Futuristin stuodiosessio (genremäärittelyä ja rakentavaa palautetta, kiitos)

3 posts, 1 page, 1,155 views

Avatar
#1 • • Sir Henri Risti Guest
Morjes,

nää on sellasii biisei, mitkä odottaa viimeistä masterointia studio-olosuhteissa ja ehkä pari kabinettia voisi integroida niihin nostokohtiin ;)

Nimetön kappale tulevasta studiosessiosta.

Suoraan reasonista renderoitu pätkä. Bassoja pitäisi testata studiossa 5 sekuntia lopusta ja keskellä on se kiva basson breakki noin 1:40 alkaen alkaa voimistumaan.

Joki

Niin tästä Joesta haluaisin tietää tarkemman genren. Nostokohtiin voisi lisätä kabinettia.

SheCaughtMyHeart

Tää on tällanen keväinen rakkausviisu, mut ehkä pianoon voisi lisätä nostokohtien lisäksi myös hieman kabinettia, neh? ;)
Damien

Posts: 2,882

#2 • • Damien [tr3ox]
Vikassa on potentiaalia koskettaa.

Kabinetti-kokeilut on ihan hauskoja, itseänikin kiinnostaa musiikin "träshääminen", mut jos sä niistä haluat tunnelatauksia niin tee jotain missä sä ensin kabinoit ja palauta sit se kuuntelukokemus dualistisesti välillä sieltä sekamelskan joukosta takaisin eteerisiin atmoihin.

Träshin kuuntelu on yhtä vaativaa kuin träsh-metallin, jos sä et tajua mitä sä kuuntelet niin sä dissaat sen. Kun me vielä edetään uuden ajan kokeellisen konemusiikin parissa, voit surutta kokeilla ihan kaikkea ilman sääntöjä, mut jos haluut saada tunnetta kuulijalle tai mitä sä ikinä haluatkaan taiteellasi ilmaista, niin sit kannattaa tulkita luovasti tiettyjä "lainalaisuuksia" ihmisissä.

Tr3oX palvelee hetkeä, rakkaudesta musiikkiin!
Avatar
#3 • • Sir Henri Risti Guest
Kiitoksia palautteesta. :)

Tuossa Joessa olen käyttänyt kabinettia aika hillitysti, ja noissa kahdessa muussa en lähes yhtään.