HOUSENATION ELECTRIBE 16.9.2006 @ Kaapeli

6 posts, 1 page, 1,965 views

Avatar
#1 • • pie Guest
nojoo,

21.20 jonottamaan ja 22 aikaan turvatarkastuksesta läpi. Jonotus tuntui tökkivän turvatarkastuksessa, jossa pengottiin läpi lompakotkin. En tiiä menikö muilla kauan, mutta kyllä tuo 40min tuntui aika pitkältä ajalta kun vertaa et Laserpointtiin tai kevään Housenationeihin pääsi ihan jouhevasti sisälle tarkastuksista huolimatta.

Merikaapelihallin halkaisu kahtia toimii kyllä, mut ne parvekkeen staget ei kyllä toimineet kun reiv-stagelta ääni puski pahasti läpi. Puristamo oli vaisu esitys eikä sinne ihmisiäkään tullut. Parempi olis ollut, jos sen suht tungoksessa olleen Proteus-stagen olisi laittanut Puristamoon ja Alter Ego & Spiller sinne yläkertaan. Puristamossa ei tosin ollut ongelmia sen suhteen, että muualta olisi mölyä tullut sinne.

Techno/breaks huone oli aika vitsi. Ääni aika surkeaa kun Genki aloitti. Välillä kun kävin kurkkaamassa Dave The Drummer soitteli ihan rullaava teknoa, mut tuonkin huoneen järjestelyt olisi voinut tehdä paljon paremmin (vrt. kun joskus samassa tilassa oli Rauta-stage). Microstagesta nyt ei paljon sanottavaa ole. Hyvät levyjukat soitti tyhjille seinille ja ohikulkijoille.

Tulipahan käytyä ja olihan tuolla välillä ihan mukavaakin tarjontaa, mut kyllä jäi vähän laimeat fiilikset ja ei olleet 29e+3e arvoiset nämä bileet. Toivottavasti Housenation hoitaa homman tulevissa kaapelibileissään paremmin.
Avatar
#2 • • R2 Guest
Aika pitkälle samaa mieltä. Meidän pumppu tosin pääsi jonottamatta sisälle. Kiitos aikaisen saapumisajankohdan (oisko ollu puol ysin paikkeilla).

Mieti miltä ois kuulostanu minimaalisempi musa siellä parvekkeella, jos polkankin yli pauhas pääsalin musa.. Merikaapelihalleihin oli jaksettu jo vähän panostaa, muut olikin sitte vaan hutastu.
Kävi melkeen sääliksi Microstagen soittajia. Hyvää musaa, mut paikka oli ihan onneton.

Musasta muuten, Marko Laine yllätti positiivisesti. Pirun hyvää tuotetta oikeestaan koko ajan. Andy Braun oli piristävä poikkeus. Kemppi ja Mekaanikko taasen tasasen varmoja. Kermana kakun päällä Hardfloor.

Näin vanha ois kaivannu jo vähän enemmän vapaita istumapaikkoja ja kuskin ominaisuudessa kahvi ois ollu kova sana.
Avatar
#3 • • Kaum Guest
21:00 tultiin paikalle ja 21:40 päästiin lopultakin turvatarkastuksesta läpi. Paikat olivat todella huonosti järjestetty, Merikaapelihalli X:n baaritiskillä ollut ihmisjoukko haittasi liikkumista huomattavasti. Sääliksi kävi Roman Flügeliä, joka soitti koko ajan melkein tyhjälle salille. Parhaimmillaan taisin jossain vaiheessa olla yksin tanssimassa. Puristamo oli niin perällä, ettei sinne kukaan eksynyt vahingossakaan, ja samaan aikaan soittanut Hardfloor veti varmasti yleisöä pois Flügeliltä (kenenköhän idea oli laittaa ne soittamaan samaan aikaan). Tosin Puristamossa alkoi volyymit olla sillä tasolla ettei siellä olisi voinut ollakaan, joten siirryin Hardflooria kuuntelemaan. Ihan hyvää soitantaa ja äänentasokin oli onneksi enemmän kohdallaan kuin muissa saleissa. 1.30 päätettiin kaverin kanssa lähteä pois, sen verran tyhjän olon tapahtuma jätti.

Liian monta salia, liian vähän ihmisiä.
Avatar
#4 • • blastic Guest
Hardfloor :hearts:
Spiller :happyroll:
Marko Laine rokkas myös.

Varsin mainio ilta, eikä mulla ainakaan ole mitään isompaa valittamista. Pakollinen narikkamaksut on lähinnä pieni kiusa, jos siitä ei ole etukäteen ilmoitettu. Äänentoistokin oli meikäläisen korville ihan hyvä. Naapuriareenat puskivat toisinaan hieman läpi, mutta eivät mitenkään liian häiritsevästi niissä paikoissa, missä itse olin.

Tampereen bussi ennätti paikalle ennen pahimpia ruuhkia ja ovella jonoa oli noin yksi metri.Turvatarkastus tosin oli turhan hidas. Ilmeisesti porukkaa valuikin sen takia sisään varsin hitaalla tahdilla, ja vasta puolenyön aikoihin porukkaa taisi alkaa olla paikalla kohtuullinen määrä.

Myös bussimatkan herkuista iso kiitos, väsyneenä oli kiva popsia sipsejä ja daimia :excellent:
Avatar
#5 • • Hexe Guest
Olis varmaan pitäny olla kännissä niin olis jaksanu paremmin jonottaa. Käsittämätöntä et näin isoissa bileissä on 1 sisäänkäynti mistä pääsee 4 ihmistä kerrallaan... 40 min. ulkona ei miellyttäny ja laski fiiliksiä. Koko sisäänpääsy oli hirvee fiasko!

Mutta:
Hardfloor!!! Jösses mitä saundia pojat tuuttas, ylitti odotukset roimasti ja sai jalanki vähä vipattaa vaik selvinpäi miltei olinki!

Spiller oli positiivinen yllätys! Alun teknoilut oli vitun kovia.

Alter Egolla oli pari tosi maistuvaa raitaa, mut ihmisten vähyys vei varmaan jäbän fiiliksiä et uskoisin olevan parempi jos olis enemmän lössiä ollu.

Ihmisten vähyys tuol areenal johtu just siitä et sitä vitun bisseä ei saanu viedä sinne. Harmittaa ihan sikana, mut ei voi mitään kai :)

Marko laineen loppu kolisi kyllä hyvin vaik joka toinen raita tuntuikin olevan itel kans koton :D Mut sääli vain ihmisten vähyys. Olisin itekin tullu aikasemmin mut se 40 min. jonotus vaan ei joustanu... Tai sit mä olin liian myöhäs. Olis ollu aikasemmin niin olisi jononki välttäny.

Hienot bileet silti ja itellä oli kivaa ja kyl kannatti lähteä! Kiitosta vaan järjestelijöille!
Avatar
#6 • • Ms. Piipi Guest

Hardfloor :hearts:
Spiller :happyroll:



Hardfloor!!! Jösses mitä saundia pojat tuuttas, ylitti odotukset roimasti ja sai jalanki vähä vipattaa vaik selvinpäi miltei olinki!

Spiller oli positiivinen yllätys! Alun teknoilut oli vitun kovia.



Nonni, oisitte sanonu, että ne oli ihan paskoja, niin ei ois harmittanu niin paljon, etten ollu siellä... :mad: