Naima 3.11 @ RoseGarden

2 posts, 1 page, 689 views

Avatar
#1 • • Oules Guest
Tota, eikö kukaan tosiaankaan käynyt näissä pippaloissa;)? Kiinnostais kyllä tietää minkälaista matskua Dixon siellä soitti? (En oo herran tuotantoa aikaisemmin seurannu, mutta toi off limits part 3 mixtape kyllä vakuutti).
Avatar
#2 • • Samus Aran Guest
Jeps, tuli käytyä :)

Tonin lopetellessa lämmittelysettiään tyhjälle floorille soundi oli aika kovalla ja matskukin menevää, Dixon laitto pari astetta iisimpää heti alkuun ja otti homman haltuun. Uutta ja vanhaa soundia, vokaalihousesta syntsafiilistelyyn ja teknompaankin kamaan. Levyt kulki ajatuksella suuntaan kuin suuntaan ja teknisestikin ukko oli kyllä kova.

Parhaiten maistui ~viimeinen tunti ja muutamat herkut siellä sun täällä. Neljä - viis aivan tolkuttoman kovaa biisiä, jotka lähtee selkeesti hakuun. Yllättävän tiukasti setti pysyi kuitenkin housemman soundin alla, vaikka tilaisuuksia ois ollut viedä fiilistä vähän "kosmisempaankin" suuntaan. Muutama yllättävän tasapaksu kipale mahtui joukkoon, mutta kokonaisuus jäi siis selkeesti plussan puolelle - harvoin jaksaa koko settiä fiilistellä tanssilattian puolella. Osa ajasta meni tosin siellä istuessa, kun muualla se soundi on ihan liian tukossa =;o

Viikonloppuna meno ois ollut murhaavan kovaa...ja koko illan setillä.

Kiitti Ruusutarhalle hyvästä illasta :)