UMF 206

20 posts, 1 page, 5,251 views

Avatar
#1 • • ken-guru Guest
Vaikka bileet jatkuvatkin tänään vielä Aulassa, kommentoin jo perjantaita ja lauantaita.

Perjantai meni mukavasti Samppalinnassa aluksi hilluessa jossa M.A. Numminen heitti erittäin tiukan setin :) Junkmen oli myös kova; Orbital-henkiset rallit lämmittivät allekirjoittaneen mieltä ja näkyi biisit myös uppoavan tanssikansaankin hyvin. Muuten alkuilta meni tuttuja morjestellessa. Perjantai-ilta meni täysin Päiväkodissa ja hyvä niin sillä kaikki tyypit soittivat hyvää menomono-tek-haussi-teknoa-what-ever. Hyvä hyvä. Ainoana pienenä miinuksena perjantailta mainitsen Samppalinnan aikataulujen venymisen joka lyhensi mm. M.A. Nummisen settiä :-/

Lauantai alkoi mukavasti Varvintorilla vihreällä matolla lojuessa. Taktisesti oiva veto oli hakeutua sen röökibussin varjoon makoilemaan. Toivosen setti oli oikein mukava aloitus lauantaille. Track and Field ylsi parhaimmillaan ihan mukiinmenevään meininkiin jousitrionsa kanssa mutta itsellä ko. bändi meni hieman ohisektoriin. TF:n loppupuolella alkoi tori jo pullistella kun ihmiset olivat saapuneet katsomaan isoa tähteä Lontoon maalta. Autechre ei ole allekirjoittaneelle kovin tuttu artisti joten tyydyn vain kommentoimaan että hämmästyttävän monimutkaista ja monitahoista musiikkia äijät soittelivat. Kuuntelin mielelläni. Tämän jälkeen koittikin ruokatauko.
Erityissuper-iso-käsi järkkäreille Varvintorilla jotka eivät takavarikoineet vesipulloja portilla. Muutenkin porteista pääsi (minä ainakin) erittäin jouhevasti sisään.

Illan viilentyessä lähti porukka Förillä Manillaan. Manillasta täytyy heti sanoa pari miinusta; Manilla tuntui olevan aivan pieni paikka tuollaisella ihmismäärälle. Siirtymät olivat yhtä tuskaa ja asiaa vaikeuttivat ihmiset jotka jäivät siihen ylhäälle menevälle polulle notkumaan. Välistä näin parikin vaaratilannetta kun iso ihmismäärä lähti valumaan sieltä "yläsaleista" alaspäin ja oli vain pienestä kiinni ettei kukaan horjahtanut sinne kivikkoon. Toinen pieni kehittämisen arvoinen idea olisi mielestäni ollut se piha missä jengi tuntui hengailevan kiitettävästi; muutamalla värispotilla ja deejiillä olisi pihan viihtyisyys parantanut parin piirun verran. Piha oli oikein mukava paikka kavereiden kanssa jutusteluun kyllä näinkin.
Sitten ne lukuisat plussat vielä Manillasta:
- Ame & Lil'Tony (Mahtavaa musaa, ikävää että he soittivat juuri Basso-salissa joka oli mielestäni sisustukseltaan (liian valoisaa johtuen kahden ison EXIT-kyltin palaessa) ja ääneltään aika peestä ja veestä :()
- Iso plussa vj-työskentelylle! Joka paikassa oli asiaan selvästikin paneutuneita ihmisiä jotka loihtivat valojen uupuessa hyvää silmänruokaa seinille.
- Zentexin live oli hy-vä.
- Pets on Prozac oli riemastuttava.
- Them Shepherds oli myös mukavaa tanssirokettirollia.

Ihan kivaa oli<tm>
Avatar
#2 • • a.f. Guest
itelleni ekat umffit. aikaisemmat festit jaany valiin
huonosti ajoitettujen kesalomareissujen vuoksi.

ihan buenot festarit kylla! erityisesti pikku-toni ja
ame rajaytti mun illan hikiseks. ja se olikin yks
pienista miinuksista koko manillapaletissa. jokaises
huonees oli tajuton kuumuus, ylhaalla viela hurjempi.
mut ei se pilannu meininkeja juurikaan. kunhan muisti
nestetankkauksen. tosin nekin makso hunajaa.

musiikin monipuolisuus oli mukavaa, ja kokeellisempi
saundi kuullosti mukavalta vaihtelulta kierrellessa
mestoja. hirveesti ei jaanyt artisteja mieleen kun
ei aikatauluja ollut kaden ulottuvilla. zentex ja muita
pienia muistipatkia sielta taalta - kaikinpuolin kuullosti
hyvalta.

summa summarum: ens vuonna uusiks.
kiitos ja kumarrus jaskalle ja koko umf-posselle.
Avatar
#3 • • espoo_rumpshaker Guest
I laughed, puked and cried. It was better than Cats.
Avatar
#4 • • ensivian Guest
Toinen kerta UMF:n mukana alkaa olla paketissa. Kaksi päivää meni ihan hyvissä fiiliksissä itselle melko tuntemattomia esiintyjiä ihmetellen.

Perjantaina Samppalinna muuttui illan pimetessä vain kauniimmaksi, vielä kun olisi saatu enemmän valoja suunnattua niihin terassia varjostaviin puihin. Pisteitä mm. ilmaisesta narikasta ja mukavasta henkilökunnasta, miinukset anniskelun kapasiteetista. Oikeastaan kaikki illan esiintyjät kolahti kyllä omaan makuhermoon todella hyvin. M.A Numminen tuli tosin missattua. Accun energisen vetäisyn jälkeen siirryttiinkin sitten Blankon puolelle hetkeksi junkkaa kuuntelemaan kunnes iski väsy.

Lauantaina säät suosi toisia, toisia taas ei. Helle ei vain sovi mulle, vaikka varjoon pääsinkin hengailemaan. Varvintori oli muuten todella hienosti järkätty alue äänentoistoa myöden, mutta anniskelukapasiteetti oli kyllä kammottavan heikko väkimäärään nähden. Pisteet muuten järkkäreille vesipullojen sallimisesta. Esiintyjäkaarti olikin sitten ihan loistokamaa, vaikka paljon tulikin missattua. Track'n'Field kuulosti todella hyvältä livejousien kanssa. Autechrea odotin jokseenkin skeptisenä, mutta yllätyin todella positiivisesti. Britti-ihmeen jälkeen piti lähteä porukalla takaisin kämpille heittämään välikuolemat, ja takaisin päästiin vasta Magyar Possen aikoihin. Enpä ollut ko. orkesteria aiemmin kuullut, mutta nyt meni kyllä levyt ostoslistalle. Aivan helvetin hienoa materiaalia.

Manilla oli paikkana hieno, mutta aivan liian pieni noin suurelle määrälle jengiä. Anniskelupuoli tuntui sen sijaan ainakin omalla kohdalla toimivan ihan mallikkaasti. Itse hengailin lähinnä junkkahuoneessa, jossa olikin sitten loppuillasta todella eläimellinen meno. Lämpöä ja äänenpainetta riitti. Miinukset niistä parista pässistä, jotka jossain vaiheessa valtasi puoli salia hullulla viuhtomisellaan. Helsinki Ghetto Bassin keikalla näytti olevan hyvä meno, mimmit pöydillä ja jengi huutaa, siistiä. Pets on Prozac vaikutti mielenkiintoiselta, harmi kun ehdin näkemään vain viimeisen biisin.

Nyt on hieman nuutunut olo, mutta kaikinpuolin todella hyvät festarit. Paljon taas missasin mutta paljon tuli nähtyäkin. Ehkä vielä tänä iltana Aulaan ihmettelemään, mutta varmasti ensi vuonna uusiks :)

Kiitos koko UMF-jengille!
Avatar
#5 • • näköradiomies Guest
ihan vitun hyvät bileet. kyllä! :)
Avatar
#7 • • happosepi Guest
Kyllä toimi!

edit: Saako UMF t-paitoja vielä jostain? Kertokaa, olisin erittäin kiinnostunut ostamaan!
Avatar
#8 • • Edited Suomen Moroderit Guest
UMF huipentui sunnuntaipäiväiseen hulabalooseen idyllisen ravintelin sisäpihassa. Edellisiltaiset klubijatkot olivat menneet mönkään kyttien kantaessa juhlakansaa putkaan viimevuotiseen malliin.

Kaksi kokkelin,esson,pirin - en tiedä millä voimalla - liikkuvaa nuorta miestä, aloittivat keskipäivän hetkellä hurjan Italojamboreen, joka huipentui nykyaikaisen keskustelun oot miu sydän, oot miu sielu kipaleeseen.

Myös Suomen konefriikit pettäneet Enklannin suuret teknostarbat olivat uskaltaneet tulla paikalle lukuisista tappouhkauksita huolimatta. Heitä viihdytti ja kikatti kohtalaisen hyvännäköinen gimma. Kyllä hanen kanssaan lähtisin Samppalinnaa ainakin uimaan.

Lauteille nousi seuraavaksi Ruotsin elektroihme, Herra Ihmepoika. Jalat tärisivät aurinkovarjojen alla elektropumppauksen tahdissa, mikrovinttikoirien juostessa jaloissa. Ihmisillä oli kivaa.

Tosin Berliinin dj-pojat loistivat poissaolollaan paikallisen virvoitusjuomatehtaan lakon takia. Viimeöinen oksennuskänni oli imenyt kokolailla kaikki mehut ja spermat meidän omalta suurelta levymoguliltamme. Mutta mainosmies on eri mies, ja hänen vastuulleen siunaantui auraalisen laajentuman alias Krtekin hoitaminen M.P Pekkarisen panoluukkuun.

Vomatran Iiman muhkeassa kunnossa oleva sinitintti vingutti plättyjä intiaanipäälikön elkein mahtavalla menestyksellä, mainosteeveenkatsojien ja yleisradionlupamaksajien kannustuksella. Unihalvauksien lamaannuttaman Herra Whon unelmoidessa uuden eläinlääkärin pyllyynpanemisesta.

Jättikokoiset multitabsit saivat tämän suven helteen haalistaman nurmikon hyllymään vaahteramäkeläisten yllä. Kanon Ikeya Sekin soidessa intiaanit meloivat maitohappojen jyskyttäessä kyynärtaipeissa, mutta siitä huolimatta hymyssä suin kohti auringonlaskua.
Avatar
#9 • • ken-guru Guest

...



I'm having the same (s)he is having!
Avatar
#10 • • cuusmo Guest
umfille kiitos myös täältä jostain. oli mukavaa, oli kivaa, oli hyvää ja oli paljon. erityisesti mieleen jäi perjantaina päiväkoti, lauantaina varvintori sekä manilla. pidemmittä puheitta ens vuonna uusiks.

konemusascenekansaihmishässäkkä sai myös kehuja. varvintorin vieressä sijaitsevan kahvilan emäntä kehui festarinuoria hyväkäytöksiseksi eikä kuulemma yhtäkään känniörveltäjää näkynyt - "paljon sellaisia poheemeja ihmisiä..". kyseisen kahvilan emäntä puolusteli eräälle asiakkaalle myös turun kaupungin panostusta "tällaiseen kulttuuriin"... jeah, ja mun pointtihan tässä oli, et korvia hivelee kun oman scenen kansaa kehutaan. ja moon notta sitä mieltä, et umfin kaltaisen ilmestyksen musiikin lisäksi ei piristeitä tarvii, pää menee muuteski jo sekasin..

nii, hypäkkää voltti..
Avatar
#11 • • Interkosmos Guest

konemusascenekansaihmishässäkkä sai myös kehuja. varvintorin vieressä sijaitsevan kahvilan emäntä kehui festarinuoria hyväkäytöksiseksi eikä kuulemma yhtäkään känniörveltäjää näkynyt - "paljon sellaisia poheemeja ihmisiä..".



Niin, vertaapa edellisviikonlopun DBTL-sedufestarimellakkaan: Kun ei kenenkään tarvitse väistellä aggressiivisia punttisalipönöttäjägubbeja tai kahlata polvia myöten lasimurskakusioksennusvellissä, niin en ihmettele kuinka "skenen" ulkopuoleltakin tulee positiivista palautetta.

yhdyssanahässäkät on påp. :)
Avatar
#12 • • Timo Beast Guest
hyvät bileet kaikenpuolin ja ilma oli loistava. Manilla oli aika ahdas, mutta moinen tungos ei minua haitannut. kaikenpuolin kivaa, ensvuonna uusiksi :hah:
Avatar
#13 • • salaisinko Guest
copy-pastea:

Turku ja UMF täydensivät toisiaan mitä ilmiömäisellä tavalla.
Viina oli viinaa, soundi toimi, naiset kauniita, sää hienoa, turkuposse joviaalina ja meitsi rules! \o/

edit: paroni aukes liian myöhään :(
Avatar
#14 • • cuusmo Guest
jaksaisko joku ystäväs mielinen kertoa mulle, mitä tapahtu päiväkodissa perjantaina puolesta yöstä klo kahteen? eli kuka soitti? erittain hjyvaa settiä kuiteski oli ja jalka takoi lattiaa ihan ittestään keskellä pomppivaa ihmislaumaa.. tyyli oli deep house(?) - minimal techno jne tms..

kiitto
Avatar
#15 • • SAMi Guest
festarit meni aikalailla ohisektoriin. Track n Field ja Autechre oli ainuut mitä tuli tosissaan tsekattua. mut kivaa oli, paljon tuttuja ja perusturkumeininki <3. kiitos ja kumarrus UMFin suuntaan, ens vuonna uusiks alustavasti.

niin ne kuvat.

http://samino.kapsi.fi/umf_06/
Avatar
#16 • • mekaanikko Guest

jaksaisko joku ystäväs mielinen kertoa mulle, mitä tapahtu päiväkodissa perjantaina puolesta yöstä klo kahteen? eli kuka soitti? erittain hjyvaa settiä kuiteski oli ja jalka takoi lattiaa ihan ittestään keskellä pomppivaa ihmislaumaa.. tyyli oli deep house(?) - minimal techno



Eli sehän oli Moodmusic-ilta, puikoissa deejiit Sasse (alias Freestyle Man), Dave DK ja Dirt Crew Berliinistä. Joka olikin omasta puolestani festarin parasta antia musiikillisesti. Tätä herkkua sais kuulla vähän useamminkin Suomessa, vink vink vaan kaikille asiaan vaikuttamaan kykeneville tahoille.

Edit: Ja kannattaa tsekata myös Moodmusicin omat julkaisut, sieltä löytyy myös varsin herkullista saundia: http://www.moodmusicrecords.com/
Avatar
#18 • • Hexe Guest
Mä kävin vain Varvintorilla ja täytyy sanoa et hieno tapahtuma!

Track&Fieldin pianobiisi siinä lopus oli ihan loistava, muutenkin miellyttävää musaa.

Autechre oli niin outoa et en tiedä vieläkään et pidinkö siitä vai en :D

Mr.Velcro Fastener rokkas kympil.

LBJ oli uusi tuttavuus ja sanoisin et miltei illan paras vaik saundit olikin vähäsen hukassa, (alkusetis varsinkin). Rummut toimi ja varsin oivaa musiikkia!
Avatar
#19 • • miska75 Guest
Olipa kivat kelit varvintorilla. Autechre oli kyllä hämmentävä, mutta olihan siihen osannut varautua muutaman viimesen levyn kuunnelleena. Enemmän odottelin incunabulan ja amberin aikasta soundia, taitaa kuitenkin se drilli ja nyky idm olla enemmän heillä mielessä. Oli kyl siistii.

Track'n'field jäi kans mieleen, muut meni vähän ohi. Manillassa oli jotenki sekava häröilytunnelma...Mutta autechreehan sinne lähettiin kattoon :roll:
Avatar
#20 • • ipe Guest
Oli kyl kovat bileet. Autechre oli helvetin hyvä. Pelkäsin että tulee vaan jotain nykysoundia eli himmeetä suhinaa ja kilinää, surinaa ja epätahtibiittejä. Ei onneks tullu vaan yllätys oli positiivinen.

Muuten illan kohokohtiin kuului arvatenkin NYCS, jonka aikana vuodattui jonninverran hikeä. Taas meni äänikin ihan paskaks siitä 'mukana laulamisesta' (lue: älyttömästä SEEEX, DRUUUGS ÄND MOOORE DRUUUGSSS huutamisesta) :) Huh huh!

Loppuilta meni enemmän tai vähemmän randomiks poukkoiluks ja frendien kanssa hengailuks mutta tulihan sitä jopa viihdyttyä jonkin aikaa jotain junkkaakin jorailemassa. :scared:

Täydet pisteet festarille! (Vaikka meinas olla vähä liian kuuma tuolla varvintorilla. Virallinen mittauskin lauantailta oli noin 29 astetta. Onneks nestetankkaus onnistui. :cool: )