I LOVE HOUSE 18.6.2010 @ Tampere

2 posts, 1 page, 1,321 views

Axu-T

Posts: 427

#1 • • Edited Axu-T
Hyvää settiä jätkät soitteli..

Sopivan nostattavaa rallia perjantain tarpeisiin. Näytti toimivan myös tanssilattian perusteella hyvin. House on siitä merkillinen musatyyli että hyvät biisit ei aina saa massareaktiota tanssimiseen, vaikka lauluista kovasti pidettäisiinkin. Tällä kertaa biisivalikoimat olivat ilman ylilyöntejä hyvää "selectioo" ja toimi myös bailaajilla hyvin. Eli eiköhän voisi tästä ihan hattua nostaa.

Paikkana Tabu on pieni ja vaikea, mutta tunnelma tuntui olevan tiiviin välitön. Ainoa miinus oli naapurisalin karaoke jonka mölinä häiritsi toisella puolella ravintolaa hieman. Ratkaisu olisi muutama kaiutin lisää takaosaan tai päävolen nosto. Soundi ja voluumi oli tosin tanssilattialla miellyttävällä tasolla, sopivan hillitty.

Kokonaisuutena I Love House oli pelkistetysti tyylikäs ja viihtyisä house-ilta.
Jon

Posts: 1

#2 • • Edited Jon
Kiitos

Ilta sujui suunnitelmien mukaan ja jatkoa onki luvassa todennäköisesti syksyllä.
Tapahtuman konsepti tulee sillä tavalla muuttumaan, että karaoke puoli muuttuu dj vetoiseksi chillout puoleksi (mikäli tapahtuma jatkuu Tabussa), ja näin tarjoaa tilan jossa voi keskustellakin. Toinen muutos tulee todennäköisesti liittymään juurikin äänentoistoon jota lisätään juurikin siihen portaiden/sisäänkäynnin eteen johon ei juuri ääni pääse ihmisvallin läpi muuten.

Kaiken kaikkiaan upea ilta, josta kiitos yleisölle.

Nyt kesää viettämään ja samalla kannattaa liittyä I LOVE HOUSE ryhmään Facebookissa, johon tullaan kesänmittaan päivitämään infoa tulevista bileistä ja muista asioista.

http://www.facebook.com/group.php?gid=113489175340965

Mahtavaa kesää!

Jon