SäteilyeroosioSENSAATIO

56 posts, 3 pages, 33,206 views

raijasivu

Posts: 38

#1 • • Edited raijasivu
SENSAATIO sanikkaiskuviot!

TÄSSÄ! !! !!!

No joo minulta on näitten kuvan eteen NATO nyt sitten tuhonut peräti K O L M A S T I niin koneita kuin ohjelmistoja! Kun sain tänään 24.5.2010 kuvattua tuon lasin reunan läpi ottamani, aloin zoomaamaan siitä 400-kertaa suurennettua lisäkuvaa, niin tietokoneeni jälleen vauhdista kaadettiin. Talteen ottamani puolisen tusinaa kuvia h ä v i t e t t i i n tiedostoistani ennen kuin ehdin niitä edes taltioida. Ja ei muuta kuin uudelleenkuvaamaan. Kuten huomaa tuosta 20-kertaa suurentamastani 91,3k onnenkantamoisesta, sain murrettua lasireunan niin laadukkaasti, että sen "läpi" sain kuin sain maailmansensaationa otettua historiallisen kuvan. Mitä siinä sitten näkyy?

EL 34M Elektroniputken sisuksista beeta-, röntgensäteilyn energiat muodostavat mm. KIINTO raudasta fyysistä plasmakaasua. ++.. ionisoituja agressiivisia rauta-atomeista muodostuu kanavasäteilyioneja. Säteilyn energia on uskomattoman rajua, jopa näennäisesti pienisäteilyllisessä elektroniputkessa. Syntynyt säteilyn energia yksinkertaisesti survoen "syövyttää" säteilypaineen voimallaan kiintorautaa suoraan läpi paksun kiintolasin! Ilmiön rajuutta on vaikea nykyfysiikkamme normein edes tajuta. Näkemämme lasi alkaa sulaa normaalisti vasta +700C lämmön ylitettyään pehmeämmäksi. (Todellisuudessa kanavasäteilyionisaatio kaasuttaa plasmaioneiksi silpomansa lasin valenssisidosenergioita ja toimii +6 000C lämpötilan kaasuplasman kaltaisesti.) Millin paksuiseen kylmään kiintolasiin painuva säteilykertymän agressoima energiavarastointi uppoaa säteilyenergian osmoosivoiman paineistussuuntaan ulospäin kuin puun juurakko, tai saniaiskuvio. Kyseessä olevassa materiaalissa on kuvattuna kanavasäteilyn karmea s e n s a a t i o m a i n e n maailman ensi-iltaesittely.

Tuhoavimpaa kanavasäteilyä muodostuu reaktorin sisuksissa tonneittain. Tämä säteilymittareissamme suoraan näkymätön ja tietoisesti mittaamatta jätetty kuvaamani säteilyinfernon muoto porautuu näkemällämme mekanismilla läpi minkä tahansa säteilysuojaksi aiotun kiintoainepinnan. Reaktorien metrienkään luokkaset esim. keramiset lasin kaltaiset betoniseinämät, peruskallio tai metallipinnat yms. eivät muodosta mainittavaa estettä. Vaan saavat loputtomissa määrin sisuksiinsa kuvaamiani säteilykyllästettyjä sanikkaiskasvustoja, jotka siirtävät salakavalasti kenenkään puuttumatta suoraan reaktoreissa aktivoituvia niin uraani-, plutonium, kuin muitakin aktiiviainepoistumavirtoja suoraan läpi kiintoesteitten. Keskeistä on tajuta, kanavassa virtaava ++.. ionisoitunut kanavasäteilytys on nimenomaan k a a s u p l a s m a a ! Taaten puunjuurimaisen kanavasäteilymassan säteilyenergiakaivautumisen läpi suojavallien, se purkautuu ulos tullessaan s u o r a a n kaasuplasmaioneiksi ja ampautuu fyysisesti esteittä ja mittareissa näkymättömänä kanavasäteilyinä ympäristötuhojaan tekemään!

Lasireunasta 20-kertaa suurennettuna sanikkaiskuvio.
sj7.jpg

Sama 400-kertaa suurennettuna lasin s i s ä l l ä !
sjR.jpg

Sama kuvio sivulta 20-kertaisesti ja sitten 400-kertaistettuna.
sBa.jpg
sjN.jpg

Mystinen violetti metallikalvoväri kuuluu ilmiön atomimikrorakenteeseen.
sBY.jpg

Tästä hahmottaa miten edetessään ioniplasmat vuotaa tyhjentyen ulos.
sBy.jpg

KOOSTEseloste aiheesta.
suu.jpg


Nyt meillä ON viimein fyysinen ja toistettavalla preparaatilla tarkennettu kuva miten säteilyeroosio syöpyy. Jopa elektroniputken pienenergisellä kanavasäteilyllä, beettallaan ja röntgöntuotoksellaan kiintolasin SISÄÄN! Tämä muuttuu suorastaan uskomattomaksi, kun muistamme, että hallussani olevissa useammissakin elektroniputkissa nämä nyt todistamamme säteilyeroosiofraktaalit lasissa ovat huikean rajuja jopa 25mm pitkiä onttoja syöpymäkanavia! On erittäin tärkeää, että säteilyn efektienergian kyky lävistää lasia senttiluokissa vuosikäytössään fyysisillä kanavasäteilymetalli-ioneilla on todistettu ja myös jälleen demottavissa! Huomaa, fyysisillä kanavasäteilyn metalli-ioneilla suoritettu lävistys. Jos rauta silppoaa lasia ionina se silpoaa kaikki muutkin reaktorisuojaukset betonit, raudat, peruskalliot, Onkalon kuparipullosetkin tuosta vaan! Huomaa, radioputken käyttöikä on maksimissaan n. 10 000h. Tämä täsmää miten kanavasäteilyionit puhkaisee 50 mm kuparipullon parissa vuodessa!!!! Nyt meilä on todisteet miten! Tämä on kuule KOVA JUTTU, esim. ydinjätesäilönnän uudelleenmietinnälle!
(Kunkas muuten tilanteessa ennenkuin ehdin lähettää näitä kuviani edes 5 henkilölle alkoi SUPO/NSA JO panikissa poistattamaan näitä otoksiani mm. Kuvaton palvelimilta systemaattisesti!)

Sent: Friday, May 28, 2010 12:54 AM Subject: Re: Onnistuuko?

Kaas, että PETEltä tuli
> ensimmäiset asialliset kritiikit aiheesta kun muut vakionaamat vain
> räksyttävän koirana perään: ehdotti, että lasiin on tippunut
> tekovaiheessa jotain ylimääräistä sulaa metallia uunissa tyyliin
> uudenvuodentina. Meinaan että jälki kyllä sitä muistuttaa niin ei kukaan muu älynnyt harhauttaa yleisöä samoin.

*HehEE! Jotain tuollaista odottelin. Siis uutta iskua perään. Toki tajuaa, ei sulaa metallia päästetä tippumaan noin herkkiin teollisiin prosesseihin, ei varsinkaan alakuvissani esiintyvin yli 25mm mittaisin muodostelmin. Lasi on ollut 100 % puhdas uudessa putkessa ja kaikki näkemämme on käyttöeroosiota jälkeenpäin. Toisekseen sulan muodot on pyöreää tippamassiivista, kiinteytynyttä. Ei mitään tekemistä hienosäikeisille sanikkaishaarottumaille. Joiden kanavien kuviosyöpymät kuten huomasit on muuten osin t y h j e n t y n e e t ilmaan! Mikä kertoo mm. sen, ettei tuo aine suinkaan ole kiintoainetta vaan herkkäliikkeistä vaeltelevaa syöpyilevää atomipulveroitunutta metalli-ioniplasmaa. Minulla on noita demoputkia erittäin paljon. Pelkästään noita kuvan tarkoin tukilangan päistä lasiin uppoavia sanikkaisdemoja löytyy kymmenkunta. Ne ovat toki näyttäviä ja murskaavan tykkejä. Mutta kaikkein rajuimpia malliksi elektroniputkikokoelmistani. Rajuin lasiporautuja on muuten 10 000h käyttötunnissa edennyt luokkaan 35mm:
sWF.jpg

Ja sensaatiokuvat olivat niin
> rajuja, että mietin itsekin, että voiko säteilysyöpymä tosiaan olla noin
> hurjaa! No, parempaakaan mekanismia en keksinyt; mitkään kipinät tai
> metalliroiskeet eivät lasiin uppoa kerralla noin.

*Tarkoin oikein.

> Metallinastan läheisyys tietenkin kertoo, että siitä sen on täytynyt lähteä hiljakseen
> etenemään. Jännä juttu, että siinä EI ole jännitettä!

*Joo kyseessä on tosiaan avoimen kelluva metallinasta. Voidaan puhua terminä "uiva kiteytymiä/ kerääntymiskärki".

Olisiko säteilyn
> alkulähde sitten kauempana, mutta vain metallinastan kohdassa
> plasmoittuneeseen lasiin sekoittuu irtoioneja? Jotka sitten johtavat
> kiinteydyttyäänkin sähköä alkavat porautumisen?

*Kanavasäteilyn ionit irtoavat valenssisidokset aukoen kaikkein rasitetuimmasta, negatiivisimmasta kohtiosta, kuten neste-elektrolyysin ionivaihdosta osin tunnemme. Tässä se on negatiivinen katodi. Toki säteilyeroosiot sieltä leviää (250V) anodikiihdytettynä ja syövyttää kaikkea, myös sekundääriröntgeniin asti lasiinkin nähdysti iskien. On huomioitava, että rautaionit ionisoivat lasiin atomit tieltään liikuntakanavikseen. Tutkaile ilmiötä vaikka virtaavassa jokihiekassa olevalla kivellä. Kiven taakse muodostuu irtopartikkelien ns. "akanvirta" kasauttaen tyypillisellä fraktaalillaan taakseen virran tuomaa hiekkaa. Toki virtaava vesi kykenee muodostamaan vastaavaan jopa sähkölisäkentän myös. Akanvirrasta on terminä kyse.

> Yhtä kaikki tuollaista kuviota ei ole ennen nähty! Teoria sen ennusti ja
> sitten se löytyi, että aika vankka pohja on.

*Kylmän faktan sensaatio. Sivistysmaissa esitettynä Nobelin arvoinen tutkimuskerrostuma, kuten oivalsit.

> Ainoastaan jos ei-säteilylaitteessa olevasta lasista löytyy samanlainen saniainen niin
> todiste on vaarassa, että siitä vain linjapoliisit luuppi kädessä koluamaan romuvarastoja!

*A/ Tuota ei toki löydy. B/ STUK "normiharhafysiikka" ei tunnusta julkisesti kylmään lasiin säteilysyöpymän upottavaa mitään mekaniikkaa! Kuvaavaa, että kirjat kertovat fluorivetyhapon olevan a i n o a tunnetun erikoishapon, joka ylipäärään vaikeasti syövyttää lasia. Joten STUK/IAEA harhaopeille tuli tästä näytöstä sankka ja vankka lähtö häpeämään laskelmoivia harhojaan!)

SENSAATIO 2, 3-TV kuvaputkieroosiota.

Tässä alkaa olemaan ihan täpinöissään jo! Oikeasti katso nyt näitä huikaisevan kertovia kuvia Sony 19 tuuman TV kuvaputken kaulasta. Et arvaa kuinka ihmeissäni näistä löydöksistäni oikeasti olin. Seurailin 3-väritykin
2mm paksun laatulasin läpi ampumiaan säteilyeroosiokuvia. Ja mitä löysin! Ihmettelin miksi i h m e e s s ä kaulan puolivälissä tapasin outoja, ympyröityjä matalia syöpymälammikon rengaskuvioita? Ensin peruskuva miten
elektronitykki on suhteutettuna putken suojaamattomassa lasiosassa ja vasta tykin suusta alkaa vasemmalla näkyvä grafiittipinnoitussuoja:
sIE.jpg

No näin homma meni jatkossa mikroskooppikuvin:
A/ Heti elektronitykin juuren lasista löysin, niin kuka yllättyi vain pieniä tiheitä elektronien lävistysreikiä.
sI6.jpg

B/ Kuvaa ihmettelin melkoisesti. Sitten muistin, rajusti kiihdytetyt elektronit sinkotaan puolivälissään tykissä näkemäämme spiraalikierteilleen! Kuviossa nopeampi elektroni kuljettaa lisää energiaa ja monttu on edellistä
selkeästi rajumpaa työstöpyörintää. Tässä tekee osansa lisätyönä tuttavamme röntgensäteilyt.
sIK.jpg

C/Suuosassa elektronitykki sinkoo näkyviin pahimmat ++..ionisoidut raskasmetalliset-, uraaniplasma kanavasäteilyt.
sIN.jpg

Huimaa, huimaa kolme teorian mukaista ennustettavissa olevaa säteilyeroosiotyypin demoa! Saimme taas kohahduttavaa lisänäyttöä säteilyeroosioiden perusmekanismeista. Maailman salatuinta IAEA tietoa, toki. Mutta murrettavissa, kun osaa ja tietää mitä on tekemässä. Tutkimuksen eufotiatilaa tuntuu piisaavan. Nyt kykenen jo s u o r a a n jopa
määrittelemään mikä sätyeilyeroosion lajeista minkäkin säteilyeroosiokuvioinnin on tuottanut.

--
Energia-alojen laaja ammattiosaaja.

raijasivu

Posts: 38

#2 • • Edited raijasivu
Jatkoa.

Kapillaari avainasemassa?

Noissa sanikkaiskuvioissa oli yksi keskeinen ratkaisematon ongelmanasettelu. Pyöreässä elektroniputkipreparaatissa onnistuu kuvantaminen kyllä ulkoa, mutta mikroskoopin sovittaminen kaarevaan sisäosaan hyvin on enemmän kuin haasteellista. Olin koettanut selvittää jo jonkin aikaa sitä konkreettista mekanismia mistä sanikkaisen vaatimat metallikanavasäteilyn ionit iskivät lasin SISÄÄN. Olen kyllä kuvannut miten rajuin räjähdysmäisin kraatterein kanavasäteilyt, röntgenöinnit ja beetaelektronit iskevät lasikantensa alta ulostulokraatterin, mutta entä sisään iskeymät? Jostain syystä en ollut nähnyt selkeitä "tuosta sisään" kraattereita? Outoa, perin outoa, tai sitten en ole päässyt siltaosin selvyyteen mitä pitäisi etsiä. Ei muuta kuin likimain mahdottomia elektroniputken väärään suuntaansa kaarevia paloja tutkimaan mikroskoopilla, mutta hemmetin vaikeaa kohdistettavaa, koska kuva jää AINA liian kauas ahtaan mikroskoopin suusta.

Tässä nyt kuitenkin pari parasta kuvaani. Onnistuu se vaivoin erittäin kapeasta preparaatista. Vastavaloon saakin kohtalaisen tarkan otannan. Katso kuvaa tarkemmin ja huomaa erityisesti miten kuulun EL 34M sanikkaiskuvan alta EI löydy selkeää kaivattua kraatteri-iskemää sitten kirveelläkään! Ihan oudon tuntuista kaikkineen. Sitten kuva alkoi elää ja konkretisoitua. Lähtökohdaksi on asetelmassa otettava nuo laajat ehyet metallinastan miten sanoisin kokomustat keskellä edessämme olevat hiertymäjäljet. On tajuttava, että ++..ionisoitunut rautaplasma käyttäytyy pitkälti kuin synkin happoneste. Niin tosiaan kuin neste. Ensin kaasu "nesteytyy" lasin ja hiertäjämetallin ahtaan kapillaariväliin painepuserrukseen nesteytyen. Polttaa siihen kattavan mustana näyttäytyvän jäljen ikään kuin sula rauta jäähän. Putken sisäkuvaa:
s2M.jpg
s2t.jpg

s2F.jpg

Kuva, joka on otettu ulkoa, mutta korostaa yhtä kaikki, ettei kuvion keskustasta tosiaan löydy kraatterikeskittymää:
s24.jpg

"Happoneste keskittymästään" sitten aineskertymä hakeutuu kohden rautanastasähkökenttien kärkiefektin suurempaa jännitekohtaa. Sieltä neste alkaa kuin "elektrolyyttisesti" porautumaan erittäin ohuena kanavointina kohtisuoraan läpi lasin. Pian reiän isontuessa kärkiefekti kadottaa voimaansa ja kanavasäteilyionit hajautuvat viuhkamaisena sanikkaiskuviointeina laajasti. Lasista syöpyy ensisijaisesti ei piioksidi, vaan heikommin kestävät alkalioksidiosat. Näitä helpommin irtoavia miinuselektroneja ++..ionisoituneet kanavasäteilykaasuplasmat etsiessään hajautuvat laajalle fraktaalinsa kuvioon. Elektroniputken kuoren sisäpinasta katoaa elektroneja kanavasäteilyvirtaan koko alaltaan. Toisaalta putkessa myös ulkopinnan elektroneja tuhoaa elektronilaitteen tuottama mikroilmastonsa säteilyeroosoima happiradikalisaatiokaasut. Siksi sanikkaiskuviot keskittyvät väliin jäävään elektronikylläisimpään natriumlasien syövyttämisiin. Korostan, malli on toistaiseksi ainoa mekanismi lasiin tunkeutumiseen jonka olen löytynyt. Voi olla, että lävistyksen ilmiö keskittyy yleisemminkin paikkaan jossa on jonkinlainen lasia heikentävä kapilaarinen kasautumiskeskus, metallihitunen tai raerajarikkoutuman alku, mutta pää jatkotutkimuksiin on iloisesti saatu auki.

PS.Jotain paksempaa leijailee ilmassa tänään 2010.05.31. Sain heti aamutuimaan sekä yksityishenkilöiltä, että foorumeilta. esim Keskisuomalainen foorumeilta huolestuneempaa kansalaisviestiään siitä, miten SUPO oli s y s t e m a a t t i s e s t i alkanut hetikohta näitten viimeisimpien mm. EL 34M elektroniputken säteilyeroosiokuvatiedostojen perään häiritsemään tutkimaan tulleita henkilöitä. Esimerkin rajuudesta kertoo jo se miten juttujani imuroimaan tulleitten keskustietokoneita on alettu mystisesti "kaukokaataa". Kertoilivat olleen kovin samanlaista toimintaa myös heillä, kun mitä omalta kokemukseltani aiemmin kertailin. Mielenkliintoista ja mielenkiintoisemmaksi näyttää homma yhä vaan menevän ydinsalaisuuksien peittely-yrityksissään.

EL 34 s i s ä pinnan kuvia!

On tämä k e r t a k a i k k i a a n JÄNNÄÄ! No nyt pääsin viimein tutkimaan tätä EL34 putken tarkoin aiemmin varjeltua sisäpintaa. Kun opin tekemään riittävän suorapintaista ja lähestyttäviä preparaattisoiroja lasista. Huisaa, siis mitä tästä sanoisi. Lasin pinta suorastaan häikäisi kraaterittomuudellaan kiiltävyydellään ja aiheita kuvata oli harvassa kun Kalaharin hiekkadyyneillä! Ero oli vallan valtava vertailussa ulkopinnnoilta havaittuihin loputtomiin kraateripoistojonoihin, mutta. . .!
sn7.jpg
snR.jpg

sDa.jpg

Ensimmäiset piensanikkaisjuurakot.
sDY.jpg

Lisää vähäilmeistä metalliraapaisujäljistä kanavasäteilyn metalli-ioneista kuvioiden juuriin.
sDy.jpg

Sitten ne mitä löytyi olivat sanoinkuvaamattoman outoja ja mielikuvituksellisiakin. No joo suurin osa oli suorastaan ankstista tasamaata satunnaisine raapaisupintoineen. Mutta sitten löytyi jo pieni mielenkiintoinen "sininen" nymffi.
sDl.jpg

sDA.jpg

Seuraavaksi kiehtova "sanikkaistaimi" selkeine puhkaisunsa syntykraaterireikineen!
sDO.jpg

sDj.jpg

Viimein minusta suorastaan mykistävä, kohahduttava. Erityisesti häkellyttävää miten tuollaisen säteilyeroosio kykenee tekemään. Tarkoitan vähän samanlaista matalareunaista pyöreäpiirteistä työstäntää, joita TV-kuvaputken pinnasta löysin. Juu lasin läpi tunkenneet elektronit siinä on pyörineet muutamaa massiivista kanavasäteilykraateria piirittäen. Olkaatten hyvä kaksi ammuttua klassista "tohvelieläinsyöpymäkraateria"!
sD8.jpg
sDW.jpg

TV kaulan sisäkuvaa.

Ydinreaktorin eräs keskeisin suoja on reaktorisäiliön hiili. Hiili on kestävimmän timantinkin raaka-aine. Hiili ja grafiitti kestävät sulamatta korkeimpia lämpötiloja aineista. Siksi en hämmästynyt huomatessani miten TV-kuvaputken tykin edustan paksua lasia oli suojaamaan laitettu peräti 3-kerroksinen erityisgrafiittipinnoite. Luulisi kestävän rajun 27 000V kiihdytysjännitteen säteilyammuntaa, koska grafiittiin kytketty sähkökenttä oli oleellisena apuna. Seuraillaan mikroskoopilla miten Sony on hommassaan onnistunut:
sDz.jpg
sDs.jpg

Palaneita kupruilevia kerrostumia näyttää pinnassa olevan enemmän kuin STUK sallii. Mutta lieneekö sentään kaikki kerrokset hävinneet. Katsotaan valolla läpi?
sDo.jpg

sD9.jpg

Katsotaan kiellon päälle oikein kunnolla valoa vasten, onko tuo totta?
sDM.jpg

sDw.jpg

Tällaisen kuuluisan kanjonin muotoista säteilyeroosiojälkeä en ole ennen matalammista jännitteistä tavannut.
sD4.jpg

sDZ.jpg

Klassista kanavasäteilyn osumien kraaterimonttua ON myös putken sisäpinnan pommitusjälkinä 27kV tykityksissä.
sDL.jpg

Pyöreät, soikeat matalareunaiset iskeämäkraatterit ovat toistuva fraktaali TV-kuvaputkikaulalla.
sDF.jpg

TV-röntgen-, beetta., kanavasäteilijänä.

Overdrive, jtbo Lähetetty: 29.05.2010 21:43
Jotenkin luulen, että kyseessä ei nyt ole aivan säteily

*Niinkö? Mikä siinä sitten lienee teillä nettipoliiseilla. Ensin pyydetään kanavasäteilyeroosioista kuvaa. Sitten kun sitä kykenen suunnattomasta NATO-sensuroinneistanne ja koneitteni tuhoamisesta huolimatta toimittamaan viljalti. Niin sitten menään kiistaattomista, kumoamatta jäävistä dokumenteistani silkkaan paniikkiin. Toistetaan nyt vielä faktat.

Esiin nostamani Sonyn 27 000V kiihdytysjännitteen värikuvaputki toimii kuin beettatroni. Laite joka sinkoaa beettasäteilyelektroneja. Tuottaen samalla mm. klassista kanavasäteilyä viljalti. Kun tämä elektronien myrsky iskee TV-kuvamaskiin muodostuu puolestaan klassisen röntgenputken lailla mm. sekundääristä röntgensäteilyä. Vaarallisia tasoja, joista alan kirjallisuudesta on löydoksenäni mm. 60-luvulta tarkkaa laskelmaa siitä kuinka rajuja säteilytasoja. Valitettavasti taulukon volyymit ei edes riitä ko. kuvaamani 27kV säteilymääriin, mutta faktat tuotoksen säteilyeroosiosta käyrät kertoo loistavasti. Katso ja huomaa tahallinen valheesi kauniisti paljastuneeksi. Kuvassani ON ja nimenomaan säteilyeroosioiden silpomaa materiaalia. Meille jää mietittäväksi vain se miksei tällaisia sensaatiomaisia säteilyeroosion analyysejä maailmassa olla ennen minua kyetty lainkaan tuottamaan ydinalan sensorien ohi?
sUS.jpg

Hometta!

04.06.2010 Outomaa


Ja mitä tuohon "sanikkaiseen" tulee niin se on selvästi hometta: lasissa ollu mitätön reikä,josta homeitiöt päässeet sisään ja lisääntyneet.



-Mut hei tuo lainaus sentään jaksatti nauraa! Ai teillä täällä Outomaalla on sitten sellaisia homeita, jotka kasvaa +200C< lämpimissä elektroniputkissa ja syövyttää sieltä LASIA!!!! Niin ennen noita kuviani en ole virallisesta fysiikanopuksista ikimaailmassa kuullut kuin fluorivetyhapon, joka nyt ylipäätään syövyttää lasia! . . . Hei o i k e e s t i vitsit vitsinä, mutta sentään jotain rajaa polissivalheisiin.

Elohopealamppu.

Tässä seuraava mikroskopiakohteeni. EU:n vaarallinen, elohopeaa kanavasäteilynä vuotava, säteilijänä kieltämä elohopeahöyrylampun kvartsisisus. Poltettu 2/3 osaltaan sysimustaksi molemmista päistään, keskellä enää läpinäkyvää lasia. Lamppua polteltin jonkin aikaa myös tasasähköllä, jolloin muodostui selkeä anodi ja katodi. Mutta varsinainen näkemämme eroosion jälki perustuu klassiseen 240V AC verkkovaihtosähköön. Mitä löydökset toivat tullessaan?
- Lähtötilan perusasetelmaa. Punaelohopeaoksideja löytyi sytytyselektrodien hapeikkaimmasta välistä.
sPs.jpg
sPo.jpg
sPm.jpg
sPM.jpg
- Vaihtosähkö ei ollut porannut varsinaisia sanikkaiskuvioita. Koska kaikki elektrodien metallipinnat ovat jatkuvasti neste-elohopeakerroksen alla. Lisäksi lampussa ei ole perusrautaa mainittavasti säteilyn erosoittavana. Katodi ja anodi on tehty kierretystä erikoismetallilangasta.
sP9.jpg
sPV.jpg
- Lampussa hahmottaa säteilyjen ja röntgenöintivyöhykkeiden aiheuttamia eroteltavia kraateroitumisen rajoja.
sPd.jpg

- Iskeymäkraatterien pohjissa huomaa peilautumisen häikäisevää sinisafiirivärittymistä kameran LED valoista. Lisäksi suoran iskeymien massiivisimman osan syvyys on pienehkö.
sPw.jpg
sP4.jpg
sPZ.jpg
sPL.jpg
sPF.jpg
sPr.jpg
sPP.jpg
sPq.jpg

- Lasien "taittamalla ikkunoimieni" reunojen vaativimmissa vaikeimmin fokusoitavissa kuvauksissa huomasin erittäin hienoja lasin eroosiokanavalamellia. Kuin harjan piikit olisivat lävistäneet kiintolasin. (Ilmiötä näin mm. TV-putkissa.) Lajityypillisin piirre aiemmin löydetystä "sanikkaiskuvioista" poiketen on miten lasikanavat ovat samansuuntaiset säteilyn poistopaineelle. Kanavat ovat tyhjentyneet vierasaineesta. Kertoen tekijän (beetaelektronien yms. röntgenöintien) poistuneen ulos vauhdilla.
sPb.jpg
sPE.jpg
sP6.jpg

--
Energia-alojen laaja ammattiosaaja.

Juhgu

Posts: 7,921

#3 • • Edited Juhgu Virnistelijä
Toi muu meni vähän ohi (ei jaksanu lukee ku ei ollu ymmärrettävää johdantoa), mut sen verran käsitin et NATO ja SUPO vainoaa.

Oh shit. Voimia.
panic.gif

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)

drifter

Posts: 834

#4 • • drifter RoadMonkey | K1
Mulle samaa mitä toi on syöny, näyttäis potkivan hyvin!

--
If its dry, smoke it.
If its wet, drink it.
If it moves, screw it.
If it doesnt move, load it into the truck.

naive

Posts: 26

#6 • • Edited naive kapteeni kovaydin
Eikös täällä muinoin ollut jotain kemikaalivanamatskua. En löydä?

--
vaan omat jutut on siistejä

raijasivu

Posts: 38

#8 • • Edited raijasivu
-Toki ensimastoon kiitokset e ri t t ä i n harvinaisista ja sitäkin mielenkiintoisemmista 7vuoden takaisista "chemtrailaamisita.!" Jopa kaltaiseni ammattilainen kokee näissä uusia avaruuskulmanäkemyksiä.

"EI välitöntä vaaraa"
omaa sukua Rosalie Bertell
_________________


S.206. Ydinkoekieltoon ilmakehässä 1963 elokuun 5, tulttaessa kansainvälinen säteilynsuojelu oli koko ajan vaiti. Ei ottanut kantaa siviilien ja sotilaiden tahallisiin säteilytyskokeisiin. Ei kommentoinut radioaktiivisten kertymähiukkasten kokoontumista ilmakehän yläosiin vuosikymmeniksi. Ydinkokeista muodostui sratosfääriin TYPEN oksideja. Jossa ne ohensivat otsonikerrosta ja palaavat vuosikymmenien kuluessa maan pinnalle happamina sateina. Beettahiukkaset reagoivat ilmakehän hapen ja typen kanssa samalla tavoin kuin salamoissa. Ydinkokeiden vastustaminen saatiin näyttämään "epäisänmaalliselta".

S234.Kaupalliset ydinreaktorit 1985:

Alankomaat vuoteen 1974= 2kpl = 495MW
Argenttiina " 1985= 3 = 1 627
Belgia " 1985= 7 = 4 450
Brasilia " 1985= 3 = 3 116
Egypti " 1984= 2 = 1 800


Espanja " 1985= 18 =15 368 *
Etelä-Afrikka " 1984= 2 = 1 844
Etelä-Korea " 1985= 9 = 7 266
Filippiinit " 1985= 1 = 620
Intia " 1985= 10 = 2 124
Irak " 1985= 1 = 900 *
Iran " 1985= 2 = 2 400 *
Iso-Britannia " 1985= 32 =14 538
Italia " 1985= 6 = 3 289 *
Japani " 1985= 42 =31 363 *
Jugoslavia " 1984= 1 = 615 *
Kanada " 1985= 24 =15 482
Libya " 1985= 1 = 300 *
Luxemburg " 1985= 1 = 1 250
Meksiko " 1985= 1 = 1 308
Neuvostoliitto " 1985= 59 =44 295
Pakistan " 1974= 1 = 125
Puola " 1985= 1 = 880 *
Ranska " 1985= 62 =53 428
Romania " 1985= 6 = 4 840 *
Ruotsi " 1985= 12 = 9 425
Saksa-DDR " 1985= 7 = 2 710 *
Saksa-Länsi " 1985= 29 =29 282
Suomi " 1984= 4 = 2 210
Sveitsi " 1985= 7 = 4 947
Taiwan " 1985= 6 = 4 924
Tshekkoslovakia " 1985= 10 = 4 400 *
Turkki " 1985= 1 = 440
Unkari " 1985= 4 = 1 760 *
Yhdysvallat " 1985=139 =128 875
__________________________________________
Yhteensä v.1958-64 1965-69 1970-74 1975-79 1980-84 1985
kpl 19 34 72 80 131 182
MW 3 093 9 637 42 627 64 181 110 079 173 079

USA= kpl 25% tehona 32%
CCCP= kpl 11% 11%
Englanti 8% 11%
_________________________________

Koko maailma 528kpl yht.403 510MW keskit.764MW

*Listassa oleellista, mm. asteriskimerkityistä valtioista ydinvoimalat on joko pakkotuhottu, tai suoraan pommitettu pois maailman turvallisuusriskeinä. Lisäksi esim. Englanti on JO antanut käskyn tuhota jokaisen tässä olevan ydinvoimalansa. Lisäksi on paljon muistakin maista poistettu, mm. Ruotsista 2kpl, Espanja ja Italia niinikää ovat alasajamassa kaikkea täåssä tilastoitua ydinvoimaansa, samoin Alankomaat. Japanissa maanjäristys tuhosi 7kpl ydinvoimalaa kerrallaan. Kiivaan ydinbuumin jatkuttua tästä 25v ollaan tilanteessa jollloin listasta on JO poistunut, poistumassa YLI TOISTA SATAA noin - neljännes. Ydinvoimaloita puretaan IAEA:n laskelmien mukaan myös jatkossa enemmän kuin uudelleenrakennetaan! Mielenkiintoinen lista kaikkineen ettei ydinvoimaloiden edes teholuokkaa ole 25v aikana kyetty mainittavasti nostamaan. Verratkaa tätä kehitystä siihen miten valtavasti maailman energian kulutus on väliin jäävänä 25v aikana kasvanut. Siksi ydinenergian osuus on nyanssi, karvan päälle 2% maailman energiasta enää. Jopa tuuli ajattaa tämän yli näitä aikoja +30% vuosikasvullaan.

--
Energia-alojen laaja ammattiosaaja.

raijasivu

Posts: 38

#9 • • raijasivu
Venäjä ruokaboikotti.

2010 Koko heinäkuun loppua on leimannut Venäjään tuotavien elintarvikkeiden boikotoinnit ja halu kiristää nimenomaan Suomesta tuotavan elintarvikkeitten toksigtologisia ja radiologisia mittauksia. Asia on maamme lehdistössä otettu vastaan hämmästyksellä. Miksi i h m e e s s ä karkeasta myrkkykulttuuristaan tunnettu Venäjä yhtäkkiä vaatii korjaamaan maamme nykymyrkkytasoja ja säteilystä piittaamaton vaatii maaltamme jotain ennekokemattoman rajua ruokamme myrkky ja säteilyseulontoja? Mikä tilanteessamme yhtäkkiä alkaa muuttua? Oikeasti Venäjän toimenpiteissä ei ole mitään outoa! Edellyttäen tietoa tietysti kuinka härskiksi maamme ydinturvavirnanomaiset ovat asiat täällä päästäneet. Niin tasolle, joka s y y s t ä kauhistuttaa jopa naapurimaitamme boikottiin asti. Chemtrailaamisessa ilmaruiskuin nyt maassamme käytetyt boorit ja bariumit ovat tietysti pelättyjä myrkkykemikaaleja. Varsinkin kun niitä levitetään kuukaudesta toiseen miljardein litroin. Kun taas näitten ja alumiinijohdannaisten mukaana ydinvoimaloitten salatuista säteilykertymistä ruokapöytiin kulkeutuvat tuhoisat kanavasäteilyt, neutronivuot ja muut mittaamatta jätetyt neutriinot, isomeerivireet, Malenkan-kuorimallikertymät lisäyskerrointaulukkoineen ovat varta vasten massamurhaavaa ylläkerrottua radiologiaa.

Sain sattumalta selville, miten jo toukokuun alussa oli Venäjä hiljaisuudessa tehnyt ennakoivia tehotarkastuksia maamme elintarviketehtaissa. Oulusta alaspäin Pohjanmaalta, Nurmesta, Forssaa ja muuta asetettiin boikottiin. 14 ruokateollisuusaluettamme haluttiin asettaa Venäjän tuontikieltoon. Kun taas mm. Vantaata jostain syystä ei. Peräti 9 ruokakatuotantopaikkaa läpäisivät venäläisseulonnan. Helsingin-sanomassa oli ollut tarkentava kartta, joka oli paljastava ja karuudessaan selkeä. KAIKKI ne paikkakunnat, jossa venäläisten nelimoottorinen laajarunkokone parhaillaan suorittaa Suomeen palkattuna kevään alusta lähtien tehostettuja boori, barium ja alumiinisäteilyn allasruiskutuksia on johdonmukaisestri asetettu tuontikieltolistoille! Palat loksahtavat täysin loogiseen järjestykseen. Suomen Tarja Halosen, Medejavejin kanssa sovitut Sisäministeriölle alistetut "chemtrailruiskutusten" varsinaiset säteilykaatopaikkakunnat määrättiin, sai Venäjä aitiopaikan ja ruiskuttajana tietää tarkoin mitä maahan mätkityt TVO:n ja Loviisan ydinvoimalapäästöistä alas kemikaaleilla pelloille mätkittävät myrkkytonnistot maamme elintarvikeketjuissa aiheuttavat! Suomessa asia on ydinrikostyyliin TABU. Mutta koska Venäjä EI ymnmärrettävästi halua tapattaa kansaansa myrkkysäteilysaastoin, on selvää, boikotti pysyy!
Chemtrail, chemtrail.

20.7.2010. Taivaan on tutusti täyttänyt aivan tauoton chemtrailauksen meininki. Juu se sama vitivalkoinen 4 moottorien laajarunkokone kone ajaa jatkuvalla syötöllä edestakaisin läpi länsirannikon alueiden. Mutta nyt sain taas muutaman uuden lisähahmotuksen. Kone siis syöttää kemikaaliaan 4 kpl moottorinsa vanoina, mutta nyt vanoista selkeästi huomaa miten kaksi vanaa on vain samaiselle kemikaalille. On selkeästi havaittavissa miten kaksi sisäkkäisempää kemikaalivanaa on täysin eri kemikaalista kuin ulkoiset vanat. Sisemmät putoavat paljon nopeammin ja kiehkuroituvat sumuksi jäävien reunaparien selkeästi yläviuhkaantuvia alempaan kerrokseen. Tämä kertoo siitä, miten epätoivovimmalla yhä vaan etsitään edes hiukan paremmin toimivia kemikaaaleja! Kuvittele vähintään 7 vuotta on taivaan kansien ydinvoimalapäästöjen säteilyvoita koetettu hillitä ilman merkittävää onnistumista. Täytyy lentäjien pinnan käydä epätoivosta punaisena jo!

No toinen yhtä hälyttäväksi osoittautuva merkkieri miten lentojen toistumat ovat jopa 3h välein! Siksi tämä Pietarista toimiva kone ei juuri enää ehdi kuin ajattaa rantaviivaa pitkin: Pietari- Loviisa- Helsinki- Turku- Olkiluoto- Oulu - ja samaa kiivaasti takaisin. Taas meni megakalliiksi käyvä mitä arvelisin 100 000kg lasti ydinboorimyrkkyä kansamme tuhoksi. Kolmas merkkieri oli, miten sanottiin juuri maailman ilmaston lämmittäneen meret ennätyskuumiksi 16,2C. Siis huom. jos kyseessä olisi vaikka ilmaston viilennyslennot aerosolein ja meret lämpiää v u o d e s s a asteen, niin silkkaa fiaskoa! 7v ruiskutukset osoittautuisi myös noin silkaksi miljardeja maksaneeksi kansainväliseksi pelleilyksi! Sitten taas jos laskemme ruiskutusten oikein koettavan laskea säteilytasoja maailman ilmakehästä, niin megafiasko! 7-10v ruiskutuksien alun kerran kuukaudessa suoritetusta ylilennosta ydinvoimalaitosalueen päällä ollaan nyttemmin jo kerran 3h sisällä MEGA KATASTROFI! Ei tarvitse paljon oivaltaakseen, homma kusee reisilleen. Maailman kasvavaa ydinsäteilypäästöään pilkotteleville valtioviranomaisilla on JO tiedossa homman päätymiset totaaliseen miljardien kansantuhoon!. ..

90 astetta!

21.07.2010. Chemtrail ralli saa alati oudompaa kiihkoa. Olkiluodossa nähdään uusi vitivalkoinen, tunnukseton laajarunkoruiskutuskone 4-moottorillaan jopa 2h välein. Kaikesta maallikko huomaa millaiseen paniikkiin maamme ydinturvaviranomaiset on menneen kesän kuluessa päänsä pistäneet. Lopullinen läpi mädäntyneen kansiainvälisen ydinrikollisuuden illuusiokuplat eivät kestävällä pohjalla enää kauoja ole. Minulta muuten kysyttiin miksi niin harvoissa kuvissani chemtrailkoneen vanat ovat tehneet mutkan? Tämä oli toki odotettavissa, koska vain salaisissa sotilastehtävissään sisäministeriön alaisuudessa rehvasteleva kone sellaisia mutkia lentokieltoalueen ydinvoimalaitosten välittömässä läheisyydessä edes tekisi, ei siviilikoneet.

Liitän tähän erittäin mielenkiintoisen kuvan, jonka otin klo 13:15. Kuvaajan selän takaa kone tulee Tampereelta. Ruiskuttaa suoraan Olkiluodon päälle, kuten kemikalivanoissa säteilyeroosiota alas ruiskuttaessa tehdään. Mutta nyt jännää. . .Kone teki täyden 90-asteen käännöksen oikealle, suoraan Ouluun päin. Tästä sensaatiomaisesta tilanneanalyysistäni teki suorastaan filmaattisen, kun jälleen kerran samainen kone palasi Oulusta vain tunnin päästä, ylittii TAAS Olkiluodon. Mikä kuvaavinta satatonniset boori, barium, alumiinikemikaalinsa TVO-säteilysaastaan loppuun ruiskuttaen kääntyi Olkiluodosta suoraan Helsinkiin päin! Niin tai siis Pietariin jälleentankattavaksi. Kuten näistä ydinrikollisista alamme oppia.
VG9.jpg
VG9.jpg

--
Energia-alojen laaja ammattiosaaja.

SamHard

Posts: 2,098

#10 • • SamHard
Tässä on pähkinän sisällä siemen mistä kasvattaa joulupukki
ja maria poppanen! Ei parjata ihmisiä joillla on erilainen
henkinen näkemys maailmasta. Jokainen joka haluaa heikoimmat
yksilöt täältä pois ja vahvimmat johtoon käsi ylös. Viisaus löytyy usein
vasta ääritilanteessa tai jos viimeinen kivi on vielä kääntämättä.
Itse olen kuulemma käyttänyt heroiinija ja piriä joten sekoilen tässä
ihan omiani*vink*
Tornadoz

Posts: 121

#11 • • Tornadoz
Minun aivo räjähti, onko tämä paha ?
raijasivu

Posts: 38

#14 • • raijasivu
Dragofix on juuri niin pätevä ii2-foorumin kirjoittaja, jollaisia kaipaisi lukuisiin muihinkin foorumeihin ammentamaan ydinlobareille totuutta.

-Kerroit, että autojen muutto sähköautoiksi kaipaa ydinvoimaa? Lasketaanpa uusiksi. Maailman energiasta kolmannes menee kuljetusliikenteisiin. Peruspolttomoottorin aineen hyötysuhde niissä luokkaa 25%. Jos siis JOS saisimme tämän tuhlatun polttoaineen vaikka HCP-polttolaitoksiin, tai vaikka teollisuuspolttokennoihin yms. Saisimme nykyisin haaskattavasta bensiinistä energiana talteen 85-95% verran! Eli polttamalla nykyiset öljyt kunnolla saisimme sulkea , nyt penkistä kiinni KAIKKI muun tyyppiset ydinsekovoimalat, kivihiilivoimalat, kaasuvoimalat, jopa vesivoimalat. Ja SILTI meille jäisi säästöön valtavat määrät ylimääräistä polttoainetta vaikka uhkaavan jääkauden napajäiden sulatteluun!) . . Pankaas miettien.

-Kysyttiin MIHIN Suomi tarvitsee ydinylijäämiään. Laskekaas tästä. Vuodessa yksi (Askolaan suunniteltu)3 000MW tauotta kuluttava uraani-isotooppierotuslaite kykenee MAKSIMISSAAN tuottamaan 55kg puhdasta U-235 polttoainetta. Kun esim. maailmalla pyörivä 1000MW ydinvoimalan vuosittain vaihdettava polttoainemäärä on luokassa 100 000kg!. . .Miettikääs uudestaan MIHIN maahamme tulevat isotooppierotinlaitteistot perustavat energiansaantinsa. No joo Suomeen on tulossa 1 200kpl JO KTM:ssä odottavia uraanikaivoksia. Tuollainen Talvivaaran kokoinen uraanikaivos VIE fossiilidieseliä Loviisallisen luokkaa 420MW. Laskekaas uudelleen MIHIN Suomen energianegatiivinen uraanin jalostus suunnitelluilla 80 000km2 kokoisissa kaivoksissamme perustuu! Toki TVO/Posiva on haenut maahamme salassa kaikki EU:n ydinjäteet jo 10vuoden ajan vastoin kaikia lakejamme. Laskekaas miksi ydinkuolema ydinrikollisilleme myy?

Sitten lainaus loppuun PV-mopofoorumilta käymästäni keskustelusta:

Välikysymys, mitä on Energianegatiivinen ydinsekoilu?



Ei tämä ole vaikeaa tajuta. Vielä 1980-luvulla 30% uraanikiveä murskaamaan tarvittiin luokkaa 0,04kWh fossiilidieseliä saadaksemme kootusta uraanierästä 1kWh ydinvoimaa.
1990-luvulla 3% uraanimalmikiveä murskataamaan tarvittiin luokkaa 0,4kWh fossiilidieselenergiaa saadaksemme kootusta uraanierästä 1kWh ydinvoimaa.
2010 tultaessa 0,3% uraanimalmikiveä murskaamaan tarvitaan luokkaa 4kWh fossiilidieselenergiaa saadaksemme kootusta uraanierästä edelleen 1kWh ydinvoimaa.

VARSIN SELKEÄÄ siis ymmärtää. Varssin selkeää, koska maailman uraanimalmien keskiarvo laskee jatkuvasti alemmaksi rikkaampien malmioiden loppuessa jatkuvasti.

-Tuulivoiman kapasiteettitietoja minä ainakin löysin mm. Tieteen kuvalehdestä 2010 No: 7 ja sivulta 19 "Tuulivoima voi kattaa maailman energiatarpeen ongelmitta viisinkertaisesti." Tällainen alkulämmittely toki perustuu aivan alakanttiin, mutta tekee jo täällä peeloilevasta ydinlobbareista pelkän PELLEN. Todellisuudessa nyt puhutaan tuulivoiman kokoluokista 3MW. Saksassa on JO 5MW, suunnitteilla 10MW ja 20MW on O suunnittelun alla. Mitä isompi, siräenemmän aina vaan talteen. Tähän päälle, että sijoittamalla JO NYT 80% vuosituntimääristään verkossa tuottavat nykyiset tuulivoimalat avomerelle saadaan tuotto kasvamaan edelleen 1,5-kertaiseksi. Puhumattakaan suoraan suihkiuvirtauksien 100m/s tuuli-ihmeistä. Silloin puhutaankin tuulipotentiaalin nostosta 46-kertaa nykymaapallo. No toki esim Japani on tekemässä avaruusaurinkovoimaloitaan, joilla saadaan ihmiskunnan energiamäärät muutama satakin kertaisina ongelmitta. Mutta kysyjä ydinmilitääriämmehän EI TOTUUS oikeasti kinnostanutkaan enää tässä tiedon valossa ; ) ?

. . Niin tässä vaiheessa minun pitää tunustaa jääneeni kiinni "totuuden vääristymisestä." Olen koko ajan puhunut, että tuulivoima pyörittäisi maapalloamme reippaat 40-kertaisen energiantarpeemme. Totuus on valitettavasti jotain vallan muuta. Nimittäin kertoimeen pitää LISÄTÄ PERÄTI 100< 140!!!!. . .Niin kysytään nyt uusiksi miksei 140maapallollista 100% ilmaisen polttoaineen ja 100% aidosti puhdasta EKO-energiaa riittäisi rutkuttaville limaniska YdinPOLIISEILLE! :badgrin: :p :p :badgrin:
V1K.jpg
V1K.jpg

--
Energia-alojen laaja ammattiosaaja.

raijasivu

Posts: 38

#16 • • Edited raijasivu
Mielenkiinnosta kyselisin vaihteeksi, mikä tammessa lehtiä imevä perhonen,
tai kaskas?

Samaa noin 5mm mittaista perhosta on vitivalkoisena ja tälläisenä
päivänvalossa korumaisen kauniisti silkalle kullalle välkehtivä sukupuoli.
Eläin käyttäytyy hyvin energisesti lähestyttäessä ja selvästi imee tammen
lehden alapinnoista kirvamaisesti mettä, mikä viittaa myös kaskaaseen.
Toisaalta lento ja sen olemus muutenkin viittaa perhoseen.

Tuholainen se selkeästi myös on. Tuli mieleen, että nämäkö nyt tappavat mm.
Turun Ruissalossa ennennäkemättömästi hehtaarikaupalla säteilystä
rasittunutta tammimetsää keväästä 2010.
Vnz.jpg
Vnm.jpg
VnV.jpg

--
Energia-alojen laaja ammattiosaaja.

raijasivu

Posts: 38

#17 • • raijasivu
Turun chemtrailvaroitus.

Näyttää se Medevedevin esimerkki purreen laajemminkin maamme korruptioviranomaisiin. Lukekaa tämä. T.S.27.7.2010. Terveystarkastaja asetti turkulaiskioskille myyntikiellon. Artikkelissa kerrotaan miten Turun terveysvirnanomaiset olivat alkaneet löytää erilaisia "vierasaineita", jopa itsepuhdistuvista ja itsepastöroiduista laitteista! Suuri ihmetyksen aihe jutussa oli, ettei tällaisia vierasaineista johtuvia myyntikieltoja ole annettu aiemmin kyseisille laitteille. Minkä elintarvikeyhtiöt sille mitään mahtaa, kun Suomen ilmatilaan myrkytetään chemtrailaten miljardeja litroja kaikkialle säteilyineen myrkkyineen leviävää boori, barium alumiiniaineita. Kaikkein kuvaavinta asian epätoivoisuudelle on artikkelin loppukommentti: "Turkulaisen jäätelökioskin myyntikiellosta kertoi ensimmäisenä Yle Turku. Seuraavaksi terveystarkastajat ryhtyvät seulomaan myynnissä olevien marjojen, sienten ja riistan r a d i o a k t i i v i s u u t t a !"

Heläyttävää koko jutussa on, havaita, varsinaisella artikkelilla ei ensin lainkaan puhuta muusta kuin epämääräisistä "pilaantumismyrkyttymistä." Sitten kuin kirves tyhjyyden ilmasta heitetään esiin miten maamme terveysvirnanomaisia on alkanut vain viikko venäläisboikotoinnin herättämänä hälyttävissä määrin kiinnostaa t ä y s i n sama kuin venäjän boikotoiva presidentti jo toi esiin. Jostain kumman syystä maassamme on alettu hysteerisesti pelätä kaikkialle leviämään päässeet säteilyaineet! Tämä olisi vallan järjetöntä, jos emme tuntisi keväällä käsiin räjähtänyttä säteilysaastan alas myrkyttämisen "chemtrailaamisen" olevan kaiken takana. Kuten hyvin tiedämme KOKO Suomessamme ainoa mainittavan arvoinen nimenomaan säteilyn räjähdysmäisesti taustasäteilymme 10-kertaistamumisen takaa löytyy kylmää faktaa. Lo-1 ja Lo-2, ja ennen kaikkea OL-1 ja OL-2 laitokset ovat kaikki yli-ikäisyyttään kanavasäteilyin reikiintyneitä säteilyn logaritmisesti kasvavia uraanin ja plutoniumkanavasäteilyn loputtomia tuottajia! Juuri viranomaiset i t s e tällaisilla "lipsahdusmyönnöillään" selkeää enemmän alleviivaavat, maamme säteilyvuodot ovat ryöstäytyneet hallinnasta totalitäärisesti.

--
Energia-alojen laaja ammattiosaaja.

raijasivu

Posts: 38

#18 • • raijasivu
Chemi 30.7.2010

UumPSS! Herään aamuyöstä hornamaiseen ryskeeseen! Mitä. . m i t ä !! On kuin pihallemme olisi pudotettu itsensä atomipommi. Ikkunoita helisyttää vielä pitkään ja raastavasti. Hämäränsokeuteen alkaa verenä valua ajatuksentaju mistä tässä on kyse. Suomeen Tarja Halosen ja Medvedev:n sopimat venäläiset ydinsaastaa maahan mätkimään miljardipalkoin ostetut lentovoimat ovat iskun takana. Niinpä tietysti. TVO/Loviisan läpipaskoiksi hötöiksi kanavasäteilyin, neutronivoiden plutoniumpäästötonnistot on taas kerran onnistuneet hälyttää ESA satelliittiin. Olkiluodon yläilmakehän säteilyarvoionisaatiot karkaa kirjaimellisesti arvoina pilviin. Sehän on chemtrailauksen elinehto, että ehtivät mäiskiä kuolemanmääriin kasvaneet tappajauraanipäästöt syyttömien siviilien keuhkoihin ja ruokapöytiin asti. Venäläiset jo protestoivat syystä, etteivät TVO/ Posiva/ Fortumien/ Fennovoimien ydinpaskoja syö! Mutta Suomessa on tuhatpäiset hampaisiin asti aseistautuneet POLIISI- armeijat sitä varten, jotta suomalainen perusrahvas kyllä mukisematta helsinkiläisherrojensa plutoniumit syö! Niin ja jos ei syö, Anne hÖlmlund panee taas karhuryhmänsä väkivalloin syöttämään. Suomalainen tunnetusti ei ydinsikaniskojaan nuolematta jätä.

Vilkaisen vielä varoiksi kelloa, 04:15 ja heinäkuun lopun aamuyö -10. Muuta kun äkkiä vaan unta palloon rahtusen, kunnes 4-moottorinen kokovalkoinen häivevärjätty venäläiskone palaa teurastelemaan taas tehtyään 100 000L kertatankkauksensa Pietarin sotilaskentillä. Jaa muuten sain selkeästä Maaseudun-tulevaisuuden julkaisusta varmennettua miten tämä maamme kuolevaksi myrkyttäjistö toimii. Ostettu vuodessa miljardeja maksava, merelliset määrät mm. CO2 tuottavat ja maaperämme ikiajoiksi booraavat, bariumoiva ja alumiineinsa säteilytunkioksi myrkyttävä "tulirengaskolmion lennosto" on reitityksiään miettinyt. Huomioikaa kukin, miten Venäläisille mm. MTV ohjelma "45 minuuttissa" ihmetellyt armejaostoin lennonjohtotutkaesto-asemat ja reittivarsihuollon varalaskupaikat yms. asemoituu piirroksiin. Kuten huomaamme ydinsäteilyn alasmätkiminen kansamme massamurhaamiseksi ovat valtiohallintomme ja ydinrikollistemme pitkään jatkuneen toiminnan sydäm. . Öö, korjaan ydinalansa lahjuslombuukkien pääasia!
V7M.jpg
V7M.jpg

Turun chemtrailvaroitus.

Näyttää se Medevedevin esimerkki purreen laajemmin maamme korruptioviranomaisiin. Lukekaa tämä. T.S.27.7.2010. Terveystarkastaja asetti turkulaiskioskille myyntikiellon. Artikkelissa kerrotaan miten Turun terveysvirnanomaiset olivat alkaneet löytää erilaisia "vierasaineita", jopa itsepuhdistuvista ja itsepastöroituvista laitteista! Suuri ihmetyksen aihe jutussa oli, ettei tällaisia vierasaineista johtuvia myyntikieltoja ole annettu aiemmin kyseisille laitteille. Minkä elintarvikeyhtiöt sille mitään mahtaa, kun Suomen ilmatilaan myrkytetään chemtrailaten miljardeja litroja kaikkialle säteilyineen myrkkyineen leviävää boori, barium alumiiniaineita. Kaikkein kuvaavinta asian epätoivoisuudelle on artikkelin loppukommentti: "Turkulaisen jäätelökioskin myyntikiellosta kertoi ensimmäisenä Yle Turku. Seuraavaksi terveystarkastajat ryhtyvät seulomaan myynnissä olevien marjojen, sienten ja riistan r a d i o a k t i i v i s u u t t a !"

Heläyttävää koko jutussa on, havaita, varsinaisella artikkelilla ei ensin lainkaan puhuta muusta kuin epämääräisistä "pilaantumismyrkyttymistä." Sitten kuin kirves tyhjyyden ilmasta heitetään esiin miten maamme terveysvirnanomaisia on alkanut vain viikko jälkeen venäläisboikotoinnin herättämänä hälyttävistä kiinnostaa t ä y s i n samat kuin venäjän boikotoiva presidentti jo toi esiin. Jostain kumman syystä maassamme on alettu hysteerisesti pelätä kaikkialle leviämään päässeet säteilyaineet! Tämä olisi vallan järjetöntä, jos emme tuntisi keväällä käsiin räjähtänyttä säteilysaastan alas myrkyttämisen "chemtrailaamisen" olevan kaiken takana. Kuten hyvin tiedämme KOKO Suomessamme ainoa mainittavan arvoinen nimenomaan säteilyn räjähdysmäisesti taustasäteilymme 10-kertaistamumisen takaa löytyy kylmää faktaa. Lo-1 ja Lo-2, ja ennen kaikkea OL-1 ja OL-2 laitokset ovat kaikki yli-ikäisyyttään kanavasäteilyin reikiintyneitä säteilyn logaritmisesti kasvavia uraanin ja plutoniumisen kanavasäteilykasvun loputtomia tuottajia! Juuri viranomaiset i t s e tällaisilla "lipsahdusmyönnöillään" selkeää enemmän alleviivaavat, maamme säteilyvuodot ovat ryöstäytyneet hallinnasta totalitäärisesti.

PS. 28.7.2010. Kello 23:55– 0:15 Ja v i e l ä vaan kuuluu tauoton venäläisten chemtrailaajien ryske taivaan kannesta! Koneen pinnistellessä n. 12km äärikorkeudessa yliraskaasti säteilymyrkkyineen lastattuna muuten hiljainen maanala peittyy katatoniseen jälkipoltinten ryskeeseen, ja konetta EI voi olla havaitsematta. Ilta on jo täysin pilkkopimeä, koska sadepilviä lipuu taivaalla pieniä kuurojaan kastellen ydinaavikoituvaan maahan Olkiluodossa viimeisinä vesiantimiaan. En aiemmin ole kuullut, saati havainnut, että säteilymyrkytyksiä tehtäisiin näin myöhään. Yhtä kaikki tilanne näyttää nykyään pahenevan viikoittain alati kiihtyen. On vaikea enää edes pukea sanoiksi tätä kauhun tilannetta johon ydinalan sekoilukulttuuri on Suomi-äidin, ainoan maamme suistanut. Kuten kuvaan sopii niin jo seuraavan aamuvarhaisesta sama ostettu venäläiskoneen tauoton lentokoneen chemtrailaamisen inferno tervehtii. Ruiskutuslentoihin EI nykypaniikin kasvussa enää suvaita hetkenkään tauotusta! Huomionarvoista seuraavan päivän lehdistössä, chemtrailaamisen jääminä löydetty mm. nitrofuraania, ennenkaikkea tetrasykliiniä, jonka vaikutus on mm. raudan imeytymisen estot, elimistön "vierasainepoistojen jälkihoidot!". Mielenkiintoisia kustomoituja piirteitä, koska reaktorien pelätyimpiä kanavasäteilylajeja on mm. samainen ++..ionisoitunut rauta! Lisää vettä myllyyn mm. tetrasykliinin keskeinen apuaine on ALUMIINItristearaatti. Kuten muistamme chemtrailauksen niin ikään eräs keskeinen aines on juuri alumiinikemikaalit! Otin malliksi ja mielenkiinnon herättämiseksi, juu kyllä venäläisen 4-moottorikoneen Loviisa- Olkiluoto tilatun säteilyn alasruiskutuskemikaalien ja sitä loogisesti seuraavien boikkotti kemikalien välillä ON "järisyttävän suoria" kytköksiä.

--
Energia-alojen laaja ammattiosaaja.

raijasivu

Posts: 38

#19 • • raijasivu
(Puuttuvat lisäosat.)

-Luvin mielenkiiinnolla tuota Maya 2012 ennustusta foorumeilla. Paljon asiaan perehtyneisyyttä kuulsi kristallina läpi. Paljon mahdolista, että "tykästyn" foorumiinne.

Niin miksi aloin sitten silti oman osioni? Edustan paljon "teknismaskuliinisempaa" näkemystä edelläkerrottuun. Perustan näkemykseni mm. Alber Einsteinin 1955 ennustuksiinsa. Hänen mukaansa energiat on ikuisia. myös säteilyn enegiat! Tämä tarkoittaa kylmästi miten ihmiskunta on ydinvoimaa käyttämällä tekemässä itselleen säteilyhautausta. . . Lene Hau on aikamme klassinen tutkija, joka kiinnostuin Nobelistina siitä miten arkiset alkuaineet kykenevät varastoimaan, kuljettamaan ja luovuttamaan säteilyfotonointia. Pakkasi mm. n. 2km pitkän fotoniaaltosuihkun muutamaan natriumatomiytimeen h a l l i t u s t i !

Yhtä kaikki 1930-luvulta lähtien säteilykertymien taustamme on vääjäämättä moninkertaistunut! Nyt ollaan lähellä tilannetta, josta mainittu Einstein oli enemmän kuin syystä huolissaan. Ilmakehäämme, biodiversiteettiin, vesiimme, erityisesti ilman typpeen on varastoitunut ydinvoimaloitten salakavalaa mittareissa suoraan näkymätöntä säteilyn kertymää suunnattomasti. Varsin lähellä on tilanne jossa typpikehä saavuttaa ns. "kriittisen massan". Tässä tilassaan "termivirittynyt" typpi ja happisäteilyn radikalisaatiot alkavat tuhoisan yhdistymispalon. . . Sen seurauksena koko Maapallon ilmakehä palaa valkeaksi alas satavaksi typpioksidipulveriksi suunnattomassa megatonnien leimahduksessaan!

Tämä tulee tapahtumaan kuin kello sitä nopeammin, mitä enemmän ihmiskunta tuottaa ydinvoimalla sähkön kWh energiaa varoitti Einstein. Kuten huomaamme näin ihmiskunta rajattomassa ahneudessaan on itselleen vääjäämättä tekemässä. Milloin? No 2012 on "aika hyvä arvaus". Mayat ilmoittivat suoraan suurten aavikkouskontojen, hopien, Australian aborginaalien, hindujen ja monien muiden suurkulttuurien ennusteiden tavoin, ihmiskunta tekee ITSE valinnan tuhonsa ja uudisenergiaan pelastautumisen välillä.

Kuka o i k e a s t i enää edes uskoo, ettei Suomen ydinsekoilun vetämään buumiin voikkaan enää puuttua kuin itse ELÄMÄN voimat? Suurimman ihmiskunnan virheen= ydinvoiman rangaistustuhon kantaa sen tehnyt tämä sukupolvemme! Ihan siitä riippumatta vaikka suurin osa ydinsekoilua vastustaa (2/3). Selviääkö ylipäätään elämä leiskuksen jälkeen? En osaa/halua vastata. Mutta YKSI tässä on selvää, YDINVOIMA EI! Se kaataa siihen tarraavan ihmiskunnan 100% varmasti. Jos, siis JOS olisimme fiksuja, niin siirtyisimme pikavauhtia ainoaan vaihtoehtoomme EKO-uudisenergiaan näinä muutamina jäljellä olevina vuosinamme ja toivoisimme sydän verillä, ettei ydintuho olisi v i e l ä totaalisen varmaa. Pelkäänkö? . En toki, itsemurhahakuisia ovat olleet k a i k k i suurkulttuurit. Ihmisen geneettinen peruspiirre on ollut a i n a tuhota itsensä, kun se vaan s u i n k i n on ollut mahdollista. Mutta tästä, mistä meitä on kymmenin keskeisin suuruskonnoin varotettu yli 2 000v tulee jotain täysin poikkeuksellista.

NYT ratkaistaan katoaako maailmankaikkeuden viimeinen tunnettu "elävä planeetta" lopullisesti. . .Panos ON näin raju ja uniikki. Huomatkaa meillä on YHÄ muutama vuosi o i v a l t a a ! Oivallammeko? No parhaillaan kansainväliset ydinturvapoliisistot ja miliisileegiot on valjastettu VAIN estääkseen tällaiset asialliset tietovaroituksien tuonnit yhteenkään julkistiedostoon maailmassa! Itse asiassa kirjoitteluni näin tulkitaan maailmanlaajuisesti ei pelkästään maanpetokselliseksi. Vaan suurimmaksi uhaksi koko maailman.. .miten kiteyttäisin "yhteishyvinvoinnille= rahantuottoikeudelle harvalle ökyeliitille". Ja jottei menisi synkäksi niin lisää uutta mielenkintoista:

SENSAATIO sanikkaiskuviot!

TÄSSÄ! !! !!!

No joo minulta on näitten kuvan eteen NATO nyt sitten tuhonut peräti K O L M A S T I niin koneita kuin ohjelmistoja! Kun sain tänään 24.5.2010 kuvattua tuon lasin reunan läpi ottamani, aloin zoomaamaan siitä 400-kertaa suurennettua lisäkuvaa, niin tietokoneeni jälleen vauhdista kaadettiin. Talteen ottamani puolisen tusinaa kuvia h ä v i t e t t i i n tiedostoistani ennen kuin ehdin niitä edes taltioida. Ja ei muuta kuin uudelleenkuvaamaan. Kuten huomaa tuosta 20-kertaa suurentamastani 91,3k onnenkantamoisesta, sain murrettua lasireunan niin laadukkaasti, että sen "läpi" sain kuin sain maailmansensaationa otettua historiallisen kuvan. Mitä siinä sitten näkyy?

---

LS Lifesaved foorumi

Re: oo Säteilyeroosio SENSAATIO.
Kirjoittaja: kokokeho
Päiväys: 24.07.10 klo 14:42

ehkä paras postaus ikinä missään!

hyvä arto! (saatan muistaa nimen väärin).

sfnet.keskustelu.energia ryhmästä löytyy lisää jos vajarit iskee.
Re: oo Säteilyeroosio SENSAATIO.
Kirjoittaja: poumtchak
Päiväys: 24.07.10 klo 20:37

kaikkien postauksien äiti

--
Energia-alojen laaja ammattiosaaja.

raijasivu

Posts: 38

#20 • • raijasivu
(Niin t y k k i ä , että nimienteenä. "Tästä LÄHTEE!!"

T&T. 06.08.2010.Aurinkoenergia Kaisa Simola, 8:35 Tutkijat: Aurinkoenergia jo halvempaa kuin ydinenergia

Aurinkoenergia on nyt halvempaa kuin ydinenergia – ainakin Pohjois-Carolinassa. Asiasta kirjoittaa tunnettu Energy Collective -blogi, joka siteeraa kirjoituksessaan yhdysvaltalaisen Duke -yliopiston tutkijoiden julkaisua. Tutkijat ovat tarkastelleet aurinko- ja ydinenergian hinnankehitystä Yhdysvalloissa Pohjois-Carolinan osavaltiossa. Aurinkokennojen valmistuskustannukset ovat laskeneet vuosi vuodelta. Pudotus on ollut seurausta tekniikan ja valmistusmekanismien kehittymisestä sekä kasvaneesta kysynnästä. Samanaikaisesti uusien ydinvoimaloiden rakennuskustannukset ovat paisuneet.

Tämän seurauksena aurinkoenergian hinta Pohjois-Carolinassa on tutkijoiden mukaan pudonnut ydinenergian hinnan alapuolelle. ”Aurinkokennoilla tuotettu sähkö tulee nyt edullisemmaksi kuin suunnitelluissa ydinvoimaloissa tuotettava sähkö”, kertovat tutkimuksen tehneet John Blackburn ja Sam Cunningham. Julkaisun mukaan aurinkoenergian ja ydinenergian hintakäyrien risteyskohta oli 16 senttiä kilowattitunnilta. Pohjois-Carolinassa aurinkoenergian hinta laski sen alle ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Artikkelin mukaan osavaltiosta löytyy aurinkoenergian tuottajia, jotka pyytävät energiasta vain 14 senttiä kilowattitunnilta. Hinnan uskotaan laskevan edelleen. Mikäli tutkimuksen tiedot pitävät paikkansa, on Energy Collectiven mukaan kyseessä historiallinen käännekohta. Tutkijat tekivät tutkimuksensa Pohjois-Carolinassa. Monien muiden, auringosta vuosittain enemmän nauttivien osavaltioiden ja alueiden kohdalla ero aurinkoenergian hyväksi saattaisi olla suurempi.

*On huomioitava, miten "virallisesti" ydinsähkön hinnaksi Suomessa luokkaa 5,5snt/kWh ja esim. tuulisähkön oikea hinta liikkuu 4snt/kWh. Näin ydinsähkön kansainvälinen hinta on triplasti enemmän kuin Suomessa valehdeltu hintansa. Tuulisähkö puolestaan neljäsosa kansainvälisestä ydinsähkön hinnasta! Lisäksi aurinkosähköä on tähän asti erheellisesti pidetty maailman kalleimpana sähkönä. Nyt v i r a l l i s e s t i k i n ydinsähkö hypähti näyttävästi maailman ylivoimaisesti KALEIMMAKSI sähköntuottotavaksi.

535. Van Allen SENSAAIO, Suomi 33.

Suomi 33 Planeettamme ilmiöt, "Maan näkymätön kilpi". 8.8.2010. Ohjelmakooste. Joka järkyttävyydessään kosketti JOPA kaltaistani kvanttiydinfysiikan asiantuntijaa. Aiheillaan, joka käytännön tasollaan t o i s t i niitä ydinsäteilyn kauhuskenaarioita, joita heille mm. olin laajasti lähetellyt. Erityisesti ohjelmassa minua shokeerasi ennen kaikkea se suorasukaisuus, jolla filmi maassamme ensi kerran toisti sisäministeriömme mitä tarkimmin aiemmin salaamia säteilykertymäfaktojani. Suomi 33 tunnetaan USA:n ylläpitämänä suorana tietovuotajana, joka tottelee nimenomaan USA:n hallinnon antamia tietokäskyjä suoraan. Tosiaan kooste siitä, mistä puhuttiin.

Noin vuosi sitten Brasilian rannikolla tapahtui raju ranskalaisen lentokoneen räjähtämiskatastrofi. Jo silloin kerroin avoimesti, lentokone oli lentänyt suunnattomaan säteilykertymien anomaliaan yläilmakehässämme ja palo silminnäkijäin lausunnon mukaan pinkkinä beetasoihtupallona. Vielä niin selkeällä metodilla, ettei asiaa uskallettu tuoda lainkaan julkisuuteen. Viime syksynä 20009 TVO/ Forsmarkin päällä paloi 269km halkaisijasinen "enkeliukkosten" pinkkipalo 88km korkeuksiinsa asti yms.. Kirjoittelin aiheesta karmaisevaa analyysia. USA:han juttuni ovat näköjään kulkeutuneet. Mitä kuulimme aiheesta viimein palautteena:" Alue jossa lentokone räjähti tunnetaan kvanttiydinfyysikkojen ammattikielissä nykyään "Etelä-Atlantin säteilyanomaliana"! . Alueella on todettu suunnaton 7 miljoonaan km2 kokoinen poikkeava magneettianomalia. Toimien kuten termospullo. Magneettikenttänsä suorastaan i m u r o i sisäänsä valtavat määrät säteilyvarastoitumia suoraan maan päältä ja avaruuksista. Anomalia turpoaa jatkuvasti, koollaan peittää JO liki koko Etelä- Amerikan. Vaikuttaa sieltä Afrikan rannikolta Etelä- Euroopan, erityisesti Ranskan aggressiiviseen sataluokkaiseen ydinvoimaloitten säteilypäästökeskuksiin asti. (Chemtreilaamislennot keskitetään ko. imurointia "tukkimaan" Irlannin ja Portugalin välin Biskajanlahdelle.)

Anomalia kokoaa varastoi magneettikenttäänsä säteilyenergiamuotoja joissa ionisaatioplasmat poukkoilevat seinästä seinään kykenemättä katoamaan säteilyenergian pysymislakien mukaan suljetusta yläilmakehätilastaan minnekään. Nyt tila on säteilyenergialtaan jo niin säteilykertymien runtelema, että sinne eksynyt mm. avaruusalus miehistöineen kuolisi! Ohjelma kertaili, anomalian tuhansien km korkeudelta ylittävät säteilyä kestäviksi rakennetut j o p a satelliitit säteily räjäyttää palasiksi hetkessä. Satelliittisuojakseen nyttemmin alueen ylittävissä satelliitit siis pakosta sammutetaan ylilennossaan. Avaruudessa olleille mm. 39 astronauteille on jo kehittynyt säteilysairauden asteena mm. kaihi. Ohjelma toi esiin hurjia kauhunäkymiä siitä m i k s i USA:n nykyinen presidentti Obama haluaa paniikissa poistaa ydinasevoimat koko maailmasta 10v sisällä.

Suomi 33 SENSAATIO II.

Anomalia, kooltaan jo (7milj. km2) Etelä-Atlantin yllä kasvaa jatkuvasti saamastaan säteilykertymälisistään maan päällä olevasta ydinvoimaloitten päästöistä. Kuin säteilyionien varastoituman kerrytystä myös avaruussäteilyistä, Auringosta jne. Tämä kerran vuotamaan alkanut maaäidin avohaava kasvaa esteittä säteilymätäänsä ja kuolettavaa visvaansa! Ohjelmassa oltiin tietoisia siitä, miten ongelma ei jatkoon voi kun pahentua! Alati kertyvät Maan magneettikentän anomaliamuutokset yms. koituu ihmiskunnan kohtalokkaimmaksi elämän pullonkaulaksi. USA:n tutkijat olettavat säteilykerrytysten pahenevan useita vuosituhansia tästä eteenpäin. Kunnes kerran 200 000v jaksona etenevä prosessi päättyy kokonaan mm. magneettikenttämme napaisuuksien vaihtumiseen. Maapallossa magneettikenttien muutosprosessista on itse elämä selvinnyt toki tuhansia kertoja. Mutta NYT radioaktiivisine ydinvoimaloineen, säteilyionisaatiopäästöineen, ydinpommeineen ihmiskunta kohottaessaan säteilyionisaatiotaustamme 10-kertaistuksiinsa ei yksinkertaisesti jätä m i t ä ä n pelivaraa saati esitärkeitä säteilyresurssitoleransseja!

Varsin varovaisesti ohjelma porautui muutokseen, joka kaatuu sukupolvemme käsiin. Kasvava säteilyn "van Allenin termospullo" turpoessaan alati kuorii näyttävässä demonstraatiossaan Tellustamme suojaavaa magneettikenttäistä säteilyn eston kilpeämme kuin sipulia kuori kerrallaan. Ihmisiä kehotettiin katsomaan, kuten olen l u k u i s a s t i kehottanut aikalaistodistajiani katsomaan hetki hetkeltä punapinkinionisoituvaa taivaankanttamme. Pian säteilyinferno tulee sytyttämään taivaankanteemme säteilysodan etenemisen merkiksi revontulia läpi koko maapalloomme! Näyttävässä demoissa näytettiin miten aina päiväntasaajaan asti tulevat revontulipommitukset arkisiksi. Tilanne vain pahenee. Pian menetämme KOKO magneettisuojakerroksemme ja säteily alkaa säteilyeroosioiden tuhopommittomaan esteittä koko maankamaraamme! Ohjelma EI antanut paljonkaan toivoa sille, etteikö meille käy kuten Marssille, josta ko. säteilyerosointi tuhosi sekä elämän, meret, että säteilyssä rikki paloissa räjähtäneen ilmakehän! Ohjelma suorasukaisuuksineen kylmäsi JOPA minua, joka olen toki ASEA/ TVO-säteilyfaktoineni näitä vuosia teille osoittanut!

Säteilyionisointi tulee tuhoamaan maailman KAIKKI ydinvoimaan liittyvät tekniikat systemaattisesti. . Kuten "Jumalan ruoskana" olettaa sopii. Koetan demota teille jatkoa. Eräs ohjelman esiinnostama lähtökohta oli lentoliikenteen täystuhoutuminen satelliitteineen. Menetämme mm. kuten Pohjois-Amerikassa JO kävi myös ydinvoimaloita varten rakennetut ylisuuret hallintaan, satojen km ydinvoimaloitten syöttösähkölinjojen hallinnat lopullisesti päälle tunkevissa s-energiakentissä. Tämä on vasta alkua. Säteilysekundääriskertymän energiat alkavat nostaa mm. säiliöissään odottavien ydinaseitten plutoniumisia ja uraanisia kärkiä hengenvaarallisen ylikriittisiin tiloihinsa. Erityisesti ydinsukellusveneitten suunnattomat mannertenvälisten ohjusten, reaktoriensa spontaanit räjähtelyt ovat megakatastrofeja. Ilman elintärkeitä alasajonsa apusähköjä rikkijyskivät siviiliydinvoimalat kokevat totaalituhoja, reaktorien sulamisia ja parhaissakin tapauksissa PYSYVÄN alasajopakon. Pian alkavat reaktorien spontaanit tehonryöstäytymiset, ydinjätevarastot kiinailmiöivät ja sulavat hallitsemattomasti maailmalla. Muodostuu suunnattomia kanavasäteilyn, neutronivoiden, Malenkan, termivirittyneitten säteilykaasukertymien vuotamiset kautta satojen ydinvoimakeskittymien. Ihmiskunta tulee taistelemaan olemassaolostaan konkreettisesti ydinvoimansa tulevalla raunioilla. Pelimerkit hengissä selviämiseemme ovat luvattoman heikot. Itse asiassa Maapallon säteilysteriloituminen elämän täyskatoon on liki väistämätöntä. ON vielä hetki aikaa ajattaa ydinalamme alas tulevan tieltä. Mutta Suomen esimerkeillä t o k i menetämme pelin!

--
Energia-alojen laaja ammattiosaaja.