Pirates of Päijänne 29.7.2006 @ Jyväskylä

5 posts, 1 page, 1,998 views

Avatar
#1 • • thomas Guest
kyllä laivariseilyt kannattaa aina. taas oli oikein mukava tunnelma, alakerran teknohuone teki tehtävänsä. yläkerrassa erkko soitti varsin mainiota tavaraa ja kimiltäkin tuli hyviä biisejä.
rhean safka maitti ja vessajonot edellisvuoden kaltaiset :)

mitä kharman jatkoihin tulee, TYKKÄSIN KOVASTI ! ;) ei oo ollu noin hauskaa piiitkään aikaan. paikka toimii bileille kuin rasvattu ja dj:t olivat osaavia ja ammattitaitoisia. pienet tekniset ongelmatkaan eivät haitanneet. tuli tanssittua sitten oikein olan takaa ja varsinkin indigon setti jää muistoihin todella positiivisena kokemuksena.

omasta setistä sen verran että sisälsi omaan nykysoitantoon verran housempaa tavaraa ja pari uutta kotimaista. tracklistia tulossa kunhan vaan pääsen ja selviän tästä kadotuksen tilasta.

kiitoksia kaikille, oli oikein mukavaa !
Avatar
#2 • • J Raninen Guest
Sä Tuomas soitit kyllä oikeen messevää tavaraa siellä laivalla, lisää vaan. Nitro pisti kyllä kanssa niin törkeen hyvää matskua, että alta pois. Harmi vaan, että se notkuva tanssilattia aiheutti sitä neulojen pomppimista..

Jatkoilla oli kivaa kans, voi suhteellisen varmasti sanoa, että parasta menoa Kharmassa ikinä.

..ja voi luoja tätä kankkusta :panic:
Avatar
#3 • • happosepi Guest
Oli kyllä hiton hauska risteily taas, kiitos asianomaisille :) Sisäkannella soittaminen kävi sangen haastavaksi loppuvaiheessa, neulat hyppivät jatkuvasti. Mutta hauskaa näytti ihmisillä silti olevan! Kaikki soittajat pistivät hyvää soundia, eniten jäi mieleen Wille R.:n ja Naksin setti joka näytti saavan aikamoisen meiningin päälle.

Jatkoilla ei tullut pitkään viihdyttyä, mutta sielläkin homma näytti pelaavan mainiosti.

Nyt muutaman huonosti nukutun tunnin jälkeen taas töissä, huhhuh...
Avatar
#4 • • Loopy Guest
Jälkikäteen tsekkaillut promokuvat tuosta japanialaisesta loungesta sai kyllä heräämään.

Koskas on seuraavaa eventtiä? Vois tehdä excursion :)

Kait Kharman henkilökunta oli diggaillut meiningistä?