Club YK presents Cosmic City vs Horse Meat Disco 3.7.2010 @ Helsinki

4 posts, 1 page, 1,062 views

Kuudes Aisti

Posts: 150

#1 • • Kuudes Aisti
Cosmic City
Saturday 3.7. Club YK

Room 1
Horse Meat Disco (UK) Lil Tony (FI)

Room 3
Kode 9, (Hyperdud,UK) Tes La Rok (Noppa, FI)

Tickets: 10 € / age 18+

HMD
Horse Meat Disco is without doubt the most important disco club night in the world. The night's wide-ranging music policy, focus on production details and an outrageous polysexual crowd have made HMD the darling of the music press and switched on clubbers alike. Their regular Sunday night parties at The Eagle, a rather innocuous and small gay bar in Vauxhall, have been pushing the disco envelope for over five years and fostered a wildly receptive crowd that the scene's leading DJ's actively look forward to playing in front of.

KODE 9
Dubstepper Kode9 is the founder of Hyperdub.
Although born in the city of Glasgow, Scotland, Kode9 is genetically a junglist. He started DJing in 1990 at the age of 16, playing a fusion of reggae, breaks, hip hop, jazz, funk and house. He was subsequently swept up by the emergence of the breakbeat hardcore, jungle and drum’n’bass scenes, and has been rinsin’ breaks, ragga chat and bubblin’ basslines ever since. DJing across the UK during the 90s, from Edinburgh, to Coventry, Kode9 migrated to London in 1997, suffering infection to darker strains of the emergent 2step garage scene.

--
Its all about good music!

m_a

Posts: 1,017

#2 • • Edited m_a
OLIKO VÄHÄN LUJALLA !?
alakerrassa siis
Lil Tony

Posts: 775

#3 • • Lil Tony Cosmic City Survivor

Replying to Club YK presents Cosmic City vs Horse Meat Disco 3.7.2010 @ Helsinki:

m_a, 4.7.2010 06:36:
OLIKO VÄHÄN LUJALLA !?
alakerrassa siis



No älä. Teki mieli vetää sähköt seinästä. Ei auttanut mikään. Kävin 3 kertaa sanomassa et HEI ÄLÄ SOITA NÄIN LUJAA, ja vedin kamoja hiljemmalla. 2 sekunttia ja kamat takas samaan asentoon. Tes La ja henksu kävi myös useempaan otteeseen sanomassa et pistä nyt oikeesti ne hiljemalle. Koitin käydä säätämäsää prossuista mut kun jokainen elementti on oman gainin takana ois pitänyt käsipelillä ruveta laskemaan yksitellen ja siitä ei ois tullut yhtään mitään. VITTU että pistää vihaksi, korvat soi vieläkin ja en ollut kuin 30 minuuttia siellä kellarissa.

Mitä tästä opimme ? Älä ota Britti Dubstep miehiä kehiin ellei ole miksaajaa joka pystyy säätää tasoja koko ajan päämikseristä. En tiedä oisko sekään auttanut koska kaverilla oli mikseri niin punaisella että ei mitarit enään edes värähtänyt. Kaikki limitterit tapissa. Musta toi on todella amatööri meininkiä, vaikka Kode 9 on guru niin se ei kuitenkaan oikeuta urpoiluun, kai sitä nyt tajuu et jos jengi kävelee pihalle kun tulee liian lujaa ja kaikki sanoo et pistä nyt hiljemalle ja mikseri likeissä kun on niin punasella et ehkä vois vetää vähän hiljempaa...

Kaikkein ärsyttävintä oli vielä se että volumen lujuus ei tullut bassoista vaan keskiäänistä, koska se oli soitti niin järjettömän lujalla että Bassojen limitteri hakkas sen verran punaisella että tehot meni sinne. Jos ois laskenut masteria noin 3 dbtä niin ois ruvenut talo tärisemään, nyt sattu vaan päähän.

Pahoittelut asiakkaille tästä, mut sen verran respektiä kaveria kohtaan ettei voinnut mennä kiittämään ja sanomaan et tää oli nyt tässä.

--
Jazz Is a Teacher

tes la rok

Posts: 258

#4 • • tes la rok

Replying to Club YK presents Cosmic City vs Horse Meat Disco 3.7.2010 @ Helsinki:

m_a, 4.7.2010 06:36:
OLIKO VÄHÄN LUJALLA !?
alakerrassa siis



Oli.

CD soittaessa F1 soundi on jotenkin raastavampi muutenkin kuin vinyyleitä pudottaessa. Ja jotenkin miksatessa siinä se soundi ei tunnu niin lujalta kun jos menee "tanssilattian" puolelle. Mutta dubstep tulee soundsystem kulttuurista ja briteissä on totuttu soittamaan niin paljon lujempaa kuin suomessa. (FWD / Plastic PPL // Iration Leeds // Mungo's Glasgow jne). Kulttuurieroja siis myös osaltaan. Mutta tällä kertaa kyllä äänenpaineet oli ihan mittavat.

Ens torstaina Brother Culture & allekirjottanut + Pussu & Vilhelm. Mennään vähän pehmeemmissä maisemissa ja perjantaina Slam It joten sillon ehkä äänenpaineet ei puske yhtä lujaa :)