House Nation @ Kåren 17.12.2005

6 posts, 1 page, 1,297 views

Avatar
#1 • • Homegrove Guest
Olipas ihan vitusti sekaisin olevia ihmisiä. Välillä oli olo kuin olisi ekaa kertaa bileissä, sellainen järkytys suurimman osan kunto oli. Huumeet toimii ja niin edelleen.

Positiivista sanottavaa sen verran että oli hyvän näköiseksi laitettu kyllä Kåren. Tai "kuin vanhaan hyvään aikaan"-näköiseksi. Delerium-areena oli kuin olisi Feenixiin mennyt Millenniumeihin taas. Musiikista en tykännyt muualla kuin Reiv-huoneessa mutta se nyt ei varmaan ollut yllätys. Rasmus soitti illan parhaan setin vaikka herran volyymit lähtikin ihan käsistä lopussa. Marko Laine aloitti käsittämättömän tylsästi mutta loppusetti palkitsi.

Isolla puolella tuli käytyä vaan Angelia kattomassa, se oli varsin nostalgista kun kyseistä mimmiä tuli varsin paljon fanitettua reilu puoli vuosikymmentä sitten ja onhan se ihan uskomattoman pinkeä DJ vieläkin. :D

Positiivista oli myös että kaikki vanhat Turkulaiset rivireivaajat tuntuivat nousseen piiloistaan kiviensä alta, vanhojen tuttujen määrä oli valtava.
Avatar
#2 • • Bio Guest
Mahtavat bileet!
Vanhoi tuttui oli kiva nähdä ja muutenkin oli kivasti kavereit paikal. Enpä oo pitkään aikaan noin paljon jammaillu.. jalat ihan väsyneet! Teknohuone oli kyl siisti.. ihan savuu täynnä, näki vaan hieman eteenpäin, valot vilkkus, joku heilus vieres.. huh :)

Nyt on sellanen jumitus päällä et ei osaa enempää kommentoida.. toivottavast kårenilla järjestetään lisää bileitä! Iso kiitos näiden bileiden järkkäykselle..
Avatar
#3 • • Samuli Guest
Kårenin baarihenkilökunta: I LOVE YOU!!!11!!111!!!! En ole eläessäni nähnyt yhtä hidasta toimintaa. Mitä saadaan kun koko pääsalissa on 2 ihmistä? JONO! Onko Kåren joku suojatyökeskus? Samoin hattua pitää nostaa sen yhden kaljahanan sijoittamisesta ahtaimpaan mahdolliseen paikkaan! Hieno veto!

Itse kemuissa olin pikkaisen turisti, vaikka olinkin esiintymässä. No, se oli mun osalta sellainen sosiologinen sukellus johonkin vieraaseen. Siksi myös punainen pipo.
Avatar
#4 • • Hitchhiker Guest
Oli ihan jees meno, paitti sitä tapahtumaa lukuun ottamatta kun joku tyylimylly käsien heilutuksellaan onnístui heittämään oman juomani oman itseni päälle ja jonkun nais ihmisen josta minä sain syyt niskoilleni (onnistuneiden selitysten myötä sain pyydettyä omasta puolesta anteeksi ja toivottavasti kyseiselle henkilölle ei jäänyt paska fiilis)
Ja joku onnistui polttamaan käteeni kiitettävän vesikellon savukkeellaan, onneks ei satu

Oli ihan kiva nähdä paljon tuttui naamoi, valitettavasti joidenkin sen hetkinen ymmärtämys tila taisi olla kolmannessa ulottuvuudessa kun ei tuntuneet tajuavan kuusta tai edes maasta mitään...Mistäköhän tuokin mahtoi johtua, mutta oisi ihan kiva jos ymmärtäisivät mitä puhutaan

Mutta muuten kyllä oli hauskaa ja aika kului ihan törkeää vauhtia, ennen kuin huomasikaan niin Protsku jo veteli settiään ja jalat tuli tampattua mukavaan kuntoon taasen

Ja Kåren taas lunasti oman paikkansa muistoissa (ei ollu kauhee sauna täl kertaa)....Kivaa oli ja isot repsit kaikille järjestäjille.
(kuvat tulee nettiin taas kunhan saa vaan kameran takaisin kaverin luota)
Avatar
#5 • • da_chef Guest

Kårenin baarihenkilökunta: I LOVE YOU!!!11!!111!!!! En ole eläessäni nähnyt yhtä hidasta toimintaa. Mitä saadaan kun koko pääsalissa on 2 ihmistä? JONO! Onko Kåren joku suojatyökeskus? Samoin hattua pitää nostaa sen yhden kaljahanan sijoittamisesta ahtaimpaan mahdolliseen paikkaan! Hieno veto!



Kårenin kyyppareiden nopeus ja varmuus on legendaarista.

700 asiakasta ja kaksi tiskin takana tarjoilemassa.