Freeform 24.8.2005

4 posts, 1 page, 759 views

Avatar
#1 • • Jukka I Guest
Pitkästä aikaa musiikillisesti kelvolliset Freeformit. Bailey soitti tinkimätöntä laatutavaraa koko setin, joka tosin oli huomattavasti kevyempi kuin odotin/toivoin. Deleten melko puuduttava ja sekava mäiske/raggajunkkasetti (00:30->) meni muutamaa biisiä lukuun ottamatta täysin oman maun ohi.

+ Bailey
+ porukkaa sopivasti
- äänenpaine Deleten aikana (-25dB Elacinit korvissa ei saisi tuntua liian kovalta)
- Baileyn myöhäinen aloitusaika

Hyvin näytti jatkumo toimivan, vaikka Bailey pudotti huomattavasti vaihdetta Deleteen verrattuna. Mitä tästä opimme? Alkuillan dj:t älkää säästelkö vaan paahtakaa alusta asti jos siltä tuntuu.

Kiitokset näistä.
Avatar
#2 • • gwe Guest
Jep, jäi itsellä vähän lyhyeksi nämä Formit! Baileyn kone oli 2,5 tuntia myöhässä tietokonejärjestelmäongelmien takia (Heathrow) ja tästä johtuen päästiin niin myöhään paikalle :sad: pahoitteluni. Siksi homma meni vähän sekaisin. Bassoja piti myös myöhemmin laittaa pienemmälle valitusten takia .. soundi muuttuu heti hieman "kovaksi" (tulpat ois ollu järkevä hankinta). Musiikillisesti maistu kyllä erinomaiselle!

Aika paljon oli tuttuja :excellent: Kiitos!
Avatar
#3 • • Jukka I Guest

Bassoja piti myös myöhemmin laittaa pienemmälle valitusten takia .. soundi muuttuu heti hieman "kovaksi" (tulpat ois ollu järkevä hankinta).


En sanois kovaksi vaan kirkkaammaksi ja erittelevämmäksi, mikä oli erinomainen asia (ainakin tulpat päässä). Alkuillasta oli aikamoista bassopuuroa, seinät resonoi ja biiseistä hukkui kaikki nyanssit. Kyllä kovaa pitää soittaa mutta joku tolkku siinäkin ettei musiikki kärsi. :)
Avatar
#4 • • Fanu Guest
Hyvä ilta!

Annalle taas kiitokset kulttuuriteosta - ja siitä että tuli estään mun lähdön just ku Bailey tuli ;)

Toimi muuten tosi hyvin että Delete veti suht tymäkästi menemään ja sitte Bailey rauhotti meininkiä - kontrasti ja vaihteleva "energiataso" illan aikana on just sellanen homma mistä itte diggaan. Sillontällön on tullu oltua bileissä joissa meno on täysillä koko ajan ja se on vähä raskasta. Eli siis joo, kyllä pääartisti voi tiputtaa tempoa (ja volaa) jos siltä tuntuu :)

Hyvä mieli jäi bileistä!