RENEGADES 5.12. Helsinki DAVE CLARKE & MARCO BAILEY

3 posts, 1 page, 1,141 views

Avatar
#1 • • pie Guest
Olipas hyvää musiikkia kerrankin koko illan :)

Marco Baileytä tulin kuuntelemaan, kun en oo kertaakaan livenä kuullut ja niin hyvää teknoa soitteli, että tulikin tanssittua koko setin ajan ilman mitään taukoa, mikä on kyllä harvinaista mulle nykyään. Toivottavasti saadaan Bailey uudestaan Suomeen ensi vuoden aikana. Dave Clarke on tullut nähtyä ja kuultua muutama kerta, mutta mukavahan se oli taas Clarken tahtiin bilettää.

Hesari oli melko sopivan kokoinen paikka näille bileille, mitään järkyttävän pahaa sillipurkkitunnelmaa ei tullut (verrattuna vaikka Hardfloorin liveen alkuvuodesta). Volumea kyllä oli lopussa turhan paljon.

Kiitos House Nation
Avatar
#2 • • J Raninen Guest
Bailey soitti hyvää tavaraa, Clarke taasen vähän liian groovevapaata junnausta (eli ei iskeny ihan täysillä, olis tarvinnu vähemmän vauhtia ja enemmän chordeja). Kikkailut oli hyvät ja tekniikka muutenkin enempi kuin kohdillaan, eli hyvä meno silti.

Illan paras esiintyjä oli kuitenkin ehdottomasti Rasmus Hedlund! Voe ristus, mitä tavaraa..

Yleisesti mestassa oli kyllä paras fiilis, mitä bileissä vähään aikaan. Kiitos järjestäjät, kiitos kanssabilettäjät. Näin juuri.
Avatar
#3 • • Hexe Guest
Ojoi mitkä bileet! Niska on nyt selkään asti jumissa...
Marco Bailey oli pettymys, aika mitäänsanomaton, mutta Dave Clarke sai kylä täydet pisteet.
Clarke on varmaan ainut tyyppi kuka saa Rammsteinilla sakin noin sekasin! Aivan tajuttomia biisejä toisensa perään ja särözicagot toimi aivan törkeen hyvin. Paras setti livenä mitä olen ikinä kuullut! Jos mul olis heviletti niin olisin kyl moshannut.
Toisen erityismaininnan saa Rasmus Hedlund. Törkeen kova setti. Kaikkea en ehtinyt kuuntelemaan, mutta ainakin puolet setistä. Vitun hyvä.
Kyllä kannatti lähteä. Kiitos!