Dynion - Magic Island

5 posts, 1 page, 2,643 views

SamHard

Posts: 2,098

#2 • • SamHard
Mitä tässä voi sanoa. Hyviä tuottajia on koneen ääressä enemmän
kun äkkisältään osaan laskea! Vaikka Armin wan Buurenbauer tekee
rahaa, niin sun pitää tehdä jotain muuta! Ei pahalla, koska tässä on
hyvä tuotanto, mutta nyt pitää puskea jotain omaa enemmän kuin
koskaan aikaisemmin. Myös tässä koko alakulttuurin pienimmissäkin
sopukoissa.
Dynion

Posts: 5

#3 • • Dynion
Kiitos kommentista. Onhan tuo rakenne tuossa ehkä vähän tuollasta mainstreamia ja tuttuja saundeja. Sekottuu massaan helposti. Pitäs olla joku oma juju. Pitäs alkaa opiskeleen äänisynteesiä jne.. Sais omia laatusaundeja. Voi kun sais kunnon studiomonitorit, en tiiä kannattaakohan noilla Thomsonin Mediaonen 4a:n paskoilla edes omia äänisynteesejä hirveesti alkaa harrastamaan. Syksyllä jos ostais kunnon lähikenttämonitorit ja pistäis kämppää vähän uuteen uskoon ;)
Yoni

Posts: 440

#4 • • Yoni Tyhmä Vartija!
Kuuntelin nuo kaikki kolme mitä soundcloudissa oli.

Se on totta että nykyään on hemmetin hankala enään keksiä mitään uutta ja mullistavaa konemusan puolella. "Ammattimiesten/naisten" tekemää HardTrancea kun kuuntelee niin kyllä niistä valtaosa kuulostaa ihan toisiltaan.

Mutta älä lopeta kuitenkaan musan tekoa. Kyllä sulla lahjoja, taitoa ja visiota löytyy ja ajan kanssa nekin vaan paranee.

Terv: Tyyppi joka ei musan teosta tajua paljon mitään ;)
GrimsouL

Posts: 468

#5 • • GrimsouL Hybridize, Fury, Electronica Exposed

Replying to Dynion - Magic Island:

Yoni, 15.8.2010 22:21:

Se on totta että nykyään on hemmetin hankala enään keksiä mitään uutta ja mullistavaa konemusan puolella.Mun mielestä on taas niinpäin että juuri elektronisen musiikin puolella on mahdollisuuksia vaikka mihin kunhan vaa kokeilunhalua ja uskallusta riittää. Verrattaan johonkin "oikeilla instrumenteillä" soitettuun musiikkiin niin siihen se vasta hankalaa onkaan enää keksiä mitään freshiä. :)

Ja nykypäivänä ängetäänkin paljon elektronista saundia poppiin, räppiin, rokkiin ja muihin vastaaviin että niihin saataisiin jotain "uutta" (ja varmaan myös siksi että niitä soitettais enemmän yökerhoissa).