Individual (Spacehouse) 4,5 h dj-setti 22.1.2011 @ Mussalo, Kotka

1 post, 1 page, 697 views

Individual

Posts: 10,942

#1 • • Individual HYPNO!
Individual (Spacehouse) 4,5 h dj-setti

Tänä lauantaina Individual astuu Route 66:n lavalle soolokeikalle. Eli soittelemaan hyvää soundia tech-housesta teknoon, housesta progeen. Jos viime lauantain Spacehouse: Unhappy Birthday-bileistä jäi vielä tanssin nälkää, niin tulkaa viettämään iltaa ravintola Route 66:seen Mussaloon.

Liput: 2 euroa
Ikäraja: 18
Klo 21–02

Bio:

Kraftwerk ja Radiomafian Avaruusromua-ohjelma. Siinä vaikutteet, jotka saivat Individualin, eli Tero Taxellin (34 vuotta) innostumaan elektronisesta musiikista 2000-luvun taitteessa metalli, punk ja rockdiggailujen jatkeeksi. Ensiksi oltiin kixu, sitten polc, kunnes kerran palattiin Dj Orkideaa kuulemasta Lappeenrannasta ja sattumalta cd-soittimessa alkoi soida Sven Väthin Sound Of The Second Season-miksaus. Jos oli levy täynnä kovia raitoja, oli yksi kappale kuitenkin ylitse muiden. Dj Sufflemasterin Geylang. Kadonnut heimo alkoi siitä hetkestä lähtien johdattamaan hitaasti, mutta varmasti teknon tehdasrytmien maailmaan. Nelisen vuotta sitten eksyivät levysoittimet vihdoin viimein myös Individualin kotiin ja pitkäaikainen unelma alkoi saamaan täyttymyksensä. Hänen soittamaansa teknoa voisi kuvailla synkäksi, monotoniseksi ja metalliseksi, mutta vastapainona soundi on myös groovea, vähäeleistä ja sielukastakin. Ja kyllä, myös progehtavaa. Vaikka musiikillisen ehdottomuuden kausia on aina välillä tullut tielle, on hän yrittänyt aina pitää silmänsä auki eri elektronisen musiikin tyyleille. Se onkin koko tämän kultuurin suuri rikkaus, joka pitää homman mielenkiintoisena.

Tiskijukkaharrastus on vienyt miekkosen Kotkan ja Haminan lisäksi soittamaan Helsinkiin, Lahteen, Lappeenrantaan, sekä Puumalaan. Individual vaikuttaa myös kotkalaisessa Spacehouse-klubissa, joka kantaa kompromissittoman konemusiikin lippua paikkakunnalla järjestäen tapahtumia niin maan päällä, kuin allakin.

Tervetuloa!