Daruden & Randy Boyerin uusi levy-yhtiö, EnMass Music

3 posts, 1 page, 1,717 views

darudevil

Posts: 427

#1 • • darudevil Darude
logo_247x180x72_w_on_b.png
Amerikkalainen tuottaja-DJ Randy Boyer ja minä olemme perustaneet uuden tanssimusiikkilevy-yhtiön, EnMass Musicin. Levy-yhtiön kautta tullaan julkaisemaan meidän omia tuotoksia ja uusien artistien biisejä.

Ensimmäinen EnMass Music (EMM) -julkaisu on jykevä ja melodinen trance-biisi, ‘Fragile’, joka on Randyn ja Cari Goldenin, joka myös laulaa biisissä, käsialaa. Remiksauspaketista löytyy Cerf & Mitiskan progressiivisempi tuotos, Jonas Hornbladin rankempi mäiske ja EMM:n oman signauksen, Boyan Angelovin ja Randyn yhdessä tekemä hitaampitempoinen elektro-trancehtava Boyan & Boyer remix. Tätä ensijulkaisua voi ostaa digitaalikaupoissa globaalisti 28. joulukuuta alkaen, ja sen perään on jo valmiina julkaisuun liuta toinen toistaan kovempia biisejä.

Armin van Buuren (Hornblad remix) ja Gareth Emery (Cerf & Mitiska remix) ovat ensimmäiset DJ:t, jotka ovat soittaneet biisiä radio showssaan, Garethin podcast löytyy täältä: http://bit.ly/fu1miP ja rippipätkä Arminin setistä löytyy täältä:
, ja alustavaa supporttia on kuulunut mm. PvD:ltä, Andy Moorilta ja K-Systemiltä.

Surffaa osoitteisiin www.enmassmusic.com, www.darude.com ja www.randyboyer.com, niin löydät viimeisimmät uutiset levy-yhtiöstä, artisteista ja julkaisuista, ja suuntaa Facebookiin ja Twitteriin keskustelemaan samanhenkisten musadiggareiden kanssa meidän tai muiden julkaisuista ja/tai tilaa EMM newsletter sähköpostiisi, niin tiedät aina missä mennään! Tai tiputtele trolleja entiseen tapaan täällä Klubbarissa... ;)

Kiitos kaikesta tuesta matkan varrella! Toivottavasti meidän tulevat tuotokset maistuvat ja kujeet miellyttävät! Haluamme niin artisteina, DJ:nä ja levy-yhtiönäkin olla läheisessä kontaktissa fanien, ystävien ja muiden tukijoiden kanssa, ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja saada aikaiseksi vuorovaikutusta labelin, artistien ja kuuntelijoiden välillä. Jos sinulla on ideoita sen suhteen, niin älä epäröi ehdottaa julkisesti tai privaatisti!

Nähdään tanssilattialla,
kajis

Posts: 345

#2 • • kajis
Aivan älyttömän hyvä tuo Hornbladin versio. Good job ja onnea labelille!
darudevil

Posts: 427

#3 • • darudevil Darude
Kiitoskiitos!

Joo, Hornblad remix on munkin suosikki, tosin Cerf & Mitiska remix on mahtavan soundinen ja toimii tosi hyvin vähän eri kohdassa settiä, eikä originaalikaan soittamatta jää. Boyan & Boyer remix on aikalailla alapäässä mun BPM skaalaa, joten se jää itellä varmaan vähemmälle soitolle, mutta murean soundinen sekin on, olen pirun tyytyväinen koko pakettiin! (Niin no, en kai julkisesti sanois jos en olisi... ;)

Marcus Schössow soitti Cerf & Mitiska remixin Tone Diary 149 -mixissään.