Kansan kokoontuminen

9 posts, 1 page, 6,045 views

Avatar
#1 • • Sir Henri Risti Guest
http://www.facebook.com/event.php?eid=177170195629492



Tervehdys, on aika pysäyttää pyörät, jotka jauhavat tätä maailmaa palasiksi: jauhavat MINUN KOTIANI, jotta illuminatin koirat saavat juosta vapaana hymysuin, on tapahtunut suuri vääryys: Suomineito on pumpattu täyteen myrkkyä ja haliituksemme on korruptoitunut. Koko eduskunta on nyt syytettynä maanpetturuudesta, tämä on päätetty Kiltojen viime kokouksessa. MaailmanParantajienKillan Tuomioistuin käsittelee jokaisen tapauksen erikseen, rangaistus maanpetturuudesta on häpeäpalvelijan asema. Nyt ei ole aika tappaa, ei ole koskaan ollut: nyt tarvitsemme kaikki auttamaan maailmamme uudelleenrakentamisessa.

Häpeäpalvelija kantaa yksinkertaisia, valkoisia vaatteita ja hän palvelee yleistä etua Neuvoston parhaaksi katsomalla tavalla. Häpeäorjalla ei ole muuta omaisuutta, kuin vaatteensa ja hänet ruokitaan jotta hän pysyy elossa palvellakseen. Häpeäorja ei koskaan katso muualle kuin maahan ellei toisin käsketä eikä hän myöskään saa puhua ellei erikseen käsketä. Häpeäorjan pitää totella ketä tahansa Suomen kansalaista, häpeäorjaa ei kuitenkaan saa käskeä vahingoittamaan itseään tai muita.

KiltaNeuvoston kokous pidetään ennen kesää johon voi osallistua Neuvostojen ja Kiltamestareiden lisäksi luottojäsenet, tosin ainoastaan Neuvoston jäsenillä ja Kiltamestareilla on puhe-oikeus kokouksen aikana. Kaikilla syytetyillä on oikeus puolustaa itseään reilun oikeudenkäynnin periaatteen mukaisesti, Killat ottavat jokaiseen kansanedustajaan yhteyttä jotta he voivat puhua itsensä puolesta. Kun korruptoitunut ja laiton hallituksemme on poistettu virasta, pidetään eduskunnan tiloissa kansan kokous jossa ketä tahansa saa puhua, tämä kokous kestää niin kauan kuin on tarve ja siellä päätämme yhdessä mikä olisi paras tehtävä näille häpeäorjille, jotta he voisivat edes yrittää korvata vuodattamansa veren ja ihmishenget, jotka ovat heidän tekojensa takia valuneet hukkaan.

Tv. turisti, Kiltamestari
Lyra

Posts: 666

#2 • • Lyra
blogaus siistitty ja siirretty.


ootko miettinyt mieluummin kirjottaa nää sun jutut omaan blogiin, kuin alottaa joka päähänpistoksesta uuden topikin joka heti siirretään tunkiolle..
NwB

Posts: 327

#3 • • NwB
Toi oo vielä mitään. Suomi24.fi sivustolla toi on kahteen kertaan.

Itse asiassa Henrin jutut on kaikilla foorumeilla ainakin kertaalleen.

--
Jee! Kumpi voitti!!

Avatar
#4 • • Sir Henri Risti Guest
Noniin, mitä nopeammin nämä asiat hoidetaan pois alta niin sitä nopeammin minäkin pääsen jatkamaan elämääni: meitsi on tällainen yksinkertainen maalaispoika nääs ja haluisin ihan rauhassa elää elämääni, mutta en vaan pysty elämään valheessa.

Joten, ennenkuin ollaan poikkaistu käärmeen pää niin tästä puhutaan, koska maapallo on minun koti ja nyt keräämme ihmiset yhteen puolustamaan kotiamme.
Lyra

Posts: 666

#5 • • Lyra

Replying to Kansan kokoontuminen:

Noniin, mitä nopeammin nämä asiat hoidetaan pois alta niin sitä nopeammin minäkin pääsen jatkamaan elämääni: meitsi on tällainen yksinkertainen maalaispoika nääs ja haluisin ihan rauhassa elää elämääni, mutta en vaan pysty elämään valheessa.

Joten, ennenkuin ollaan poikkaistu käärmeen pää niin tästä puhutaan, koska maapallo on minun koti ja nyt keräämme ihmiset yhteen puolustamaan kotiamme.

Sir Henri Risti


tosi hieno juttu mutta tästä eteenpäin sä keskityt muihin forumeihin klubbarin sijaan, tai kirjotat näihin olemassaoleviin topikkeihin. <- moderaattorin käsky.
Avatar
#6 • • Sir Henri Risti Guest
Tervehdys,

Kiltojen toiminta kulminoituu nyt julkaistuun "Kansan Kokoontuminen"-
aiheeseen voit lukea tekstin täältä: http://www.easy-share.com/1913125958/KK.txt Tämä kaikki "spämmääminen" ennen sitä on ollut keino saada
ihmisten huomio, nyt kun huomio on saatu niin ei ole enää muuta tarvetta
kuin nyt ihmisten saada tieto, että tällainen kokoontuminen on koko
kansalle mahdollsita seuraavana kesänä ja näin ollen ei ole enää tarvetta
erityisesti herättää huomiota.

Tästä kuitenkin tulee tehdä erillinen aihe sille kuuluvalle alueelle, tälläkin foorumilla on yleinen keskutelu sitä varten, tämän ollessa koko kansan
kokoontuminen ja liittyy Kiltoihin ainoastaan siten, että siellä Killat
julkistavat maanpetturuudesta tuomitut kansanedustajat. Nyt saatte
viimein sen mitä halusitte, eli "spämmäykseni" loppuu, ainoa missä olen
ehdoton on se: että juuri tämä yksi ilmoitus saa oman aiheensa sille kuuluvalla paikalla, haluan vielä painottaa sitä: että tässä ei ole enää kyse minusta, vaan koko kansasta.

Kävisikö tällainen menettely?

- turisti, Kiltamestari
Lyra

Posts: 666

#7 • • Lyra
Sä voit jatkaa keskustelua tässä topikissa, mut uutta et enää tee.
mä muuten osaan mainiosti ton "poisto" napin käytön!
Avatar
#8 • • Sir Henri Risti Guest
Okei, mut miks Suomen historian ensimmäinen Kansan Kokoontuminen on "tunkio" osiolla??
Avatar
#9 • • Torikokous Guest
Tervehdys, haluaisin tuoda esille, että Suomen Kiltajärjestelmä on ollut jo pitkään aikaansa edellä, yrittäessämme järjestää Kansan Kokoontumista jo vuonna 2010. Tästä todisteena Arabien Kevät ja nyttemmin myös Occupy-liike.

Tässä alkuperäinen ilmoitus, mistä voisimme nyt mielestäni kyllä jatkaa: nämä rikolliset eivät saa päästä teoistaan ilman rangaistusta!

http://takku.net/forum/viewtopic.php?showtopic=8087