Palkallinen nakki tarjolla musiikin tekijälle (tekijä löytyi)

3 posts, 1 page, 2,256 views

Oku

Posts: 37

#1 • • Oku
Moi,

Ensialkuun pahoittelut oftopikkiin lipsumista, toivottavasti ylläpito antaa armoa hyvän asian vuoksi.

Tarjolla olisi pieni jobi elektronisen musiikin tekijälle. Etsin artistia tekemään taustamusiikin mobiililaitteella pelattavaan peliin, jota voisi luonnehtia vaikka "avaruushenkiseksi puolitoiminnalliseksi puolijännittäväksi taitopeliksi".

Peli tehdään teknologiademoksi maksavalle asiakkaalle. Asiakas saa täydet oikeudet koko tuotokseen, t.s. he voivat vapaasti uudelleenkäyttää ja levittää mm. lähdekoodeja ja myös tätä kyseistä musiikkia.

Musiikin tekijälle maksetaan joko sovittu palkka (verokortilla) tai hän voi laskuttaa sovitun korvauksen haluamansa firman kautta. Tarkoitus on tehdä win-win ratkaisu, eli saada asiakkaalle asiallinen tuotos ja maksaa tekijälle työstä asiallinen palkka.

Musiikki voisi olla tyyliltään esimerkiksi biitillistä ambienttiä, enemmän tunnelmallis-meditatiivista kuin reipasta joka tapauksessa. Kappale voisi olla muutaman minuutin pituinen, ja sitä pitäisi pystyä soittamaan luupissa. Teknisen laadun pitäisi olla CD-tasoista tai sellaisesta menevää.

Jos homma kiinnostaa, niin ota hetimiten yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse:

[email protected]
044 709 9004

Nopeiten päästään eteenpäin, jos sinulla on samalla antaa linkki tai muu vinkki jolla aikaisemmin tekemääsi musiikkia pääsee kuuntelemaan ja suuntaa-antava ehdotus haluamastasi rahallisesta korvauksesta.

Artistin valinnan jälkeen homma etenee käytännössä siten, että vilkaistaan pelin protoa, pohditaan tarkemmin millainen musiikki siihen voisi sopia, miten homma junaillaan valmiiksi, ja mikä on lopullinen korvaus. Valmis tuotos tarvitaan maaliskuun alkupuolella.

Tässä on nyt hyvä tilaisuus konkarille tienata hiukan ekstraa, tai vihreämmälle kyvylle näyttää kyntensä ja ottaa ensimmäinen oikea tilipussi taiteilijana.

- Mika
Oku

Posts: 37

#2 • • Oku
Moi,

Kiitoksia kaikille mielenkiinnosta! Musiikki on hankittu ja yhteyttä ottaneille vastattu (jos joku ei hukunut mailboxiin kaiken muun sekaan, anteeksi).

- Mika
thomas

Posts: 5,618

#3 • • thomas
olis kiva kuulla se voittanut biisi