Millennium @ Livari, Kotka 190205

2 posts, 1 page, 678 views

Avatar
#1 • • Edited LindaGP Guest
Oli kunnia olla paikalla taas kerran. Valitettavasti missasin Hollen ja Radiacin setin, ilmeisesti hyvä niin ( ;) ), mutta Cobolt ja Cosmo hoitivat työnsä mallikkaasti. Nautin kovasti tunnelmasta. Porukkaa oli kiitettävästi paikalla, loistavaa! :heart:

Kiitos Heidille, Finelle, Texille, Individualille, ja uusille tuttavuuksille Puistokemistille ja Tompalle ja muille tutuille. Huomenna on hedari.

Edit: ei muuten ollut hedaria... :D
Avatar
#2 • • Individual Guest
Heitetäänpä tännekin sama kuin naapuriin...

Olipahan bileet!

Vakaa aikomukseni vielä klo 21:30 oli, etten todellakaan nyt näihin bileisiin lähde...ei ole rahaa...tahtoo viettää rauhallisen koti-illan...ja kaikki muut vakioselitykset siihen päälle. Onneksi kuitenkin kaveri sai puhuttua minut ympäri ja klo 22 oltiinkin jo matkalla pika-etkoille. Eikun kaksi reilua bacardicolaa tukikohdassa naamaan ja bileisiin. Klo 23 Livarissa ei vielä hirveästi ihmisiä ollut, mutta heitä alkoikin sitten valua tasaisen tappavaan tahtiin ja oli ilo huomata, että ihmisaineksen reivikerroin oli todella korkea. ( Lue= turistit ja kääliöt todellakin -loistivat- poissaolollaan. ) Kavereita, tuttuja ja uusia tuttavuuksia, jotka tanssivat kuin huomista ei olisi, kaikilla hymy kasvoillaan. Sellaisia ihmisiä, jotka muistuttivat miksi tälle tielle jäi silloin kerran ensimmäisten bileitten jälkeen.

Ääni oli mielestäni saatu viritettyä hyvin toimimaan Livarin, ei varmaankaan kaikkein ihanteellisimpaan tilaan ja myös valo-osasto oli kunnossa. Kaikki illan dj:t onnistuivat kyllä luomaan sen kuuluisan musiikillisen jatkumon ja kyllähän siellä sellainen trancefiesta olikin käynnissä, ettei tanssilattialta niin helposti päässytkään pois. Naulasivat lattialle, viekkaat. Myös klassikoita pudoteltiin jo ennestään pähkinöinä olleen bilekansan päälle sopivin väliajoin ja kaiken kruunas Cosmon soittama Armin van Buuren: Communication part 3. Paidatkin alkoivat lentää innokkaimmilta loppuillasta.

Kello 03:15 lähti tämä väsynyt, mutta todella onnellinen herra sitten kohti kotia miettien mitä olisikaan menettänyt, jos olisi jäänyt kotiin. Mutta kannatti Ex tempore bileisiin lähteä, kannatti todellakin, joten siitä suurkiitos Milleniumille.