O: SOUTH PARK ja THE SIMPSONS dvd-boxeja!

3 posts, 1 page, 5,213 views

lopez

Posts: 1,972

#1 • • Edited lopez pahan päivän pakkasukko!
..

--
My life fades.... the vision dims.
All that remains are memories.
I remember a time of chaos.
Ruined dreams. This wasted land.

polly

Posts: 1,259

#3 • • polly Herra


---
polly, 25.8.2010 17:36:
cut..

cut..

---

Kuten jo pääkirjoituksessa olen selvästi asiasta maininnut niin linkittely tähän on turhaa, mutta selvennettäkööt vielä, että en tilaile ulkomailta dvd:itä - joitain über harvoja yksittäiskimppatilauksia lukuunottamatta - juuri milloinkaan. Tähänkin asti on 90%:sti kotimaasta ne löydetty mitä kohden tarve on ollut. Filmifriikistä en henk.koht. ole ostanut/tilannut mitään enään vuosiin, näin linkkiisi viitaten.

- Liiketilojen muutto hämeentie 48:sta, jolloin vielä omalta pysäkiltä pääsi dösällä suoraan oven eteen oli suuri tekijä tilanteen muutokselle, jolle kuitenkin sen vihonviimeisen niitin antoi itse yleisen palvelun (valaan pa*kaakin alemmas valuneen) tason laatu tahi pikemminkin sen laaduttomuus, jonka puutteen koin aikoinaan hyvinkin häiritsevänä.
Kun Tommy ja kumppanit perustivat ff:n elettiin aikaa, jolloin asiakaspalveluun panostaminen, elokuvien syvempi tuntemus ja perehtyneisyys sekä asiakkaan tarpeiden täyttäminen olivat jokainen osaltaan hallittava hyve, ei "pakkopullana koettu tympeys, jota jakamalla ei irtoa edes proviisiota".

..Mutta-mutta, mikäli haettavia dvd:itä löytyy niin saa ilmoitella. Divareita ei jaksa ryhtyä koluamaan.



anteeksi ja onnea etsinnöille