Phonour @ Blaze 16.3.2005

4 posts, 1 page, 1,040 views

Avatar
#1 • • happosepi Guest
Oli viihtyisä ilta, kiitos!

Väkeä oli mystisen mukavasti taas paikalla ja tanssilattialla riitti säpinää pilkkuun asti. Liun laadukas house sai tytöt tanssimaan, Apostoli vakuutti scratch-taidoillaan ja Juho oli taas oma itsensä, asennetta ei mieheltä puutu. Oton ja sen toisen (jonka nimeä en muista) hepun ei myöskään tarvinnut settiään häpeillä.

Ehdoton helmi oli kuitenkin Apostolin rumpubassorunttaus illan päätteeksi. Jalka nousi pitkästä aikaa riemulla ja kepeästi.

Seurakin oli hyvää, ja juomat maittavia. Avaruuslonkero rules!
Avatar
#2 • • Bleep Guest
Juu kiwwaa oli. Otto ja Anton setitti kevyttä Houzea aluksi. Apostoli soitti sit räppiä sun muuta hyvillä scratch taidoillaan . Liu pisti hyvää Housea kehiin. Juho soitti kans Housea / pikkasen teknompaa matskua. Apostolin rumpu basso setti oli hyvä lopetus bileille. Porukkaaki oli kivasti :) Kaiken kaikkiaan hyvät ja kivat bileet. Ja kaikki sit Hulkkosta kattomaan :cool:
Avatar
#3 • • apostoli Guest
uujee. Kivaa oli, Dänks!

Rumpubasso ei kuitenkaan ole meikun leipälaji ja miksaus oli hiukkasen mitä sattuu, mutta hienoa jos se ei haitannut menoa.

Oli myös hienoa huomata, että uskolliset Phonour-asiakkaat tuntuvat tulevan kemuihin viikonpäivästä ja muista vaihtelevista tekijöistä riippumatta.

Kolmanellakin vuodella jatketaan varmasti laadukkaalla ja sielukkaalla menolla. Ps' out.
Avatar
#4 • • papali Guest
Parhaat blaze-bileet sitten alkusyksyn kasari-electro-robocoppailun. Mutta mikä idea oli, että narikasta piti maksaa euro? Oliko siitä edes ilmoitettu missään. Ärsytti semmonen. Hankalaa ja monimutkaista. Mieluummin oisin maksanut ekasta lonkerosta euron enemmän.

Hiphoppi oli laadukasta ja valtavirrasta poikkeavaa. Hyvä hyvä!
Lonkeroon syventyneenä en hoksannut, että jossain vaiheessa disco-pallon alla tanssittiin jo housea. Ja että siellä moni tanssikin, Huh huh! Iskipiä uskomaton nousu-fiilis. Juho kävi tsemppaamassa jengiä kun paraskin Valioliiga-valmentaja! hyvä hyvä!
Harmi vain, että piti lähteä ajoissa pois.