Reconnection @ Kanavan Lava, Joroinen

2 posts, 1 page, 1,447 views

Avatar
#1 • • pie Guest
Tulipas käytyä vähän eksoottisemmissa bileissä. Bilepaikkakin löytyi pienen eksymisen jälkeen, olisi ollut tulostetuille ajo-ohjeille käyttöä ;) Paikka oli vanha kanavan lava (mitään kanavaa en kyllä nähnyt, vaikka kartassa näkyi, että vesistön lähellä ollaan)

Rakennus oli matala, sisäkatossa matalalla kattopalkit/hirret. Valot olivat paremmat kuin odotin ja muutamalla mäkillä ja strobolla paikalle olikin saatu ihan hieno valoshow. Ja olihan siellä perhos-dekotkin, jotka näkyivät mukavasti kun kattopalkkeihin oli ripustettu uv-valoja riittävästi.

Soittajista kuulin Gracen loppupuolta, tuli ihan mukavaa tesnoa ja biisivalinnat oli hyviä. Ihmiset näyttivät olevan ihan hyvin mukana menossa. Seuraavaksi soitti Proteus, joka soitteli aika paljon hardnrg yms. klassikoita ja tunnelma oli aika katossa. Loppuun soitteli Muffler rumpubassoa, joka ei näköjään paikallisille niin suuresti kelvannut. Melko melodisia biisivalintoja, lieneekö lopussa ollut sitten möreämpiä raitoja. Mutta hyvältä kuulosti sekin.

Oli ihan positiivinen kokemus käydä noissa bileissä, varsinaista bilejengiä enemmän paikalle niin paikalle saisi ihan luxus-bileitä. Enemmän saisi olla tuollaisia monen genren bileitä.
Avatar
#2 • • TKai Guest
Kiitos vaan kaikille bilettäjille ja esiintyjille! Kaikki meni hyvin ja jengillä tuntui olevan hauskaakin :)

Bileet olivat samalla ns. Sequence 1v-bileet ja takana on nyt seitsemät bileet yhdistyksen tiimoilta. Kiitänkin tähän astisia esiintyjiä vielä kertaalleen, sekä kaikkia bilettämään saapuneita.

Jorgeen lavalle palataan ensi vuonna, talvella luvassa Club Sequencea ja hyvällä onnella jotain muutakin :)