K-System Feat. Max'C - Nothing Really Matters (Julk. 29.9.2010)

3 posts, 1 page, 1,824 views

KimmoKoo

Posts: 249

#1 • • KimmoKoo
cover.jpg


K-SYSTEM Feat. Max'C – Nothing Really Matters

Kuuntele:

http://itunes.apple.com/fi/artist/k-system-feat-maxc/id395317815
http://www.facebook.com/ksystem
http://www.youtube.com/user/KSystemTV
http://soundcloud.com/ksystem

Kimmo ”K-System” Kauppinen vastasi yhdestä menneen kesän suosituimmista tanssihiteistä, ”K-System Feat Sherry Davis – Call me 911” kappaleesta. Nyt tuo saa nyt jatkoa kun K-System käy tanssittamaan ihmisiä uudella ”Nothing Really Matters” Kappaleellaan.

Kappaleesta huokuu K-Systemin moderni klubisoundi, joka yhdistettynä Max’C:n koukuttaviin pop-vokaaleihin tarjoaa kuulijoilleen varmasti mieleen painuvan nautinnon ja laittaa lanteet väkisinkin liikkumaan.

Uusien julkaisujen lisäksi K-Systemin syksy on erittäin kiireinen myös keikkarintamalla, sillä lokakuun alussa käynnistyvän Club Colors Presents: Tour De Finland - kiertueen myötä K-System kiertää loppuvuoden aikana lähes kaikki Suomen suuret kaupungit.

http://www.k-system.nu
http://www.facebook.com/ksystem
http://www.youtube.com/user/KSystemTV
http://twitter.com/djksystem

K-System Feat. Max’C – Nothing Really Matters
(julkaisupäivä 29.9.2010)

1. Radio Edit
2. Extended
3. Tom Fall Remix
4. Joonas Hahmo Remix
5. Deck Jagger Remix

P & C 2010 Koodigital / Koo Music Group Finland

Lisätiedot: [email protected]
Outrider

Posts: 44

#2 • • Edited Outrider
Tuli ikävä Supadupasoundia ja Guardian Angelia... Ei nyt oikeen napannu.

Edit: Hahmon näkemyksessä on kyl kivat saundit, mut voksut ei siinäkään toimi.
-Alex-

Posts: 706

#3 • • -Alex- Dj
Originaaliversiossa on aika tyypillinen ongelma, kuten monessa muussakin K-Systemin biisissä. En tiedä johtuuko se dynamiikasta tai masteroinnista vai mistä, mut biisin soundimaailma ja erityisesti kick/bassline osasto muuttuu todella latteaksi aina silloin kun biisin pitäis kunnolla ns. räjähtää käyntiin. Tässä se tapahtuu minuutin kohdalla. Se tarkottaa deejiille käytännössä sitä, että biisiä on vaikea sijoitella oikeastaan mihinkään muualle kuin setin alkuun, koska muuten setin energia lässähtää. Ja tää näkyy kans tanssilattialla todella selvästi.

Edes ruotsi-housesta kopsattu "Juhuhuhuuhuuhuu!" ei biisiä pelasta, mutta Joonas Hahmo Remix palastaa ja on itse asiassa todella loistava versio. Remiksin varsin yksinkertainen idea, laadukas tuotanto ja törkeet nostatukset toimii, vaikka joku niitä voksuja saattaiskin enemmän mukaan toivoa. Pisteet siis remiksille.

3/5