Ryppyjen ehkäisy ja poisto

2 posts, 1 page, 2,008 views

teemuv12

Posts: 2

#1 • • Edited teemuv12
Mitäköhän täällä klubbarissa ollaan tästä mieltä. Ikävästi alkaa ilmestymään ryppyjä ja ihomuutoksia kasvoille (ja muuallekin). Ryppyjen ehkäisystä ja hoidosta/poistamisesta on hyvin vaikeaa saada luotettavaa ja objektiivista tietoa, koska kosmetiikkateollisuudessa liikkuu todella paljon rahaa, ja teollisuuden markkinointiviestit voivat olla hyvin uskottavia ja tulla uskottavilta tuntuvia kanavia pitkin. Ja viestit voivat väittää että tuote X auttaa, vaikka apu olisi lähes mitätön, tai ei-todistettu. Jos esimerkiksi kampaaja, ihohoitaja tai joku muu asiantuntijalta tuntuva henkilö suosittelee sinulle tuotetta X, niin se voi johtua vain siitä, että hän saa isot provisiopalkkiot jokaisesta (kalliista) myydystä tuotteesta.

Joskus olen itse kokenut kantapään kautta sen, että kun ostin hirveän kallista tuotetta, ja käytin sitä säännöllisesti vaivaan, niin se ei paljoa auttanut, ja jälkeenpäin kuulin muualta, että tuotteen hyötyä ei ole tieteellisesti todistettu. Tuotteen markkinointiviestintä oli antanyt ymmärtää paljon isompia tuloksia, kuin mitä todellisuudessa oli odotettavissa.

Lääkäriltä kun kysyy asiasta, niin ei saa selkeää vastausta ja rivien välistä voi lukea "älä tuhlaa aikaani". Taas kauppojen myyjiin ei ole luottamista.


Eli mikä on halvin ja yksinkertaisin keino 1. ehkäistä ryppyjä, 2. palauttaa ryppyyn mennyt iho takaisin sileäksi ja joustavaksi? Vaikka rypyt näkyisivätkin vain ilmeiden yhteydessä.





Toki on perus itsestäänselvyydet, kuten aurinkovoiteen käyttö ja tupakoinnin lopettaminen. Mutta lisäksi internetissä on puhuttu mm. seuraavista asioista:

- Antioksidanttipohjaiset ruoat tai kosteusrasvat
- Alfa tai Beta hapot
- Retinol
- Botex



Onko sinulla omia kokemuksia aineitten toimivuudesta tai toimimattomuudesta, tai muita mielipiteitä asiaan liittyen?
flatstick

Posts: 343

#2 • • flatstick UG-/// Liquid Skies // Playaz Club
Jätkä on sen verran anaalivaiheessa, et kandee ehkis kokeilla peräpukamavoidetta rypyille. Poistaa pussit takuuvarmasti (ainakin silmistä). Ja sen lisäks ihon kimmoisuutta kandee ravita rikkiyhdisteillä-- msm (metyylisulfonyylimetaani) on vallan mainiota tähän tarkoitukseen. Estää ja hävittää raskausarpiakin kivunlievityksen ohella!

Kandee muistaa, et mikään ravinto ei ihmiselle loppupeleissä oo mitenkään terveellistä, kyse on siitä, mikä on vähiten epäterveellistä ;)

--
Rahat vai kolmipyörä?!
Don't fight the feeling..