Anchors up- risteily @ Jyväskylä + jatkot

7 posts, 1 page, 1,439 views

Avatar
#1 • • hexagon Guest
:hearts: Aivan loistava risteily :excellent:
Mahtava tunnelma, hyvä sää ja huippumusaa!
Thomas aloitti tosi hyvin, Ali jatkoi ihan riittävän hyvin ja Orkidea hoiti taas homman kotiin. House-puolella ei tullut käytyä kuin alussa, oli ainakin silloin volyymit todella hiljaisella.
Jatkot oli myös erinomaiset, mutta kesällä tietysti ulkoilmabileet iskee paremmin. Orkidealla oli aika pitkälti samoja biisejä kuin risteilyllä, mut ei sen väliä.
Kaikin puolin hieno ilta, kiitokset järkkäreille :hearts:
Avatar
#2 • • Edited deearkoo Guest
Kaikinpuolin onnistunut risteily. :) Toivottavasti jatkoa seuraa jossain vaiheessa.

Sää oli erinomainen. Ja ongelmilta vältyttiin. Alussa hieman odottelin, että koska alkaa neulat hyppimään ja PA pätkimään mutta mitään ei käynyt. Lähes koko aika tuli oltua kannella raittiissa ulkoilmassa, joten house-meininki jäi tällä kertaa väliin.

Afterpartyillä meininki ei ollut aivan niin hyvä kuin risteilyllä mutta ei siinäkään valittamista.

Kuvat tutussa osoitteessa » http://batman.jypoly.fi/~b5519/photos/
Afterparty-kuvat lisätty Blazen sivuille » http://www.blaze2b.com/.

Kiitokset järjestäjille, henkilökunnalle ja artisteille onnistuneista bileistä. :)
Avatar
#3 • • spce Guest
ihan kiva meininki oli kannella, onneksi sääkin oli hyvä.
housepuolella oli täysin mahdotonta soittaa, kun volumea
ei saanut nostaa 40dB:ä kovemmalle, koska "ruokailijat
häiriintyvät". pari kertaa jaksoin yrittää kääntää kovemmalle,
mutta ravintolapäällikkö oli todella hiilenä ja tuli esittämään
vetoomuksia sopimukseen, jossa ilmeisesti luki jotain
hiljaisesta äänentasosta ruokailun aikana. ihmettelen
vain miksei dekkejä oltu siirretty alakertaan, jossa
oli hyvin tilaa? noh.. olipa aika kuumottava keikka.. :)
onneksi erkko sai soittaa edes puoli tuntia 'kovalla'.
jatkot olivat vähän kiksut.. kuitenkin iso kiitos pasille,
cheers mate.
Avatar
#4 • • eemi Guest
Hieno ilta! Hieman oltiin hämmennyksissä, kun botskiin astuessa oli vastassa keski-ikäisiä perheellisiä a la cartet edessään, mutta eipä nuo haitanneet menoa kannella loppujen lopuksi. Oli kiva nähdä Jyväskyläposse koossa ja tutustua uusiinkin naamoihin. Harmi etten tajunnut alakerran chillin päässeen Erkon voimin valloilleen, oli aika mehevää ääntä kun poistuttiin laivasta:)
Oli hyvä fiilis, kun ei odottanut liikoja. Kiitos Pasi ja iloiset kanssabilettäjäni :heart:
Avatar
#5 • • happosepi Guest
Kiitos palautteesta! Tässä hieman järjestäjän näkökulmaa:

Risteily onnistui pääosin oikein mukavasti. Miinuspuolena house-puolen tilajärjestelyn epäonnistuminen jäi vähän kaivelemaan, mutta moka oli täysin minun. Arvioin muutaman asian hieman väärin, ja haluankin pyytää anteeksi soittajilta ja yleisöltä sitä, ettei musaa saanut soittaa kunnolla kuin vasta lopussa.

Onneksi terassilla homma toimi täysillä alusta loppuun ja sää suosi. Jopa risteilyn muutamien keski-ikäisten henkilöiden suut kääntyivät hymyyn lopun tanssimeininkiä katsellessa :)

Kiitokset kaikille bilettäjille, soittajille ja järkkäilyissä auttaneille! Ensi vuonna uudestaan?
Avatar
#6 • • deetsay Guest
Taitaa olla jotain vikaa siellä Rhean päässäkin. Jospa ne ruokailijatkin pistäis sellaista palautetta että ens kerralla tanssikansa saisi olla risteilyllä ihan itsekseen kolmessa kerroksessa. :-) Tuskin esim. Matin ja Mervin keikalle on otettu väkeä syömään?

Tai jos niillä ei oo varaa pyöräyttää sitä paattia Säynätsalossa ilman ruokailijoita, niin sitten pitää varata niitä pöytiä teknohenkisille ruokailijoille. Ne voi mennä sinne tädille valittaan että musa pitää saada lujemmalle, ja se kävis huutamassa DJ:lle että laivatilanvuokrasopimuksen mukaan ruokailijat ovat maanpäällisiä jumalia ja vahvistimesta on PAKKO löytää vielä joku ruuvi mistä tulee LISÄÄ TEHOJA KUN RUOKAILIJAT EI KUULE!!!

Niin mä itseasiassa aluksi kuvittelinkin, kun siellä ei sallittu istua pöytiin, että te ootte järjestäjäsiat varanneet kaikki pöydät itsellenne ja haarukoitte siellä kyljystä housemusiikin tahtiin.

Mut joo, onneksi oli Erkko ja kun alkuun vähän rajoiteltiin niin kyllähän se sitten lopuks lähti. :-)
Avatar
#7 • • happosepi Guest
Yritysvieraiden läsnaolo johtui lähinnä siitä, että alussa bilelippuja meni melko nihkeästi ja kun Rhealta ilmoitettiin minulle että firmat ovat kyselleet varauksia perjantain risteilylle niin ajattelin että hyvä on, kunhan nyt joku ostaa liput, ettei mene aivan henk.koht. persnetolle koko risteily.

No kuinkas kävikään: Viimeisellä viikolla ja jopa viimeisenä päivänä myytiin helvetinmoinen kasa lippuja ja lopulta osa bileporukastakin taisi jäädä ilman lippuja kun pääsivät mokomat loppumaan. Käsittämättömintä oli se, että sain vain paria tuntia ennen risteilyä puheluita tutuilta, jotka kyselivät lippuja. Jouduin myymään ei-oota, koska risteily oli loppuunmyyty! Ensi kerralla voisitte ostaa ne liput ajoissa, pliis :)

No mutta enivei. Tuolta house-puolen volyymirajoitukselta olisi vältytty, jos kamat olisi laitettu alakerran iltaravintolaan, joka oli tyhjillään. Ajattelin kuitenkin, että kun on kyse laivabileistä, niin ikkunattomassa pohjakerroksen tilassa hengaaminen ei ihmisiä kauheasti kiinnosta. Saamani palautteen perusteella asia oli kuitenkin toisin.

Että sellaista :)