Mainstream Club Sessions [MixTape]

3 posts, 1 page, 1,017 views

Jam0

Posts: 23

#1 • • Jam0
Noniin, käytännössä toinen mixtape, jonka olen tehnyt siihen mennessä, kun pari kuukautta sitten aloitin "DJ-harrastuksen". Keskitytty vaihtojen tekemiseen, joten biittien sovituksen yhteen ovat käytännössä ohjelman käsialaa (sync). Vasta kohtapuoliin alan uusien kuulokkeiden myötä opettelemaan miksausta myös korvakuulolta, mutta nyt ensin jos noihin vaihtoihin saisi jotain tuntumaa.

Toivoisin teiltä ammattilaisilta jonkinlaista näkökulmaa tuohon mixtapeeni, että onko siellä seassa yhtäkään "onnistunutta" vaihtoa ja mitä huomion arvoisia asioita sieltä löytyy jota kannattaa kehittää nyt tuon perusteella. Seassa ihan biittimiksausta ja muutama pystyvaihtokin.

Joten kommenttia vaan tulemaan, kiitos. Plussia ja miinuksia. Palautetta arvostan ensisijaisen paljon, sillä onhan se selvää, että sen kautta tässä pääsee kehittymään mahdollisimman paljon. Tavoitteena myöhemmässä vaiheessa ihan raflasoitto, jos sinne asti pääsisi taitoja kartuttamaan. Ei mistään hetken mielijohteesta kysymys, vaan ihan kliseisesti sanottuna palavaa tunnetta tätä DJ-hommaa kohtaan löytyy.

Ja sanotaan vielä, että itsekin löysin jo muutaman kohdan jotka menivät pieleen. Pari pystyvaihtoa mielestäni hieman myöhässä ja ainakin parissa biittimiksauksessa ei bassot lyö oikein mukavan kuuloisesti yksiin. Mutta toivottavasti siellä edes joitain onnistuineita vaihtoja löytyy!

Toivottavasti vaivaudette edes jotain vaihtoja kuuntelemaan ja antamaan palautetta, että pääsisi "ikäänkuin" eteenpäin hommassa tämänkin puolen kautta, että kuulee asiantuntevilta tyypeiltä palautettu mikä siellä on oikein ja väärin.

Club Sessions

Biisilista:

E-Type - Life (Glitterati Mix)
DJ Khaled vs. Andry Makarov - Aisha (Remix)
Akon - Party animal
Paul & Luke Feat. John Biancale - Billie Jean (Paolo Ortelli Vs Degree Edit)
Enrique Iglesias ft. Pibull - I Like It (Chuckie Remix)
Flo Rida Ft David Guetta - Club Can't Handle Me (David Guetta Remix)
David May Feat. Kelvin Scott - I'll Be Watching You (Ultra Extended Mix)
Usher Feat. Will.i.am - OMG (Almighty Mix)
Backstreet Boys - Straight Through The Heart (Dave Aude Radio Remix)
Bloom 06 - Blue (Sonic Palms Radio Edit)
Spankers - Sex On The Beach (Paolo Ortelli And Degree Edit)
Shakira - Loca (Freemasons Remix)
Nicola Fasano ft. Pitbull - Oye Baby (Clubmix)
Pitbull & Pat-Rich Babalu - Bad Boys Calle Ocho (Diego Mush Up mix)

1.04.35

Hercules DJ Console MK2 + Virtual DJ Pro 7