Hallmark @ laturi 4.5.2004

13 posts, 1 page, 1,422 views

Avatar
#1 • • ville Guest
No olihan tuolla ihmisiä, mutta ei se ryysis nyt _niin_ kova ollut. Paikasta toiseen pääsi kuitenkin siirtymään ja tanssitilaa löytyi ainakin 00-01 välillä niin että ei tarvinnut kenenkään edes osua. Vastaavanlainen tungos oli imho myös hesperiassa kun paikka oli täynnä. Lisäksi baarihenkilökunta selvisi ryysiksestä uskomattoman nopeasti, eikä juomaa pitänyt jonottaa kovin pitkään.

Suurin ongelma oli mun mielestä liian alhainen äänenpaine. Liekö limitteri ollut päällä kun monesti nostatuskohdan jälkeen voimakas basso tuntui leikkaavan tasoja ja siten ääni meni ihan puuroksi :( Onneksi heikohkoa ääntä korvasi loistavat valot sekä tyylikäs & massiivinen lava, joka toi bileisiin kunnon trancejumalafiiliksen.

Musiikillisesti kunnolla tuli kuunneltua vain ollin setti, jonka aikana tanssilattialta ei jaksanut poistua kertaakaan. Ei voinut valittaa :)

Itse laturi on mestana itseasiassa tosi jees. Suurin ongelma oli, että alakerran näyttävissä ja todella viihtyisissä tiloissa ei ollut mitään musiikkia (=loungea) jolloin sosialiseeraaminen tapahtui ihan liikaa yläkerran käytävillä aiheuttaen sitä ryysistä. Ensi kerralla musiikkia myös alakertaan niin luulisi, että ryysis helpottaa ja viihtyisyys nousee huomattavasti.

Kokonaisuudessaa ilta oli kyllä jees ja ensi kertaa odotan innolla :)

Meinasi unohtua: Visuaalit oli tosi jees, erilaista ja "tuoretta" materiaalia. Videotykkejä pitäisi vaan saada toinen myös lavan oikealle puolelle.
Avatar
#3 • • Retro Huggu Guest
Jengiä oli ihan VITUSTI liikaa! :angry:
Avatar
#4 • • Remotion Guest
jalat tuli kipeeks ja rumia ihmisiä liikaa. kauniita ihmisiä oli sopivasti. :excellent: :D
Tempo laahas jäljessä loppumetreille asti... aika väsynyttä settii...
Eli kiteytettynä yhdet huonoimmista halluista tähän mennessä, eli ihan ok tasoo.
Avatar
#5 • • Happy Meal Guest

No olihan tuolla ihmisiä, mutta ei se ryysis nyt _niin_ kova ollut. Paikasta toiseen pääsi kuitenkin siirtymään ja tanssitilaa löytyi ainakin 00-01 välillä niin että ei tarvinnut kenenkään edes osua. Vastaavanlainen tungos oli imho myös hesperiassa kun paikka oli täynnä.

Joo pitäähän kekkereissä väkeä olla, kukas sitä yksin tamppaa :D

Avatar
#6 • • valo Guest
Hienoksi oli La Tour laitettu, valot ja erityisesti lavan rakennelmat pelas hyvin yhteen. Ihan ok paikka siis muuten mutta ilmastointi oli ihan amatöörimeiningillä toteutettu, se _puhalsi_ tanssilattialle ja mä ainakin vilustuin :angry:

Musa perus Hallu-kamaa, muutama hyvä biisi siellä täällä (esim. Ollis:n vika biisi iski), muuten jumputijumputimatskua...Yllättävän paljon tuli tanssilattialla kuitenkin viihdyttyä, mutta siihen syynä saattoi olla myös istumapaikkojen vähäinen määrä.

Ihmiset oli kyllä niin trendy assholeja että huhhuh...mutta se kai nyt ei niin maailmanloppu ole, lähinnä vaan jotenki huvittava ilmiö. Enemmän ärsytti siinä vaiheessa ku vola oli ihan käsittämättömän pienellä ainakin Joken setin aikana ja puheensorina peitti kaiken alleen. Ollis nosti volaa jonkin verran, mutta mustakin kuulosti että ääni paikoitellen puuroutui aika pahasti, äänentoisto ei siis ehkä paras mahdollinen (?) Voi kyllä olla että kaikki hyvistä biiseistä tehdyt kamalat proge-versiot kuulostaa mun korvaan puuroutuneilta ;)
Avatar
#7 • • olliS Guest

. Ollis nosti volaa jonkin verran, mutta mustakin kuulosti että ääni paikoitellen puuroutui aika pahasti, äänentoisto ei siis ehkä paras mahdollinen (?) Voi kyllä olla että kaikki hyvistä biiseistä tehdyt kamalat proge-versiot kuulostaa mun korvaan puuroutuneilta ;)


Joo tuli volyymiä nostettua jonkun verran, koska Joken setin aikana se oli mielestäni todella hiljaisella. En tiedä sitten oliko tuolla jokin limitteri käytössä, mutta ääni leikkautui paikoitellen todella pahasti. Mixerissä oli master täysillä ja silti ääni suhteellisen hiljaisella. Joonas tuli mulle pari kertaa vielä sanomaan, että laske vähän volyymitasoja.

Mitkä olivat kamalat progeversiot hyvistä biiseistä? :scared:
Avatar
#8 • • okiru Guest

Mitkä olivat kamalat progeversiot hyvistä biiseistä? :scared:



Kaikki!!! :right:


Noei ;)


Ei ollut huono päätös lähteä Tampereelta bileisiin notkumaan. Lähes alkoholiton ilta sujui mainiosti kavereiden ja hyvän musan tahdissa. Muutamia seikkoja oli, jotka tuntuivat vituttavan todella paljon.

1)Ilma oli niin röökin ja tunkkaisuuden täyttämä, että seurasi väsymys, päänsärky ja vitutus. Ylhäällä ei voinut olla ollenkaan vaan suurin osa loppu-illasta meni ulkona tai ala-aulassa. Todella hanurista imo ja toivottavasti asialle voitaisiin tehdä jotain.

2)Jengin määrä. Ei tauti oli nihkeetä liikkua ja jatkuva kyynerpään käyttäminen ja kauniiden neitien tahaton töniminen alkoi hermostuttaa. Saati nämä piribodarit joiden naama ei meinannu pysyä paikoillaan ja tykkäsivät kävellä päin ihmisiä, jotka käytännössä lensivät massan tieltä pois. Melkein huvittavaa, mutta ei kuitenkaan.

3)Äänen laatu oli erikoista ja vei potkun hyvistäkin biiseistä. Tuli mainioita biisejä illan aikana, mutta tuolla ne kuulosti tasapaksulta jumputukselta. Liekö sitten tämä puuroutuminen aiheuttanut sen - todennäköisesti.

4)Hintataso oli jotain ihmeellistä, mutta minkäs teet. Tampereella tottunut et bisse 2e jne. 4e kolasta oli jotain ihmeellistä.

Joken setti oli suhkot sekavaa, mutta sekaan mahtui mainoita biisejä. Ollin setti oli parempi kuin viime halluis, mutta jäin kaipaamaan enemmän bilemeininkii, esim. Way Out Westin "Killa" raidan tapaista. Jengiä alkoi jossain vaiheessa haukottaan laahaava meno, mutta Olli huomasi nostaa tempoa ja siirtyy progekiksuun <3. Tabin settii en jäänyt kuuntelemaan kohdan 1) takia.

Ei parhaat Hallut. Liekö uusi paikka tuonut mukanaan uusia vaikeuksia, mutta uskon, että seuraaviin mennessä niihin on keksitty ratkaisu. Positiivisiakin asioita oli esimerkiksi kauniit neidot, hyvä musiikki, valot ja erittäin pätevän tuntuiset turvamiehet ja henkilökunta.

-mika
Avatar
#9 • • zAo Guest


Tampereella tottunut et bisse 2e jne.



Mistä sä saat Treella 2e bisseä vähänkään
paremmassa paikassa? Vai käyks sä pelkästään
jossain räkälöissä :hah:
Avatar
#10 • • Loopy Guest

Mistä sä saat Treella 2e bisseä vähänkään
paremmassa paikassa? Vai käyks sä pelkästään
jossain räkälöissä :hah:


Okiruhan aloitti opinnot TTY:llä.

"Kyllä teekkari aina halvan kaljan löytää" - tamperelainen sananlasku

:D
Avatar
#11 • • okiru Guest


Tampereella tottunut et bisse 2e jne.



Mistä sä saat Treella 2e bisseä vähänkään
paremmassa paikassa? Vai käyks sä pelkästään
jossain räkälöissä :hah:


(Hysssss älä ny paljasta mua!)
Avatar
#12 • • Beliar Guest

Mistä sä saat Treella 2e bisseä vähänkään
paremmassa paikassa? Vai käyks sä pelkästään
jossain räkälöissä :hah:



Tota kiksausta kutsutaan termillä: "kilpailu!"

Myös monille ei-Tamperelaisillekin tiedoksi, että Mansessa vallitsee tällä hetkellä ravintoloiden kesken verinen taistelu asiakkaista. Ravintoloissa on ylitarjontaa ja jengi on pa! Paikalliset juntit eivät valitse biletys-mestaansa sen viihtyisän ilmapiirin, siisteyden, trendikkyyden tai minkään muunkaa mukaan, vaan sillä perusteella; missä on halvin bisse - siellä on suurin bosse! ;)

Pahimmillaan läppä on mennyt siihen, että jo useampi nuorisoyökerho myy olutta ja siideriä primaari-iltoinaan YHDELLÄ EUROLLA!!! Tässähän ei tarvitse kovinkaan erikoinen analyytikko olla, kun jo hoksaa, ettei ravintolat voi juomiaan joka ilta eurolla myydä ja tuleeko asiakkaat mestoille enää niinä super kalliina 2 euron iltoina? ;)

Meni vähän offtopic, mutta yhdyn kyllä toveri-Okirun viisaaseen sanaan! Liikaa porukka, musa hukkui yleiseen möykkään, huono ilma ja rosvouksesta on keskiajallakin langetettu kuolemantuomioita! (<-- tarkoitan ravintolan hintoja!!) :D
Avatar
#13 • • Hallmark Guest
Hallmark kiittää palautteesta!
Uusissa tiloissa on aina parantamisen varaa joten jo seuraavassa illassa 09.10 toteutetaan joukko uudistuksia. Äänentoiston ongelmaan on löydetty ratkaisu ja se toteutetaan eri kokoonpanolla. Myytävien lippujen määrää on rajoitettu entisestään joten suosittelemme ennakkolipun ostamista tai saapumista aikaisin - kaikki eivät mahdu sisään. Valitettavasti juomien hintoihin tai henkilökunnan määrään emme voi vaikuttaa. Kannattaa laittaa palautetta suoraan La Touriin: http://www.latour.fi/