Konemetsä 2005

27 posts, 2 pages, 4,022 views

Avatar
#1 • • Funkatronik Guest
Meno oli vallan mainiota. Auringonpaiste toimi, olut toimi, Aril Brikha toimii, yö rinteessä saunanlämpöisessä teltassa toimi, eksyminen matkalla toimi, Barfunkel & Samino toimi.

Uudestaan ensi vuonna.
Avatar
#3 • • Edited Bio Guest
Joopajoo.. ihan siisti reissu. Harmi vaan kun suurin osa kavereist hanutti ja lähti lauantaina pois. Mut hienoo silti oli. Tuli uusiin ihmisiin tutustuttuu ja puhuttuu kaikkee sontaa. Eniten jäi mieleen anan huikea setti.

käytiin myös "uimarannalla", aika mutaista vettä, mut virkisti kivasti. Niin, ja sitten dekot oli aivan siis tosi hienoja, illemmalla kaikki näytti törkeen hienolta.. tuli oltuu sellases tasaises humalas koko viikonloppu. Lauantai päivällä vaan nukahdin telttaan ja heräsin kymmenen aikaan illalla ihan pihalla mikä päivä ja aika on. Onneks en nukkunu koko viikonloppua..

heh, ja sitten ne "I <3 NITKU"-tarrat :D
Avatar
#4 • • Bio Guest
tuplat
Avatar
#5 • • Hege Guest

tää toimi kans :happyroll:



toi riitti saamaan hymyn naamalle lyhyehkön reissumme jälkeen.. :D
Avatar
#6 • • ipe Guest
Tuli sitten itekkin käytyä, vaikka jahkailin kauan että meniskö vai ei. Onneks tuli lähdettyä koska kivaa oli koko rahan edestä. Aurinkoa ja lämpöä oli riittävästi. Mukavia ihmisiä. Loistava telttasauna ja virkistävä allas. Vähemmän loistava sauna autossa nukkuessa. Hyvät kännit. Maukasta musiikkia koko ajan. ISO kiitos X-Rustin porukoille! Erittäin onnistuneet festarit! Eikä ollu muuten hyttysiäkään! Ens vuonna uudestaan.

I heart.gif NITKU
Avatar
#7 • • crc Guest
oli kyllä mahtavaa, vaikka joutuikin lähtemään lauantai illalla pois.
mainiointa settiä kyllä tuli seuraavilta:

Toni Aalto (poisti krapulan!)
Kalle Karvanen (acidit piti perseen mättäässä kiinni)
Mono Junk (herttileijaa mitä musiikkia)
Alke&Samuli (Eka setti oli <3)

Sen lisäks mahtava sää, uudet tuttavuudet, vanhat tuttavuudet, sauna, uima-allas, suihkut, traktorikyydit jne .. ainut omaa tunnemaa haitannut tekijä oli heinänuha, mutta kyllä sen kanssa pysty elämään :)

kesän kohokohtia ehdottomasti!

seuraavaks sit happiteltta!
Avatar
#8 • • khatt Guest
Edellinen Konemetsä oli antoisa elämys, ja tämä vuosi pisti vielä paremmaksi. Viime vuoden virheistä oli opittu, vaikka muutamia epäkohtia jäikin. Sunnuntaina oli hieman haikea olo lähteä kotiin, näiden bileiden olisi toivonut kestävän 4-5 päivää. Konemetsä on oikeastaan ainoa festari (siis perinteinen telttameininki), josta konemusaa diggaava voi nauttia täysin rinnoin. Siinä missä rokkipainotteisilla kesäfestareilla huonon musan joutuu neutralisoimaan dokaamalla, voi Konemetsässä dokata JA bilettää alusta loppuun loistavaa musaa. Teltassa ei pystynyt helteen takia nukkumaan, mutta eipä tuonne muutenkaan nukkumaan tultu.

Desert Stagella oli edelleen helvetin hyvä ääni, ja Genkin setti potki perseelle. Harmi että siihen tuli väliin aika pitkä tauko. Rumpubassoa olisi toivonut enemmänkin, eikä sitten viimeisenä päivänä aamukasilta, jonne viimevuotinen Mufflerin setti ajoittui. Desertilta jäi erityisen hyvin mieleen myös Einstein-naamareissa esiintynyt Troll Scientists. X-rustin aluekin oli parantunut viimevuotisesta (eihän toiseen suuntaan olisi edes voinut kehittyä ;) ) ja tuttuja naamoja oli mukava nähdä.

Päälavalla Raja Ram veti ikimuistoisen performanssin, joskin musapuoli oli omaan makuuni liian nostatus-vedätys-sarjaa. Täytyy kuitenkin ihmetellä 6kymppisen äijän energiaa, kun tuli vielä joraamaan oman settinsä jälkeen. Rajan jälkeen soittanut brittiläinen Lucas toimi itselleni paremmin, biisit olivat eheämpiä ja jäbä miksasi jopa biittiin. Päälavalta jäi lisäksi mieleen Miazu, joka soitti päivällä kivaa musaa ja näytti aivan älyttömän ihkulta :hearts:

Ensi vuonna (ja jokaisena seuraavana) ehdottomasti uudestaan, vaikka lineupista ei olisikaan tietoa. Konemetsä on TEH kesäfestari.

Ai niin, vielä: bissen hinta (0.4l/3e) oli erittäin kohdillaan, mutta safkan hinta aika törkeä. Lasten pyttipannuannoksesta 6 egee on imo pähkähullua.
Avatar
#9 • • SAMi Guest
loistavaa kerrassaan. tultiin mestoille puolkahentoista aikaan perjantaina, eksymisen ja vaiheilun jälkeen. harmikseen tuli missattua Athessin ja Laurin Leinon setit. perjantai-ilta meni ihan rattosasti, enimmäkseen tuli hengattua x-rustin kämpis. missä setit oli kohillaan, päälavalla tuli tsekattua Lil Tonin setti, mikä oli ihan ok.

nukkuminen jäi yöllä vähäseks, huonon telttapoliitikan takia. aamupvästä olikin oma keikka Barfunkelin kanssa. pienen koomailun jälkeen setti lähti käyntiin ja saatiin pari tanssijaa mestoille. oli todella kiva soittaa kun alla jylläs hyvä PA ja monitorointi oli kohallaan. loppupvä tuli hengattua ja koomailtua x-rustin merkeissä. lauantain parasta antia oli ehdottamasti Notkea Rotta!. tuttuja oli mukavasti paikalla kumpanakin päivänä :). harmikseen juoduttiin lähtemään kuuden pintaan takaisin sivistyksen keskelle, kun illalla oli toinen keikka.

kaiken kaikkiaan loistavat festarit, kaikki toimi loistavasti. iso kiitos Konemetsälle ja X-Rustin tytöille ja pojille toivottavasti ens vuonna saadaan jatkoa.

i <3 nitku too :D

kuvat

klipit
Avatar
#10 • • a.f. Guest
Nukuttu ja mietitty uudelleen viikonlopun tapahtumat, eikä niitä kyllä
voi vähätellä. Erityisen mukavaa oli, ja ilmat mitä mainioimmat. Rok.

Kiitos Metsäteknologiakeskuksen porukalle, hianoo,
ja erityiskiitos Teemu P:lle ja Negatiiville viime hetken soittaja paikkauksista,
Kiitos.

On siinä teltassa vain oma tunnelmansa, mut en kyl yhtään pistänyt
pahaksi päästä yksityiseen suihkuun oman yksiöni saniteettitiloihin...:)

Ens vuonna uudelleen, ja ihan varmasti. \o/

ps. ja luvat anniskeluun 04 pliis.
Avatar
#11 • • keijo imailija Guest
olipahan viikonloppu! :)

+SAUNA!
+mielettömän kaunista yöllä ja päivällä
+kivat ihmiset ja kristo (=marakatti) :D
+camp x-rust. täällä oli kiva pönötellä ja hyvää musaa, muualla oli mulle vähän liikaa vilinää ja huisketta
+mono junk, joona, kalle, burdock ja bleah(?) rokkas isosti! muuten meni setit vähän ohi
+oli kiva soittaa ja setti meni putkeen
+itikat oli tiessään

-kuumuus, kuka tilasi :) joku roti. oikeesti pelkäsin, että levyt sulaa telttaan
-missä oli kunnon festarimätöt? ne yhdet möi jotain puuroa, kaikissa muissa niiden safkoissa oli pähkinää :(. päädyin sit pizzabussille ja se roiskeläppä ~7e oli samaa tasoa saarioisten kanssa, muuten myytiin eioota
-tajuton heinänuha

toivottavasti roskat ei jääny metsään/pelloille ja ens vuonna uudestaan!
phacelle kiitokset rommista, pelastit mun su-aamun.

kiitos ja anteeksi!
Avatar
#12 • • Timce Guest
Kiitos KM.
Hienosti oli bileet raavittu kasaan ja kaikki toimi omalla kohdalla lähes täydellisesti.
Ainoa merkittävä pummi, oli bajamajojen puuttuminen P-alueelta. Ruokapisteitä olis voinut olla ehkä enemmänkin ja 6 euroa pienestä pyttiksestä oli aika ryöstöä.

Musiikkipuoli ei oman rajoittuneen maun takia ehkä iskenyt, jos kokonaisvaltaisesti tutkiskellaan :P, mutta kyllä joukkoon mahtui monta keleen hyvää settiäkin: MTK:lla tuli viihdyttyä suurimmanosan ajasta ja Treen/Turun suuntaan erityiskiitokset mojovista seteistä. Välillä tuli kyllä helmiä sioille; Harmi, ettei täällä saanut oikein missään vaiheessa bilevaihdetta päälle kaiken jengin ollessa ripoteltuna sinne tänne.
X-rustin viimeiset artistit osui lähimmäs omia fiiliksiäni ja varsinkin Bleahin tykitys (Toi jäbä osaa.) iski kunnolla.

Alueen koppisauna ja suihkufasiliteetit eivät oikein innostaneet ja muutaman kilometrin päästä löytyikin Marttilan kunnan uimaranta, jossa oli juokseva vesi, sauna ja kunnon vessa. Teki niin gutaa käydä LÄMPIMÄSSÄ suihkussa ja uimassa lämpimässä lammessa.

Enemmänkin vois turista, mutta ei vaan väsymykseltä jaksa...Kiitos ja ensi vuonna uudestaan.



T: Kallion legenda ;)
Avatar
#13 • • Juki54 Guest
No olihan taas viikonloppu :cool:

Musiikillisesti täällä ei pahemmin ollut itselleni mitään kiintoisaa, mitä nyt OlliS sekä Kuisma rokkasivat ja X-Rustin lavalla oli hetkensä :heart:
+päälavan ja X-Rustin äänentoisto (muualla en tainnu käydä :) )
+leppoisa ilmapiiri
+auringonpaiste ja lämpö
+vanhat ja uudet tutut
+Hexen krapula lauantaina
+upeat maisemat! aamuyöstä varsinkin :hearts:
+saunareissu paikallisessa
+känninen traktorimies
+hyttysmyrkky toimi!

-voiskohan ensi kerralla painaa infolehtisiä joissa voisi olla esim. soittoaikataulut, tietoa kylästä (missä sijaitsevat lähin kauppa, uimaranta ym.) ?
-autot ja teltat samalle alueelle kitooos
-roskiksia parkkipaikalle
-parkkiksen järkkäreillä vois olla alkometri?
-helvatun kuuma
-jäätävä herätys autosta lauantaina
-kuuden euron pyttipannu :laugh:
-kuosaajateinit :mad:
Avatar
#14 • • ipe Guest


-voiskohan ensi kerralla painaa infolehtisiä joissa voisi olla esim. soittoaikataulut, tietoa kylästä (missä sijaitsevat lähin kauppa, uimaranta ym.) ?
-autot ja teltat samalle alueelle kitooos
-roskiksia parkkipaikalle
-parkkiksen järkkäreillä vois olla alkometri?
-kuuden euron pyttipannu
-kuosaajateinit



Parkkiksella oli ainakin pari sellasta isoo metalliroskislavaa. Nuo muut allekirjoitan. Ja Bajamajoja olis todellakin saanu olla parkkialueella koska kyllä sielläkin jengiä hengaili/nukkui autoissa.

Hauska episodi kuosaajateineihin liittyen oli sunnuntai-iltapäivällä kun lepäilin kuumassa autossa promilleja pois ennen kotimatkaa, niin viereisessä autossa nökötti 4-5 kiroilevaa, paarmoista kärsivää, krapulaista ja hikoilevaa teinixiä, ilman vettä ja ruokaa ja suunnittelivat koko ajan miten siitä oletetusta puhallusratsiasta pääsis ohi kun kukaan kortillisista ei ollu ajokunnossa. :laugh:
Avatar
#15 • • jUSSi Guest


Hauska episodi kuosaajateineihin liittyen oli sunnuntai-iltapäivällä kun lepäilin kuumassa autossa promilleja pois ennen kotimatkaa, niin viereisessä autossa nökötti 4-5 kiroilevaa, paarmoista kärsivää, krapulaista ja hikoilevaa teinixiä, ilman vettä ja ruokaa ja suunnittelivat koko ajan miten siitä oletetusta puhallusratsiasta pääsis ohi kun kukaan kortillisista ei ollu ajokunnossa. :laugh:



Mulla ei meinannut pokka pitää kun perjantaina otin traktorikyydin ja sen muutaman minuutin matkan aikana kuulin kolme kertaa kysymyksen "Toimiix jo?" :D
Avatar
#16 • • Funkatronik Guest
Puhuivat arvatenkin siitä traktorista?
Avatar
#17 • • salaisinko Guest

Puhuivat arvatenkin siitä traktorista?



tai jostakin yhtä vauhdikkaista hommista kui traktori :D :D
Avatar
#18 • • Mck Guest
Kulttuuriuutississa vajaan kolmen minuutin juttu konemetsästä!
saman pätkän saa myös:
http://greystone.mine.nu/konemetsa/
DivX5, 14.3mt

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Avatar
#20 • • nenna- Guest
..eipä suurempia valituksenaiheita mullakaan..metsäteknologiassa tuli suurinosa ajasta vietettyä...kiitos kaitsulle, defalle ja latelle siitä! ..loisto musaa ja hyvää fiilistä! ..ja tosiaan se nuotio oli :heart: ..varsinkin illalla/yöllä.

..myös x-rustin pojat piti hyvää meininkiä yllä :)

..päälavalla Ana ja Milla rokkas..ja se soundi oli aika jees!


..ja kiitii Julia oikeesti siit kahvista :excellent: