Hallmark - Tranceportation 9.10.04

3 posts, 1 page, 997 views

Avatar
#1 • • Remotion Guest
ikärajoista:
tiukempaa linjaa on vaikea tässä tapauksessa uskoa, edelläni meni sisään 3 kundia joille ensin poke kaikille sanoi iästä (olivat vissiin 18v), käännytti ensin pois mutta sitten kuitenkin päästi sisään. Ois voinut kyllä jättää ulkopuolellekin ne kaverit... :confused:

bileistä:
Ei ollut aluksi tarkoitus edes lähteä koska viimekertainen kokemus oli niin huono, kaveri pyysi sitten kuitenkin kaveriksi ja tuli lähdettyä vaikka oli jo valmiiksi jalat jumissa. Tuli sitten kuitenkin tanssittua lähes 4 tuntia. Musiikki oli nyt paljon eloisampaa kuin viimekerralla, PA:kin soi tanakammin. TABin setti ja Kuisma setti tuli kummatkin tanssittua läpi, mutta sitten Orkkidean kohdalla tuli pikkuhiljaa fiilis et nää on nähty ja kuultu, lisäksi puoli 3 aikaan oma vireystila ja yleinen häli oli jo sitä luokkaa et ei enää napannut joten läksimme silloin pois.
Summa summarum, the magic was recaptured 9/10 :hearts: :happyroll:

yleistä:
Tungos jälleen ihan hirvittävä. Alakerta oli aika tylsä ainakin omaan makuun, sisääntulokerroksen baarimikko aivan vittuilumielellä kun mainitsin siitä summasta joka viimeks ryöstettiin hänen toimestaan siitä vedestä (monet varmaan muistaakin edellisten bileiden palautteesta tän stoorini) kuulemma mulla oli päässä vikaa. keskustelun päätteeksi hän sitten veloitti 4e minulta kokiksesta, aika hulppea summa hanapaskasta ja vielä koko lasin laittoi jäitä täyteen, tais tulla desin hinnaksi 2e, Uskoisin et jos halmarkin järkkäreilläkin ois jotain intoa näistä sanoa niin saadaan tollaset mulkut palveluammateista pois. :right:

Tab pyys vielä tulemaan tonne illusions 8v bileisiin ja kun kuulit mitä siel oli luvassa niin ois napannutkin, vaan nyt jalat hyytyivät jo ennen. Hädin tuskin pystyin klonkkaamaan autolle asti. :)
Avatar
#2 • • kapseli Guest
Joo ihan siistit bileet, paikka nyt on nyt mitä on, eli parempi näin kun ei ollenkaan Hallmarkkia!!

Mutta joo oikeesti tuohon alakertaan vois vähän satsata, vois ihmiset vähän enmmän sielä viihtyä ei tulis ylös niin ahdasta!!

:hah:
Avatar
#3 • • OCS Guest
Oli kyllä mukava reissu. Mun ensimmäiset Hallmarkit. Tabi, Kuisma ja Orkidea piti koko illan musiikkitarjonnan tasaisen laadukkaana ja mikäs siinä tanssiessa, vaikka tilaa olikin niukasti.

Brian Eno - An ending ( ascent )
Young Parisians ft. Ben Lost - Jump the next train
The Thrillseekers - Synaesthesia ( Ferry Corsten Remix )

ja Orkidean lopetusbiisi :

Tiësto - Suburban train !

Kiitokset kaikille kavereille jotka pääsi mestoille.