Funky Elephant 16 16.4.2010 @ Helsinki

3 posts, 1 page, 1,184 views

FunkyAmigos

Posts: 59

#1 • • FunkyAmigos
Funky Elephant -aiheiset radiovierailut jatkuvat tänään tiistaina 6.4. klo 21-22, kun festivaalituottaja Aleksi Myllykoski on toimittaja Oskar Lindforsin haastateltavana Rytmrepubliken -ohjelmassa YLE X3M:llä. Samassa yhteydessä luvassa maistiaisia tulevan Funky Elephant -festarin artisteilta.

98,9.MHz / Welhon kaapeli 97,0MHz / streami x3m.fi ja myöhemmin Areenassa viikon ajan.

Virittäydy ennalta Funky Elephant -festaritunnelmiin Helsinki 10 -erikoisliikkeessä (osoite Eerikinkatu 3). Paikan päällä on myynnissä Emil Bertellin suunnittelemia festaripaitoja (15 e / kpl) ja taidegrafiikkana myytäviä erikoisversioita tämän vuoden festivaalijulisteesta sekä Coston kädenjälkeä olevia virallisia festarihattuja (49 e / kpl). Helsinki 10:ssä voit myös tutustua aiempien vuosien festaripaitoihin ja -julisteisiin sekä ostaa festarilippusi ennakkoon.
FunkyAmigos

Posts: 59

#2 • • FunkyAmigos
Funky Elephant saatiin startattua täpötäydessä mbarissa mahtavissa tunnelmissa, The Blassicsin, yllätysesiinyjä, losangelesilaisräppäri Matren, sekä Helsinki Rooftop Ninjasin pidettyä tunnelman todellakin katon rajassa, ellei jopa sen päällä.

Viime päivien tulivuorenpurkaus Islannissa on levittänyt ilmaan vulkaanista tuhkaa, jonka myötä ilmaliikenne ympäri Eurooppaa on pahasti häiriintynyt ja osittain keskeytetty. Myös Etelä-Suomea koskeva lentokielto on päätöksen alla.

Funky Elephantin ulkomaisten esiintyjien osalta tämä nk. force majeure -tilanne saattaa pahimmassa tapauksessa aiheuttaa muutoksia, mutta toistaiseksi etenemme alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Dalindèon seurassa vieraileva intialaislaulajatar Bajka esimerkiksi on saapunut jo tänään torstaina Suomeen ja nähdään festarilla. Muiden ulkomaisten esiintyjien tilalle haetaan mahdollisuuksien mukaan korvaavia esiintyjiä lähialueilta, mikäli siihen on tarvetta. Näillä näkymin lentokielto päättyy viimeistään lauantaihin mennessä.

Seuraamme tiiviisti kaiken aikaa tilannetta ja tiedotamme lisää heti, kun tiedämme enemmän. Liput ovat normaalisti yhä myynnissä kaikissa lipunmyyntipisteissämme.

Lisätietoa:
http://www.finavia.fi
http://www.yle.fi

P.S. Perjantain Tavastian esiintyjistä Plutonium 74 on illan houstin Njassan vieraana Radio Helsingissä klo 14. Kuuntele bändin viimeisimmät vibat ennen illan keikkaa. Taajuus on Helsingissä 88,6 MHz, pääkaupunkiseudulla 89,4 MHz, Welhon kaapelissa 104MHz, tai http://www.radiohelsinki.fi
FunkyAmigos

Posts: 59

#3 • • FunkyAmigos
Islannista tuleva vulkaaninen tuhka sekoittaa yhä lentoliikennettä, ja näin ollen tämän illan Robert Sokon DJ -keikka Semifinalissa Balkan Fever -klubispesiaalissa on jouduttu perumaan. Sokon tilalla nähdään serbialainen perkussionisti Vladimir Kekez, joka paukuttaa livenä DJ Borzinin ja DJ Levyn säestämänä.

Muu ohjelma on yhä ennallaan, Semifinalissa siis hippoja tanssittaa myös Orkestar Bordurka. Parti muzika all night long!

Seuraamme yhä tiiviisti ilmatilatilanteen kehittymistä. Toivottavasti tilanne helpottaa tämän päivän aikana eikä lauantain osalta uudelleenjärjestelyjä jouduta tekemään. Tiedotamme asiasta heti kun uutta selviää.

Nähdään tänään Tavastialla. Siellä myös Plutonium 74, The Capital Beat, Reino & The Rhinos ja DJ Lord Fatty. Illan hostaa Njassa ja visuaaleista vastaa Kangastus. Baarin puolella alkuillasta DJ Dijcka.

Where's the party at? Right here, 'aight!