KONEMETSÄ 2006 - Open Air Forest Festival

60 posts, 3 pages, 10,493 views

Avatar
#22 • • Pocambo Guest
Eka konemetsäni ja olin kyllä tyytyväinen:) Tosin kuumuus veti mehut pois. Hyvää musaa lähes kokoajan jossain päin aluetta ja musta ainaki ne safkatkin oli hyviä! Tosin joidenkin paikkojen hinnat olivat selkeää riistoa mutta onneks niitä huokeampiakin paikkoja löytyi. Toivottavasti ensvuonna järkätään edelleen, kaikesta huolimatta!
Avatar
#23 • • Edited jorkki Guest
oli kyl pirun lysti viikonloppu :cool:
:hearts: accu ja ticon :hearts:
Avatar
#24 • • ya-zeed Guest
jeeeaaahhh.
Erittäin mukava viikonloppu oli metsässä. Tuhannet kiitokset järjestäjä tahoille sekä kaikille mukaville ihmisille joihin tuli vkl aikana törmättyä.
Takyon

Posts: 2,945

#25 • • Takyon Möwkö
Ainiin, ensi vuodelle neuvo joka parantaisi monen mielialaa tapahtuman alussa: Vaikkapa ne järjestyksenvalvojat jotka ohjaavat parkkipaikan liikennettä, eli käytännössä pysäyttävät jokaisen auton ja antaa suullisia ohjeita niin voisivat kertoa jokaiselle autolastilliselle että liput pitää vaihtaa rannekkeisiin tuolla sivummalla.

Itse kyllä huomasin sen kyltin siinä risteyksessä ja edellisiltäkin vuosilta tiesin jo valmiiksi miten järjestely toimii, mutta kuulin hyvin monilta ihmisiltä että olivat jo lähteneet kaikkien tavaroiden kanssa parkkipaikoilta siitä metsän poikki suoraan tapahtuma-alueelle ja sitten jossainvälissä on järjestäjät tulleet sanomaan että liput pitää vaihtaa tuolla kaukana takana rannekkeisiin - ja eikun takasin kaikkien tavaroiden kanssa.

--
info

No matter how depressed you are.... there is NOTHING that cant be fixed by titties.

Avatar
#26 • • Bio Guest
Nonni, nyt alkaa jo hiukan pääsee jumituksesta ohi :D

Oltiin asuntoautolla paikalla ja oli kyllä hiton hyvä kun sai viedä auton ihan alueen viereen. Tuli oltua koko ajan sopivassa kaljahuurussa. Vaikka ei sais valittaa, mut lauantaina oli kyl aika kuuma jo. Olis tehny mieli enemmän kiertää aluetta, mut ei vaan kyenny kun hengittäminenkin tuntus jo niin raskaalta. Tuttuja oli taas mieletön määrä paikalla, ehkä suurin osa tuli lauantaina vast paikalle. Hauskaa oli kattoo kun melkeen kaikki kaverit ja morjes-tutut oli ihan naamat. Itekin tuli oltua ja tänä aamuna sellanen perusfestarilika päällä. Hippiruoka oli ihan jees, maistin sitä peruna-paprika-kukkakaali-curry-sipuli-hässäkkää ja sit joku täytetty patonki.. mut kaverin autossa oli kaasujääkaappi, joka helpotti ruokapuolta todella paljon. Suihkussa tuli käytyä pariin otteeseen, joka kyl herätti. Jäätelöt oli todella luksusta sekä kylmä battry. Mörköproge oli kyl niin mahtavaa <3
Avatar
#27 • • borg nagar Guest
Se oli semmonen Konemetsä.

Järjestelyt pelasivat hyvin. Harmitti itteäkin vaan tuo setin lyhyys, mutta kun seuraava tyyppi hiillosti siinä jo parin biisin jälkeen ja en viitsinyt ruveta säätämään siinä kesken kaiken järjestäjiä paikalle, niin kävi kuten kävi. Pitäisi tosiaan olla se lavamanageri tossa sanomassa, että nyt on aikataulu viivästynyt. Mutta oppia ikä kaikki.

Eniten kai perseestä siinä oli se fakta, että tällä tyypillä oli hirveä kiire soittamaan ja sitten soitti 1,5h jotaki tylsää lätkytystä, kun itse ehdin soittaa vaivaiset 28 minuuttia ja setissä oli vielä tulossa uusia biisejäkin, mm. tuleva splittijulkaisu Curle-lafkalla... Noh ensi kerralla sitten joku roti siihen lavalle. Pahoittelut puolestani niille, jotka mun settiä odottivat.

Muuten oli kyllä hauskaa, paljon tuttuja naamoja #techno.fi irc-galleriasta ja hyvä meininki. Enemmän olisin voinut olla kännissä, mutta eipähän tarvinut krapulassa matkustaa. Meikä vaan toivoo, että näitä mukavia tyyppejä näkis Happiteltassakin, ihan vaan sen takia, että hauskaa riittäisi sielläkin. Kun eivät oikein nämä Oulun metallisankarit jaksa ymmärtää meidän meininkiä.

-Aki
Avatar
#28 • • Kalle Karvanen Guest
Helvetin kivaa oli taas! Paljon tuttuja naamoja ja monia uusia. Aika meni melkein kokonaan Camp X-Rustissa, joten muiden lavojen tarjonnasta on paha sanoa mitään. Vuosittainen Protsq:n tsekkaus meni vituiksi kun Kris Kylwen, vai kuka olikaan, soitti yliaikaa (tai aikataulut kusi tjms) ja sitten pitikin jo mennä tsekkaamaan miten paljon NYCS:llä on säröä. Aika paljonhan sitä oli <3

Oma setti oli aika arpomista, koska levyt oli valittu ns. vitun nopeasti ja randomisti. Tuli siis suollettua biisejä ulos ilman mitään suurempaa punaista lankaa. Italo, acid, electro(house) linjallahan se sitten meni. Toivottavasti joku sentään diggasi. Tulipahan soitettua kesähitti ja Meijua <3

Omasta puolestani suuren suuri kiitos Konemetsän järjestäjäporukalle, kaikille Camp X-Rustissa soittaneille artisteille ja muutenkin kaikille apuaan tarjonneille! Tästä on taas hyvä jatkaa.
Avatar
#29 • • ipe Guest


Eniten kai perseestä siinä oli se fakta, että tällä tyypillä oli hirveä kiire soittamaan ja sitten soitti 1,5h jotaki tylsää lätkytystä, kun itse ehdin soittaa vaivaiset 28 minuuttia



Tuo kyl pistää harmittamaan. Itse en edes ehtiny tajuamaan mitä siinä oikeen tapahtu. Yhtäkkiä ihmettelin vaan että joko se ny loppu!? :(

Se mitä ehdittiin kuulemaan oli kyllä hyvää matskua.
Avatar
#30 • • Kalle Karvanen Guest

Järjestelyt pelasivat hyvin. Harmitti itteäkin vaan tuo setin lyhyys, mutta kun seuraava tyyppi hiillosti siinä jo parin biisin jälkeen ja en viitsinyt ruveta säätämään siinä kesken kaiken järjestäjiä paikalle, niin kävi kuten kävi. Pitäisi tosiaan olla se lavamanageri tossa sanomassa, että nyt on aikataulu viivästynyt. Mutta oppia ikä kaikki.



En itse ollut enää hirveän selvinpäin tämän tapahtuessa (lue: sammunut puun juurelle), mutta mitä myöhemmin kuulin niin tämä oli ymmärtääkseni jonkinlainen väärinkäsitys. Asianomainen voi varmaan kertoa asiasta enemmän. Toivottavasti oululaisille ei jäänyt huonoa makua suuhun.
Avatar
#31 • • ojis Guest
Loistavat kekkerit! Paljon tuli kuultua hyvää musaa x-rustilla.
Avatar
#32 • • vain Guest
Voihan mahoton mitkä festarit! Viime hetken kyyti festareille antoi paljon potkua viikonlopuksi. Hyvä sää, musiikki, ihmiset, positiivinen asenne ja avoimuus teki temppunsa ja hauskaa oli. Kiitos kovasti x-rustille :)
Avatar
#33 • • SAMi Guest
:happyroll:

viime vuoteen nähden kaikkeen oli panostettu enemmän. mitään ongelmia en viikonlopun aikana kohdannut, lopulta oli ihan mukavaa matkata traktorilla parkkikselle ku piti käydä asioilla. iso kiitos xrustilaisille että jaksoitte taas kasata systeemit, toivottavasti nähdään ens vuonna samoissa merkeissä. niin ja iso kiitos sille henkilölle joka palautti artistipassini xrust campingiin aamuyöstä, muutenkin porukka oli tosi hyvällä asenteella liikenteessä järkkäreitä myöden. kiitokset myös matkaseuralaisille ja kaikille uusille & vanhoille tutuille.

ainut ikävä asia oli nuorehkon tytön kuolema, tsemppiä kaikille lähiomaisille ja kavereille, rip.

ps. oma setti meni sen verran käsille että taidan pelkästään kirjottaa tracklistin sitten kun kerkiän. ja tästä pakolliset kuvat.

http://samino.kapsi.fi/konemetsa_06/
Avatar
#36 • • drS Guest
Ekaa kertaa konemehtäs ja odotukset lunastettiin kyllä. Eat Static vetäs perjantaiyön päälavalla käyntiin varsin mallikkaasti, muuten ensimmäinen yö meni lähinnä kiertelyyn, kaverihengaukseen ja yleiseen ihmettelyyn. X-rust leiri ja metsäteknologiakeskus tarjosivat kauttaaltaan varsin hyvää saundia, mutta loppujen lopuksi niissä viihtyi varsin vähän aikaa kerrallaan..

+ Metsä oli <3, eikä hyttysetkään haitannu
+ Keli oli käsittämättömän hyvä, tosin ei telttailun kannalta
+ Tarjonnan monipuolisuus
+ Ticonin ja Accun livet päälavalla oli just niin loistoja kuin toivoikin
+ Crc & forehard, Introvertin live ja Mr.A rokkas myöskin. Onneks nukahdin ennen Hexen settiä <3
+ Omien juomien kaa pääsi melkein joka paikkaan

- "Chilliteltta", kyl ois kiva että tollasessa tapahtumassa ois ihan oikee chilli eikä sellane missä soitetaan happorunttausta helvetin kovalla ja helvetin huonosti aamuyöstä. Tää koko areena tuntu olevan aika vitsi, mutta solarians ja pari muuta settiä toimi.
- Safkatarjonta ois voinu olla vähän monipuolisempaa
- Lauantaiaamun tapaus
Avatar
#37 • • R24 Guest
Ensi vuonna voisi Chill & Progressive stagen muuttaa Chill & HardCoreksi.
Avatar
#39 • • salaisinko Guest
Ensimmäistä kertaa konemetsässä ja pakko sanoa että kyllähän sitä hauskuutta irtosi. Suurimman osan ajasta (n.90%) tuli vietettyä X-rustin teltalla, mistä irtosivatkin parhaimmat musiikkimeisingit ja mukavimmat tyypit (joista uusia tuttavuuksia hyvä määrä). Aurinko paistoi ja hyvä niin, kun meidän suvi muutenkin on sen kestoinen mitä on. Muutama mustelma siellä täällä muistuttamassa siitä kui pal kivaa oli.

Toivottavasti ens kesänä uusiksi.
Avatar
#40 • • tumpsi Guest
joo tosiaan, sää oli kuin morsian, ja festari sujui mitä oivimmin muutamaa muttaa lukuunottamatta.

a) ikävä tapaus lauantaiaamuna

b) kuka vitun aivokääpiö keksi laittaa tän "chillin" teltta-alueen viereen, sen ihanan "pienehkön" pa:n sinne, ja suunnata sen teltta-alueelle?
ainoo stage missä soi musa sen 36h putkeen. ja se musa oli jotai prodigyn ja kolkkinarinan välilt, ainoot tsilli-artistit jotka jäi mieleen oli soma ja solarians, loput oliki jotai ei-niin-tsillii.

esimerkkinä la-alkuillast joku pändi alottaa keikkansa "come on everybody clap your hands!", ja yleisö oli about yhtä homeessa ku aurajuusto auringonpaistees :D

c) melko infernaalinen nukkumalämpötila, vaik nukuinki valkoses kuorma-autos.

ens vuonna uusiks, kiitos tästä. :)