onx autoo? jos ei, ni millaisen haluaisit?

1,938 posts, 97 pages, 461,632 views

Ergilion

Posts: 751

#1902 • • Ergilion
kiitos, hei. (asiantuntijat tietää homman nimen!)

supra-mkiv-picture.jpg

--
We´re going to hell so bring your sunblock!

UkeUke

Posts: 394

#1903 • • UkeUke
Jaaha, jonku järkipostin oon tänne laittanukkiin. Tällä hetkellä alla Suzuki Alto 0,8l -89vm ja n. 50tkm ajettu (siis oikeasti), kulutus sen ~6 litraa / 100km.
Jos olisin vaihtamassa, niin haluisin jonkun melkein samaa koko luokkaa (onhan se niin ihanan pieni auto), about samoilla kulutuksilla ja sais olla ihan tuhnu koneinen, koska mulla lähtee ihan liian helposti kortti, kun sellasella ärhäkkäämmäl on niin kiva polettaa menemöö.
Tapi

Posts: 1,437

#1904 • • Edited Tapi Dreamstate

Replying to onx autoo? jos ei, ni millaisen haluaisit?:

$, 2.4.2010 02:37:
Itseäni kiinnostavat juurikin maasturit ja ns. "kulahtaneet edustusautot".


Unohda Range Roverit ja Jeep Cherokeet. Range Roverit ovat myyttisestä maineestaan huolimatta varsin karuja ja imo kehnosti viimeisteltyjä peltoautoja. Cherokeet - kuten muutkin amerikkalaiset autot - rumia, halvan oloisia ja tolkuttoman huonoja ajettavia.

Ykkösratkaisu on pitäytyä Euroopassa ja luottaa tietenkin saksalaiseen autoinsinööriin. Herrasmiehen ehdoton valinta on kaivaa jostain hyväkuntoinen E38-korinen 7-sarjan BMW, joka on ainakin omasta mielestäni ehkä kaikkien aikojen tyylikkäin edustusauto arvokkaalla mutta diskreetillä disainillaan ja liki täydellisillä mittasuhteillaan.

Etsi jostain hyvässä kunnossa oleva 740i tai 740d (jälkimmäinen parempi), noi ovat mallisarjan parhaat ja ne on tarvittaessa helppo myydä eteenpäin. Mikäli budjettisi on rajallinen, niin kannattaa pitää silmällä paljon ajettuja, mutta täydellä huoltohistorialla olevia autoja.

754.jpg
Arsk4_

Posts: 833

#1905 • • Arsk4_ Lihis

Replying to onx autoo? jos ei, ni millaisen haluaisit?:

Tapi, 4.4.2010 23:30:
---

E38-korinen 7-sarjan BMW, joka on ainakin omasta mielestäni ehkä kaikkien aikojen tyylikkäin edustusauto arvokkaalla mutta diskreetillä disainillaan ja liki täydellisillä mittasuhteillaan.

754.jpgAamen *piis*

--
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.GET WASTED!.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:

antti83

Posts: 206

#1906 • • antti83
Ostin juuri viime syksynä uuden auton. Volkswagen Polo 1,4 Trendline, viisiovisella korilla. Maksoi lisävarusteineen vähän vajaat 20000 euroa. Ensimmäinen auto jonka olen ostanut uutena. Toimitusaika tehtaalta oli neljä kuukautta ja nyt olen jo muutaman viikon autolla päässyt ajelemaan. Kaikin puolin todella hyvä auto, ainoina miinuksina vähän tehoton moottori (olisi ehkä sittenkin pitänyt ottaa se sillä isommalla TSI-moottorilla) ja pienehkö maavara (lokasuojat ja etupuskuri aina vähän raapaisee maata pahimmissa kuopissa), mutta muuten kyllä todella kelpo peli. Todella hyvä ajettava ja tilatkin on omaan käyttöön ihan riittävät. Ihan hyvä auto kaikin puolin :)
Jokke L

Posts: 1,203

#1907 • • Jokke L [GoodMusic]

Replying to onx autoo? jos ei, ni millaisen haluaisit?:

UkeUke, 4.4.2010 23:05:
Jaaha, jonku järkipostin oon tänne laittanukkiin. Tällä hetkellä alla Suzuki Alto 0,8l -89vm ja n. 50tkm ajettu (siis oikeasti), kulutus sen ~6 litraa / 100km.*lmao*

kaveril oli vähän aikaa tommonen, oli aika tykki. :D mut siis oikeesti, muistaakseni vei vielä vähemmän ku tuo 6 litraa, riippuu tietty miten antaa kenkää. hyvä auto, kaikin puolin. :) nii, ja se pääs sil viel poliisii karkuu, et sillee. :DD

itellä mazda 323 -93, 1.3, 4d sedan. ihan kelpo auto. aika varmatoiminen ja muutenkin ajaa asiansa. ainoona pienenä miinuksena voisin antaa kulutuksen, tehoonsa nähden siis. mutta sekään nyt niin paljon ole että suuremmin haittaisi.

Haaveena/tavoitteena olis ostaa Skoda Octavia RS. *hih*

--
Are you an angel? Never heard of angels before. They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one, maybe you just don`t know it.

ramsau

Posts: 403

#1908 • • Edited ramsau chuck my norris
Tassa perheessa oli viime vuonna 2009 Honda Civic Hybrid joka vaihtui yllattavankin nopeasti Mersun 2010 C300 4matic sportiin.

Honda oli ihan kamala auto :S
kinderi

Posts: 1,783

#1911 • • kinderi Poikkeava Kannibaaliperuna

Replying to onx autoo? jos ei, ni millaisen haluaisit?:

kinderi, 18.9.2008 22:59:
Täällä on astra,joku -96, mutta tietysti perhevankkuri eli farkku *nauru*
Jokin pienempi ois kiva,mut tällä perhekoolla sellasiin koppeihin ei mahduta *hmph*Muoksmuoks,
meidän kuljettimena on tällä hetkellä helmikuussa perheeseen liittynyt Mazda 323F, vuodelta -00.
Vähän pienempi kun edellinen romu oli, ja tykkään kyllä ^^
Pääsee oikein näppärästi paikasta toiseen. <3

--
Kinderi on kyllä siitä jännä, et se on aika perseestä, mut silti yks parhaista ämmistä ikinä -kaveri illanistujaisissa *justjoo*

Kinli

Posts: 782

#1912 • • Kinli

Replying to onx autoo? jos ei, ni millaisen haluaisit?:

Kinli, 5.5.2008 23:30:
jes jes. kesä tulloo.

hipl

viime kesän aika (13.3s) pitänee alittaa.Vois päivittää..
Honda vaihtoi omistajaa viime kesänä ja syksyllä tilalle tuli toinen Honda Japanista. Koko talven sitä on nyt rakennettu ja kohta pitäis saada ajoon. Kyseessä siis vain Japanissa myyty Honda Integra Type-r (DC5) vm. 2001. Toista mokomaa ei suomessa vielä ole. Joten ainakin hetken voi kuvitella ajelevansa harvinaisella autolla. :)

etukuva.jpg

Kuva on otettu japanin satamassa juuri ennen siirtoa konttiin.
ezzy

Posts: 8,060

#1913 • • Edited ezzy Droid-pappa
Autoa yritän myydä ja vaihtaa johonkin hauskempaan ajoneuvoon.
Väliaikaiseksi hauskuuttajaksi löytyi tällänen mönkkäri, joka tosin huonon tuurin siivittelemänä päätyikin heti ns. pajalla.com tilaan eli saksasta uutta kantta ja putkistoa samantien, kun vanhat lahos. Sit alkaiskin olemaan jo jokainen palikka vaihdettu...

_smaller.jpg
_smaller.jpg
nostatus

Posts: 343

#1914 • • nostatus

Replying to onx autoo? jos ei, ni millaisen haluaisit?:

Tapi, 4.4.2010 23:30:
---
$, 2.4.2010 02:37:
Itseäni kiinnostavat juurikin maasturit ja ns. "kulahtaneet edustusautot".

---

Ykkösratkaisu on pitäytyä Euroopassa ja luottaa tietenkin saksalaiseen autoinsinööriin. Herrasmiehen ehdoton valinta on kaivaa jostain hyväkuntoinen E38-korinen 7-sarjan BMW, joka on ainakin omasta mielestäni ehkä kaikkien aikojen tyylikkäin edustusauto arvokkaalla mutta diskreetillä disainillaan ja liki täydellisillä mittasuhteillaan.Nokitan "herrasmiesautojen epitomilla" eli Autolla, joka tarjoaa tyylin, urheilullisuuden ja arvokkuuden lisäksi ainutlaatuista yksilöllisyyttä näinä massatuotannon ja tasapäisyyden päivinä:

Alfa Romeo 166

Meidän köyhien iloksi kyseessä on myös Auto, jonka hinta on pudonnut ja putoaa edelleen ennätysvauhtia. Ja mikä parasta, se ei ole Auton vika, vaan suuri massa ei vain koskaan tule ymmärtämään ja arvostamaan Autoa, jossa tyylin, ajettavuuden ja Kuljettajan ajonautinnon optimoinnin takia on saatettu joutua tekemään pari kompromissia huollettavuuden suhteen.

Alfa Romeo 166 on muotoilultaan ehtaa italialaista tyyliä - toisin kuin esim. tuo edellä esitetty saksalainen, Alfan muotoiluun et tule kyllästymään muutaman katselukerran jälkeen, vaan herkkälinjainen ja määrätietoisen itsevarma muotoilu imee katsojansa vähitellen yhä syvemmälle kohti renesanssin mestareiden laajoja siveltimen vetoja antamatta kuitenkaan koskaan katsojan ymmärtää itseään kokonaan.

Tässä teille, Alfa Romeo 166 (face lift -malli):

--
dj NoStatus / dj LIEBHERR

Tapi

Posts: 1,437

#1915 • • Tapi Dreamstate
No, renessassiajan herkkien sivellinvetojen hengentuote seisoo tässä vaiheessa korjaamon pihalla tai romuttamolla toimitakyvyttömänä, joten pitäydytäänpäs asiassa. *vink*
Worin

Posts: 526

#1916 • • Worin
Ferrari 458 Italia <3

Muutaman euron tarvis vaan lisää.
nostatus

Posts: 343

#1917 • • nostatus

Replying to onx autoo? jos ei, ni millaisen haluaisit?:

Tapi, 21.8.2010 15:43:
No, renessassiajan herkkien sivellinvetojen hengentuote seisoo tässä vaiheessa korjaamon pihalla tai romuttamolla toimitakyvyttömänä, joten pitäydytäänpäs asiassa. *vink*Jos se nyt silloin tällöin täytyykin laittaa ehostettavaksi, niin sillä välin Kuljettaja odottaa malttamattomana pääsevänsä takaisin tuohon pieneen palaan taivasta, Alfan ajattoman kauniiseen ohjaamoon, joka herkistää raavaankin miehen mielen ja kutsuu ajamaan mutkaisia Toscanan vuoristoteitä.

Kun taas bemari seisoo käyttämättömänä parkkipaikalla, koska kuski katselee mieluummin sohvalla telkkarin tekstikanavalta merisäätä, joka tarjoaa enemmän elämyksiä kuin DIN-normien mukaan tunteetta rakennettu ajoneuvokoje.

--
dj NoStatus / dj LIEBHERR

akir0

Posts: 2,554

#1918 • • akir0 idleRPG champion 2009
Perheen kakkosauto Renault Clio -01 vaihtui Toyota Corolla Versoon -07.

Ykkösautona edelleen:
ahvenisto.jpg
akir0

Posts: 2,554

#1919 • • akir0 idleRPG champion 2009

Replying to onx autoo? jos ei, ni millaisen haluaisit?:

nostatus, 21.8.2010 14:09:
Alfa Romeo 166Suurena Alfa fanina en juuri 166 -mallin ulkonäöstä oo koskaan oikein tykännyt. En tiedä mikä tossa on, mutta sen paremmin kuvissa kuin livenäkään toi ei vaan kolahda positiivisesti. Semminkin kun kyseessä on edustusluokan auto, niin tosta ei mulle hehku kyllä mitään edustavaa.

Sen sijaan moni muu Alfan malli (ja merkki itsessään) kyllä kolahtaa. Harmi vaan, etteivät oo osanneet tehdä hyvää avoautoa enää aikoihin. Nykyinen Spider painaa tolkuttomasti ja on karsea ajettava.
mehukatti

Posts: 335

#1920 • • Edited mehukatti dude
Viime talvena ajoin kortin ja hommasin -08 BMW 118i:n (28k ajettu sillon). Suht tyytyväinen ollu tohon, mutta bemarin 6-sylinteriset on alkanu kiinnostaa, esim. 130i tai 325i coupe (330i coupe on liian kallis ja sedan liian tylsän näkönen).

118i-1.jpg
118i-2.jpg