siitä ajasta elämässäni.. Opin itsestäni ja ihmisistä ympärilläni joten toivottavasti en pane itseäni tiettyihin tilanteisiin uudestaan, joista musiikki kumpusi.

K: Kuka tuottaa Hunger Painsin?

V: Beat Butcha, M-Phazes, Sivey, Jetsun, Jon Phonics, Ed Strong ja Loudmouth Melvin.

K: Kuinka musiikkisi on kehittynyt Hunger Pains projektista tähän hetkeen?

V: Ajattelisin, että olen parempi kirjoittamaan kappaleita, parempi koukuissa ja tyylini on myös kehittynyt hieman Hunger Painsin ajoista. Mainitakseni vielä, että Hunger Pains oli enemmänkin minä näyttämässä kaikille, että osaan sylkeä riimin tai pari erilaisten biittien päälle. Tein tietoisesti vaivaa keskittyääkseni tekemään kappaleita tänä aikana ja olen onnellinen suunnasta, aion jatkossakin jatkaa samaan suuntaan. Räkimiset on nyt räitty.

K: Henkilökohtaisesti olen suuri fani kappaleellesi "Everyday". Mistä nauhoituksesta diggaat itse eniten ja miksi?

V: Se on kappale, jota monet eivät koskaan pääse kuulemaan poliittisen pelin takia. Ja koska se on isku, itseasiassa yksi vitun räjähdys.. Omistin sen yhdelle tyypille, ketä aloitti wannabe dnb MC:nä ja olen hyvin onnellinen tästä.

K: Oletko koskaan ollut innostunut riimitaistelusta ja jos et niin oletko koskaan ollut kiinnostunut "Don't Flop"ista ja vastaavista?

V: Tiedätkö mitä, minä oikeasti arvostan riimitaisteluskeneä.. Minä itsekin pääsin pinnalle open-mic tapahtumien kautta joten tulen aina arvostamaan sitä piiriä. Olin tosissani siinä skenessä mukana kun Possessed (jonka olen oppinut tuntemaan "Real Deal" ajoilta) ja Whashisface olivat Jump Off finaaleissa ja Mic Assassin lähti USA:aan tekemään omaa juttuaan myös, mutta minä olen aina vain tarkastelija tässä skenessä, koska en osaa riimitaistella paskan vertaa, haha.

K: Ketä on mielestäsi teknisesti paras MC Englannin skenessä juuri nyt?

V: Perkele.. Teknisesti.. Ei voi olla montaa parempiaa, kuin Ramson Badbonez ollakseni rehellinen . Hän tai Mystro.

K: Henkilökkohtaisesti minusta tuntuu, että kun vinyyli feidasi pois skenestä niin nyt on vaikeampaa seurata, mitä porukka tekee. Miten sinä pysyt relevanttina ja pysyt esillä tämän päivän lataus/mitä missä- kulttuurissa?

V: No, minulla on hyvä tiimi ympärilläni joka neuvoo minua miten tehdä asioita. Yritän kuunnella heitä niin paljon kuin sikapääni sallii. Joten teen parasta musiikkia mihin kykenen, jätän loput heille ja palkkaan hyvä PR-agentin, haha.

K: Mitä mieltä olet näistä kaikista tyypeistä, ketkä räppäävät house-levyillä?

V: Jos se on hyvää musiikkia niin se on ainoa mistä minä välitän.. Muistatko kun Run DMC:n Its Like That biisistä julkaistiin remixi? Se biisi oli kuin huumetta minulle. Joten, jos musiikki on tehty hyvin ja se kuulostaa hyvälle, niin mitä siitä vaikka se olisi housea?

K: Onko sinulla jotain muita harrastuksia / kiinnostuksen kohteita musiikin lisäksi jotka voisivat yllättää ihmisiä?

V: Olen täysin Japani anime fani.. Käytännössä olen oikea nörtti siinä. Tykkään myös kierrellä maailmaa, mutta oman musiikkiuran rahoittaminen voi jättää sinut aika rahattomaksi.

K: Millaisena näet UK:n skenen 10 vuoden päästä ja miten kokisit itse olevasi osa sitä?

V: En ole varma, skene on suuntamaassa oikeaan suuntaan joten olen kiinnostunut näkemään mihin se päätyy. Niin kauan kun suurin osa artisteista pysyy itsenäisinä ja luovina niin pärjäämme kyllä hyvin. En tiedä tulenko olemaan osa UK-skeneä vielä silloin, en halua tuoda itseäni väkisin esille, kuka tietää vaikka olisin Saksassa tekemässä jotain David Hasslehoff-paskaa lol.. Ainoa asia minkä tiedän on että tulen jatkamaan musiikin tekemistä.

Haastattelun alkuperäinen kirjoittaja: Max Weldon

Rewdin omat sivut:

http://www.rewdadams.bandcamp.com/

http://www.myspace.com/skumbagskandal

Rewd youtubessa:

http://www.youtube.com/user/skandalukuk

http://www.youtube.com/user/RewdAdams

Globalfactionin sivut tubessa:

http://www.youtube.com/user/Globalfaction

Globalfactionin kotisivut:

http://www.globalfaction.org/

Artikkelin kirjoittaja:

Sir Henri Risti aka Robin Huudi aka turisti aka Kiltamestari
--
http://sirhenriristi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/
Lost-Soul

Posts: 3,107

#2 • • Lost-Soul los pallos
Mitäs vikaa siinä edeltävässä topicissa oli että piti oikein avata toinen täysin samalla tekstillä?

jos moderointi ei miellytä, vaihda foorumia.

--
Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis

m1kk3

Posts: 5,560

#3 • • m1kk3 no-life
No joo, olkoon nyt sitten täällä musiikki-osiossa. Sitähän tää käsittelee *piis*

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

Avatar
#4 • • Kiltamestari Guest
Tervehdys,

minä itse en pahastu, vaikka aiheeni kaadetaan tunkiolle: päinvastoin, mielestäni olen itseasiassa aika häpeällinen ihminen ja koko boneko-aihe on varsin yhteensopiva tunkion kanssa.

Mutta, koska tämä kyseinen aihe ei suorasti liity minuun itseeni niin mielestäni oli loukkaavaa Mr. Drew Adamsia kohtaan tällainen menettely joten olen tyytyväinen, että ylläpito näki aiheelliseksi jättää tämän nimenomaisen kirjoitukseni tänne alueelle.

- Kiltamestari