Jose Padilla @ Kaivohuone

7 posts, 1 page, 1,210 views

Avatar
#1 • • zAo Guest
Kiitoksia, oli aivan luxusta! :heart: Erittäin hyvä lopetus mainiolle
viikonlopulle :) Kuvia tuli otettua runsaanpuoleisesti, joten
kuvia olkaa hyvä :)
Avatar
#2 • • Funkatronik Guest
Minulle ei liiemmin maistunut ja lähdinkin jo Padillan ulkosetin jälkeen kotiin nukkumaan. Aika väsynyttä menoa, niin yleisön kuin deejiinkin puolesta.
Avatar
#3 • • salaisinko Guest
Padilla soitteli alkuillasta ihan leppoisaa chill -matskua, mutta loppuillan setti oli mielestäni aika tökkivä. laukkaa joka toisella vaihdolla eivätkä biisitkään ajoittain olleet mitenkään erikoisia.

ilta kokonaisuudessaan ihan ok, kiitos sangrian ja hyvän seuran :)
Avatar
#4 • • kytkönen Guest
joo ihan nasta päivä kokonaisuudessaan

jose kyl pesi lattioita kotimaan pojilla ... jotenki mun mielestä kuulosti et josee ennen (terassilla siis) soitettiin jonkun kixu-levyjen b-puolien "ambient chillout ibiza nönnönönönöö mix":ejä. Jose soitti sitten ihan oikeeta musaa..

(no vähän kärjistin tossa, soitettiinhan siellä airia ja kaikke ennen mut you get me)

josen setti siis oli jeesh erittäin maistuva ja oli todella nasta nähdä house/trance-päitä mitä ei kauheen paljoo muuten tuu nähtyä. en sitten illalla ollutkaan enää paikalla joten no comments about the party insiiide
Avatar
#5 • • sixtus Guest

Jose kyl pesi lattioita kotimaan pojilla ... jotenki mun mielestä kuulosti et josee ennen (terassilla siis) soitettiin jonkun kixu-levyjen b-puolien "ambient chillout ibiza nönnönönönöö mix":ejä. Jose soitti sitten ihan oikeeta musaa..



Ihan samat fiilikset oli itelläkin noista alun terassimeiningeistä:) Muuten terassiosuus iski kaikkein koviten, sisällä tuli jonkun verran fiilisteltyä mutta Josen setti kyl oli suurimmalta osin aika kuraa ja erityisesti tollaset laukat sekä pystyvaihdot mitä Jose esitteli, on kyllä jo sen verran pahan kuulosia ainakin mun korvassa, että väkisinkin laskee tunnelmaa.

Mut paljon tuttuja paikalla, yyberhuippu keli + hyvä bilekunto teki illasta aika kivan :)
Avatar
#6 • • juGis / Akrid [live] Guest
Illan saldo / analysointi (disclaimer: saavuin paikalle vasta pikku tonin setin lopussa ja analysointi tietenkin täysin IMO):

Plussat:

+ Valot toimi.
+ Tanssilattialla oli mukava fiilis.
+ Hyvää perkussiivista tech-/teknohousea (tm) välillä.
+ Sopivasti porukkaa ja jotain mukavia tuttujakin.
+ Ei jonoa sisään.

Miinukset:

- Padillan setti teknisesti rapaa ja vaikka sisältö oli monipuolista, punainen lanka oli pahasti kadoksissa (jokunen hyvä raita tuli, mutta nekin väärässä slotissa)
- Asiakaskunta super-turisteja (lue: kerava-menoa)
- Järjestysmiehet (hlökunta) eivät puuttuneet häiriköiviin ja riitaahaastaviin kalsareissa ördääviin peeloihin, vaikka siitä käytiin heille sanomassa (vastaus oli: "ai toi vai, no sen on vanhaa henkilökuntaa. heh heh.")
- Pikku Tonin setin lopussa Jeff Mills:in Bells:in soittaminen n. 40 sekuntia, house-raitojen väliin. Sekotti hyvin pakkaa, eikä siis positiivisessa mielessä
- Baaritiskeillä törkeet jonot (=liian vähän hlökuntaa) tietyssä vaiheessa ja koskee vaan sisä-baaritiskejä, ulkona homma toimi paremmin

Pähkinän kuoressa:

* Not my cup of tea.

t.JP