Nicky Siano @ The Club, Tampere 31.12.2004

4 posts, 1 page, 961 views

Avatar
#1 • • phas Guest
Olipahan keikka. Siano näytti kyllä kaapin paikan (?), enpä ole tuollaista deejiikopissa fiilistelyä nähnyt hetkeen/koskaan: harva dj saa porukan mukaan täysillä kolmen neljän ensimmäisen biisin aikana ja pitää otteen loppuun saakka :)

Kun miehellä oli vielä hyvinkin originaalin kuuloinen miksaustyyli ainakin tähän suomessa vallalla olevaan "kaikki on hyvin kun ei laukkaa, eikä kukaan huomaa että biisi vaihtui"-tyyliin, niin mitäs siinä voi muuta sanoa kuin, että ohhoh!

(Pisteet myös lukulaseista :))
Avatar
#2 • • choose life Guest
hmm - enpä tampereen setistä tiedä mutta olin seuraavana päivänä tsekkaamassa äijän stadissa studiolla.

ikäväkseni huomasin että se mitä jossain toisellakin foorumilla todettiin oli totta - eli äijä soitteli cd:ltä valmiita n 30 min settejä ja vaihtoi sitten levyä! mixaus oli lähellä mielipuolista equjen veivaamista, joka johti käsittämättömään tasojen heittelyyn.

ajoittain tuli onneksi vähän nopeampaakin biisien vaihtamista ja kaveri tuntui olevan aidosti fiiliksissä vaikka uuden vuoden krapula ilmeisesti verotti yleisöä ja sen fiilistä.

soundi oli sinänsä varsin ok - kaikkein puhki soitetuimpia disehittejä oli setissä onneksi aika vähän ja joukossa oli paljon ainakin itselleni tuntematonta matskua. silti aika halpa fiilis jäi moisesta esityksestä ja loppuillasta tulikin enemmän keskityttyä baarin antimiin...
Avatar
#3 • • Kaaso Guest


ikäväkseni huomasin että se mitä jossain toisellakin foorumilla todettiin oli totta - eli äijä soitteli cd:ltä valmiita n 30 min settejä ja vaihtoi sitten levyä!



Tätä ei ainakaan Tampereella tapahtunut, vaan kaverilla oli kylläkin cd:lle poltettu kappaleet, mut korkeintaan tais kuus minuuttia sama levy soida putkeen...

jaa että mistäkö tiedän? no koska seisoin äijän vieressä koko keikan ja yritin keksiä, millä mäkeillä saa discon aikaseks :cool:

Tosi tiukka setti, harvoin kuulee noin hyvin rakennettua settiä..
Avatar
#4 • • Roz Guest
Erikoisen hyvää matskua kyllä soitti mies ja melkoisissa fiilareissa vaikutti olevan. Sitä yhtä mautonta Barry White -jynkkyremiksiä lukuunottamatta oikein makoisaa kamaa tuli kyllä koko ehtoon.