Flow05

34 posts, 2 pages, 4,457 views

Avatar
#21 • • Edited Samuel Guest
Loistoa!

Perjantaina selkeesti parasta oli Dixon ja 1/2 Ame:a. Tiukkaa saundia koko ilta. Harmi vaan, että jengi ei ollu koko ajan nii hyvin "mukana" mitä ois toivonu. Dope oli tosiaan aika anti-Dope!

Lauantaina oli oikeastaan kaikki aik huippua: Five Corners Quintet, varsinkin eka setti. Spinna, vaikka se "detroit klasikko selektio" ei ny ollu ehkä kaikkein omaperäisin ;) mut mut hyvää ja monipuolista saundia koko setti. Osunlade oli ihan ykkönen, just sellasta saundia mitä toivoinkin ja ehkä vielä inasen parempaa. Hianoo oli myös kuulla Moodymannin loistava "Shades Of Jae" molempien äijien toimesta soitettuna. Made In Detroit oli kanssa huva, sikäli kun siä ehti piipahtaan.

Ainut mikä jäi "vaivaamaan" oli se, että olipa ikävä huomata että kaikki maailman "starat" soitti cd:eitä, berliini pojilla onneks välillä kävi vinyylikin lautasella. Mihin tää maailma on menossa :confused: :D
Avatar
#22 • • andyk Guest

Hieman häiritsi tunnelmaa, että äijä ei osannut FCQ albumin biisien sanoja ulkoa vaan luki ne tiukasti paperilta...?



Huomasin saman This could be the start of something biisin kohdalla (mulle keikan odotetuin biisi). Haittasi kyllä siinä jonkin verran ja tuntui ettei Mark oikein pysynyt soitannan mukana joissakin kohdissa kappaletta. Muutenhan keikka oli kyllä mahtava. Lighthouse avausbiisinä todellakin vakuutti(!!) ja mielenkiintoista oli myös kuulla Three corners livenä. Tais Mark Murphy itsekin olla välillä vähän ihmeissään siitä millaisessa hurmoksessa yleisö ja myös bändin soittajat olivat.
Avatar
#23 • • tiki Guest
Ohi on ja ensi vuotta jo odotetaan. Iso kiitos Tuomakselle ja Tonylle ja muille asianomaisille, aivan mahtava fiilis. Omia lemppareita oli Omar ja tietysti Five Corners Quintet :hearts: , uskomattomia muusikoita ja ihana Okou. "Hei rauhoittukaa, tää on vaan jazz-keikka." hahaha
Style Wars oli myös huippu!
"sunshine..."
Avatar
#24 • • spce Guest
OSUNLADE oli suvereeni heimopäällikkö, aivan uskomatonta
saundia tuli. shades of jae ja chandlerin coro jäi mieleen
parhaina träkkeinä osunladen omien ohella. hienoa oli huomata,
että vaikka odotukset olivat jo ehtineet kasvaa älyttömiin
mittasuhteisiin, ei silti joutunut pettymään. mahtavaa oli nähdä
viitan heiluvan koko keikan ajan dekkien takana.

spinna oli myös hyvä, "it's allright, i feel it!" paljon hyvää housea
mahtui mukaan alun oudon funk-kikkailu-setin jälkeen.

sampo soitti hyvää boogieta. disco to get drunk to!

perjantaista ei jäänytkään oikein mitään erikoista sanottavaa.
dope ei nyt ollut aivan nimensä veroinen, mä veikkaan myös
syyksi motivaation puutetta. tosin oli siinä hyviäkin hetkiä
mukana, vikaan puoltuntiseen mahtu jo meininkiä.

oli hienot festarit. missä muussa maassa voi pitää tällaiset bileet
eduskuntatalon etupihalla?
Avatar
#25 • • hpi Guest
.. :cool: kiitos Nuspirit kollektiiville äärettömän tyylikkäistä kemuista ja säiden haltijoille taivaalle. FERRER AND SYDENHAM, sandcastles..Kristianin (se Åmen puolikas) soittamana, jumalaiset kahdeksan ja risat. Redroomissa tämä herra viihtyi pari iltaa muutenkin..;)..veti kuin magneetti..
Avatar
#26 • • Lachesis Guest
Yees!

Perjantaina mestoilla ja maistui!

Makasiinien yleisilme ja fiilis oli kohdillaan. Musiikillisesti kärkeen kiilasi vähän yllättäen Dixon ja Ame. Pisteet kotiin Redroomin screeneistä ja ohjauksesta! Omar oli "ihan jees", King Britt porukoineen ei oikein säväyttänyt. Dopelta tuli omaan makuun vähän vaihtelevaa tavaraa, loppua kohti parani roimasti. Mieleen jäi myös Rocking Chair Clubin valaistus ja peilipallot - toimii aina!

Lauantai-päivänä makasiineillä vallitsi erittäin lungi tunnelma, Style Wars pyöri isolta screeniltä, jengi istuskeli ympäriinsä ja pläräili levyjä. Enemmän tälläistä!

Flow on kahdessa vuodessa vakiinnuttanut silmissäni aseman kaupungin ykkösfestarina massatapahtumaksi muuttuneen Koneiston ohitse.
Avatar
#28 • • vj hahmo Guest
YEAH! mahtavat festivaalit takana. iso kiitos toni, tuomas, eppu ja kaikki muut!

redroomissa oli kyllä mahtava fiilis visuttaa. kun se ei missään ohjelmassa tullut esille ketä siellä Redroomissa oikeastaan oli niitä liikkuvia kuvia vääntämässä, niin ajattelin se tähän lykkästä :)

perjantaina
VJ's PHOQ & 304 (Xploitec)
VJ's Hahmo & Naïve (Visual Systeemi)
VJ *jen (Amfibio)

lauantaina
VJ's PHOQ & 304 (Xploitec)
VJ's Hahmo (Visual Systeemi)

thanks!
Avatar
#29 • • kytkönen Guest
joo vizut oli mahtavat joka paikassa kyllä

ja tosiaan heti tiesi et xploitecin pojat on paikalla kun näki skriinillä japanilaisen pikkutytön nykimässä jotain riisipuuroo naamariin :D
Avatar
#30 • • ken-guru Guest
Kiitos Flow, oli kivaa.

Edit: Unohdin perjantailta sen sirkusmenon ja Husky Rescuen :-) Elieli, se uus sirkusjuttu veti meikäläiseltä ja muutenkin meidän porukalta hymyn korviin. Tosi mukava aloitus festareille! Mutta HR sit... HR oli pirun kaunista ja nättiä mutta ihan väärään aikaan. Tuntui kuin olis kokovartalopuudutuksen saanu ja oli pakko lähteä hakemaan viinaa että pysyi hereillä.

Suurimpana pettymyksenä oli tosiaan tuo Kenny Dope (tai Anti-Dope kuten häntä täällä on kutsuttu). Mä sinnittelin koko setin ajan tanssilattialla ihan vain sen vuoksi että uskoin nuoruuteni sankarin vetävän jotain maagista jossain välissä hihastaan. Mutta ei, sitä ässää ei vaan tullut. Loppuosuus oli ihan ok, mutta äijästä itsestäänkin pystyi lukemaan että hän olisi halunnut olla jossain muualla kuin Suomessa sillä hetkellä. Ehkäpä järkkärien "määräämä" musalinja pelotti kaiken iloisuuden (?) herran setistä pois... Mene ja tiedä.

Itellä toimi perjantaina parhaiten Omarin setti.

Lauantai oli sitten enemmän tai vähemmän haahuilua paikkojen välillä. FCQ toimi jälleen kerran. King Britti meni täysin ohi Red Roomissa hengailun lomassa. Parhaiten mulla jäi lauantailta mieleen Dj Spinna. Äijä oli teknisesti ihan perkkkkkeleen hyvä. En oo vähään aikaan todistanut ketään yhtä hyvää teknistä ja viihdyttävää dj:tä. Huomasitteko mitä systeemiä se Spinna siellä käytti? Osunlade meni sitten ihan kuunteluksi jalkojen väsymisen takia mutta hyvää musaahan se soitti.

Sanottakoon vielä että hyvät festivaalit. Vaikka ehkä tämän viestin yleisilme on hieman negatiivinen, antaisin arvosanaksi 9. Toivon mukaan ensi vuoden paikka on yhtä kiva kuin näinä kahtena vuonna.

Kiitti!
Avatar
#31 • • Båssanova Guest

Dj Spinna. Äijä oli teknisesti ihan perkkkkkeleen hyvä. En oo vähään aikaan todistanut ketään yhtä hyvää teknistä ja viihdyttävää dj:tä. Huomasitteko mitä systeemiä se Spinna siellä käytti?



En ollut paikalla, mutta huomasin kuvataltioinnista Powerbookin eli aika varmasti Final Scratch 2 käytössä (joku voi varmistaa?). Sama laite hankintalistalla :)
Avatar
#32 • • mizzione Guest

Dj Spinna. Äijä oli teknisesti ihan perkkkkkeleen hyvä. En oo vähään aikaan todistanut ketään yhtä hyvää teknistä ja viihdyttävää dj:tä. Huomasitteko mitä systeemiä se Spinna siellä käytti?



En ollut paikalla, mutta huomasin kuvataltioinnista Powerbookin eli aika varmasti Final Scratch 2 käytössä (joku voi varmistaa?). Sama laite hankintalistalla :)



Toimiik se cd:llä myös? näytti kovasti siltä et olis ollu pioneerin cd:t ja mikseri vaan powerbookin kaverina..
Avatar
#34 • • mizzione Guest

Toimiik se cd:llä myös? näytti kovasti siltä et olis ollu pioneerin cd:t ja mikseri vaan powerbookin kaverina..



Toimii myös cd:llä, tässä linkki: http://www.stantondj.com/v2/fs/whatisfs.asp

Toinen vaihtoehto on Ken-gurun mulle privassa mainitsema Ranen vastaava (toimii myös cd:llä): http://www.rane.com/scratch.html



Pahus, kerkesit just enneku meinasin editoida postia. On se ihmeellistä se tekniikka...