Såint: The Fall 8.10.2010 @ Kotka

2 posts, 1 page, 943 views

SÅINT

Posts: 88

#1 • • Edited SÅINT
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/2010%20clubs/s%E5intsyys.jpg/full[/IMG]

:: Såint:::The Fall

Syksyn lehti maahan ehti, mutta sitä ei kannata jäädä murehtimaan. Såintin poijaat aloittavat nimittäin uuden bilekauden Kotkan Sokos Hotel Seurahuoneella. Avajaiskemuissa perjantaina 8. lokakuuta estradille nousee kotkalainen live-yhtye Our Stolen Theory breaksiä, progea ja maalaavia tunnelmia yhdistävällä setillään. Legendaariselta Mixxed-klubilta Ison Talon ilosanomaa jakavat Tony Profondo ja Niko Geselle ja koko porukalle tukensa antaa aina yhtä varma Såint-residentti TommiH. So f*ck the autumn, let´s party!

:: Our Stolen Theory (live)

Our Stolen Theory- yhtye aloitti toimintansa noin 4 vuotta sitten, kun herrat Max Paananen ja Antti Kirves päättivät lyödä päänsä yhteen, tai oikeammin musiikilliset ideansa. Tämä OST:n ensimmäinen versio tuotti pari demoa, mutta ”se jokin” uupui vielä. Hieman myöhemmin Max ja Antti tapasivat Pekko Haimin, jolla nuoresta iästään huolimatta oli jo monen vuoden ura takanaan musiikkituottajana.

Tämän vuoden alussa bändille järjestyi myös säälliset studiotilat ja koko luomistyö sai sen kautta aivan uutta sykettä, puuttuva palanen oli siis löytynyt. Ja kun vauhtiin oli päästy, liittyi mukaan vielä Aku Sinivalo, kotkalainen tuottajaveteraani ja isojen artistien luottomies.

Our Stolen Theory:n musiikki on keitos, jossa aineksina on wanha kunnon konemusiikki, tämän hetken vähäeleisempi ”nyky-tekno” ja progressiivinen house, sekä mausteena aimo annos mystiikkaa. Leijailevia soundeja, rikottuja biittejä, sekä Maxin hienot vokaalit. Yhtyeen nimi itsessään peilaa luonnonvoimia, teorioita, selittämättömiä asioita ja jotain mikä ei välttämättä ole tästä maailmasta.

Vaikuttajikseen yhtyeen jäsenet mainitsevat useita hienoja artisteja 80-luvulta tähän päivään. Toto, U2, Coldplay, Armin van Buuren, Tiesto ja BT jne. Our Stolen Therory ammentaa musiikkinsa myös elokuvien ja sarjojen tunnelmista ja tämä kaikki varmasti välittyy sinulle, kun keikalle saavut.


:: Tony Profondo vs. Niko Geselle [Mixxed]

Suomen legendaarisimmalta terassilta, Bio Rexistä Helsingin ydinkeskustasta saapuu Kotkaan pitkän linjan housekaksikko Tony Profondo ja Niko Geselle. Bio Rexin huikeat Mixxed-bileet ovat jo usean vuoden ajan olleet yksi kesän odotetuimpia tapahtumia Suomen huippudj:tten tanssittaessa ihmisiä äärimilleen pakatulla terassilla. Nyt samaa timantinkovaa soundia tarjoillaan Kotkan Sokos Hotel Seurahuoneella. House is a feeling!


:: TOMMIH [Såint resident]

:: Paikka:
Ravintola Bepop@ Kotkan Sokos Hotel Seurahuone

:: Aika:
Perjantai 10.8.2010 kello 22-04

:: Liput:
Funcardilla ja vihreällä S-Etukortilla ennen keskiyötä 2 euroa. Muuten 6 euroa.

:: Ikäraja:
K-18

:: Valotaide:
Silto Lights

:: Yhteistyössä:
Kopparberg, Boardstock, Offsetpaino Westman, Tekniset, NewEx, Red Bull, Pixtime, Maxin.TV, LG, Corona

:: Jotain muuta, mitä?
Funcard, sekä vihreä S-Etukortti on kovaa valuuttaa tiskillä tälläkin kertaa.

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/2010%20clubs/s%E5int%20logo.jpg/full[/IMG]
TommiH

Posts: 49

#2 • • TommiH
Kivat kinkerit! Kiitos kaikille! *piis*

--
my house is your house