REIV @ Wäiski 23.7.2004

33 posts, 2 pages, 3,513 views

Avatar
#1 • • Quu Guest
:) :) :) :) :) / :) :) :) :) :)

Jouduin hetken jopa tanssimaan, kun vaan humalaltani kerkesin. Loistavaa.
Avatar
#2 • • vaavu Guest
Oli kyllä aivan loistokemut! Tämä oli mulle ensimmäinen :reiv:-kokemus, ja oli kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen yllätys. Oli kiva palata viikon mökkireissulta suoraan bileisiin. Paikka oli saatu kivan näköiseksi harsoilla, onneksi palomiehet eivät tulleet sisälle asti tarkastamaan paikkoja.

Wäiski oli tilana paljon paljon isompi kuin mitä muistin, tuollaiseen tilaan uppoaa 800 ihmistä, eikä vielä tunnu missään. Oman lisämausteensa paikkaan toivat vino lattia, tamppauksesta johtuva lattian notkuminen ja laivan keinunta. Välillä vähän hirvitti, upottaako ihmisten poljenta koko paatin mereen... ;)

Kiitos reiville!
Avatar
#3 • • Funkatronik Guest
Ensimmäistä kertaa reivaamassa ja täytyy myöntää että olipa positiivinen kokemus. Etukäteen pelkäsin että siellä olisi lähinnä jotain 30 ja risat-tyyppejä juomassa drinkkejä ja muistelemassa wanhoja hyviä aikoja mutta Wäiskissähän oli bileet! Musiikkilinjaa en osaa tarkemmin kommentoida kun lähinnä viihdyin pääareenalle, jossa Choci ja EN hoitivat homman, kummatkin tuntuivat oikeasti nauttivan soittamisesta huomattavan paljon ja oli ilo seurata kummankin "luurit korvalle, pitchi kohdalleen n. 3 sekunnissa ja biisi soimaan"-taiturointia. Choci varsinkin oli sangen bilefiiliksissä, joskin mies ei kai hirveästi välitä levyjensä hyvin kohtelusta kun joka toinen levy hyppi monta kertaa biisin aikana, tosin vino laiva ei varmasti ainakaan auttanut asiaa.

Hauskaa oli!
Avatar
#4 • • zAo Guest
Coma & 3.14Sami :hearts:
Avatar
#5 • • LyoN Guest
REIV ON! Ihan mahtava meininki. Enpä muista ihan vähän aikaan olleen näin asiallisia kemuja. Jouduin jopa tanssimaan suurimman osan ajasta, mikä on mulle nykyään suoranainen ihme. Chokilla ja Nessillä tuntu tosiaan menevän melko kovaa, biitti vaihteli silleen sopivasti 130 ja 150 BPM välillä viiden minuutin sisällä muutamaan otteeseen :) Alakerran Coma ja Sami jyräs etenkin loppuillasta. "The Robots" kruunasi mun illan! Kiitos ja kumarrus.
Avatar
#6 • • Hansu Guest
En kyllä antaisi tapahtumalle niin positiivisia kommentteja kuin aiemmat kirjoittajat. Yläkerran (päälava) musiikki ei juuri uponnut, se oli omaan makuuni aivan turhan tasapaksua ja nopeaa. No, mikäs siinä, ruumassa tuli välillä todella maistuvia kappaleita, etenkin viimeisten soittajien aikaan, mutta kokonaisuus jäi silti vain kohtalaiseksi. Lounge puolestaan oli jo ennakko-odotuksissani listan kärkipäässä eikä se kyllä pettänytkään. Tunnelma oli mukavan eteerinen ja ilma sopivan viileää, oman mausteensa toi myös ylä- ja alakerrasta kantautuva tamppaus. Paikkana Wäiski oli minulle aivan uusi tuttavuus ja varsin mukava olikin, tosin portaikot olivat aika hämäriä ja sai tarkkaan katsoa mihin astui.

Illan kokonaisuus jäi plussan puolelle, mutta vain hieman. Se on siinä ja siinä tuleeko seuraavaan Reiviin lähdettyä vai ei.

PS 1. Loungessa ollut muovailuvahapöytä oli hauska yksityiskohta! :D
PS 2. Lämmin kiitos sille paviaanille, joka Loungessa ulos heitetyksi tultuaan paiskasi lasin pirstaleiski ja kyllästi siinä samalla minut ja muutaman muun kaljalla :mad: Pääsin hieman myöhemmin seuraamaan livenä, kuinka sama kaveri paiskoi kappaleiksi terassituoleja ja heitteli niitä pakenevien sivullisten niskaan Hakaniemenrannassa...
Avatar
#7 • • Lachesis Guest
Mulle bileet maistui. En ollut aikaisemmin ollut Wäiskillä, mutta paikka löytyi kätevästi ison, punaisen hymiö-kankaan ansiosta. Ilta meni seurustellessa, paikalla oli taas kerran paljon tuttuja ihmisiä. Musiikkia ei tullut aktiivisesti paljoakaan seurattua, paitsi mekaanikon setitystä chillin puolella. Siltikään en muilla areenoilla ollut kuulevinani mitään huonoa raitaa. No, neulat vähän hyppi, mut sehän kuuluu asiaan reiveissä :).

Ihme levottomuutta oli ilmassa. Paikalle saavuttaessa Wäiskin edessä oli ambulanssi, samoin kuin sieltä poistuttaessa hieman ennen kolmea. Ainakin yksi tappelun alku tuli myös todistettua. Toivottavasti tälläiset asiat eivät vaikuta jatkossa klubin suosioon! Ylimääräinen (ja muilta, kuin edeltämainittujen tapahtumien osalta turha) kiinnostus virkavallan taholta ei olisi myöskään kenenkään kannalta edullista.

Kiitos ja ensi kertaan!
Avatar
#8 • • Jukka I Guest
Ehkä olin lähtenyt mukaan väärällä asenteella, mutta omalla kohdalla tapahtuman anti jäi kyllä aika laihaksi.

Ruumassa tuli alkuillasta ihan mielenkiintoista ja vähemmän kuultua tavaraa, mutta loppuilta kului molemmilla areenoilla varsin mielikuvituksettoman hittiparaatin merkeissä. Ja kuten pelkäsin, päälavalla Ness pitchasi monta hienoa biisiä silkaksi polkaksi. Usko meinasi viimeistään loppua siinä vaiheessa kun ilmoille kajahti Circus Bells @ 150 BPM.

Loungen musiikillinen anti pelasti paljon, erityisesti Aphex Twin -klassikkopläjäys. :heart:
Avatar
#9 • • Tapi T Guest
Ruuma oli kyllä selkeästi The Place To Be! Loistavaa musaa loistavalla fiiliksellä soitettuna. 3.14Sami ja Coma soittivat muut selkeästi suohon ja nauttivat bileistä varmasti yhtä paljon kuin me muutkin. Illan biisi: Ravesignal - Horsepower \o/

Yläkerrassa Elliotin ja Chocin polkat eivät erityisemmin iskeneet - lopullisesti usko loppui siinä vaiheessa, kun silence kajahti ilmoille +8%-versiona.

Väiski sopi tilana [reiv:]:lle kuin nenä päähän. Tunnelma oli paatissa intiimi ja ei liian hieno. Lisäksi juomat näyttivät olevan kohtuullisesti hinnoiteltuja ja baarihenkilökunta ystävällistä.

Oivat kestit!
Avatar
#10 • • ville Guest

Yläkerrassa Elliotin ja Chocin polkat eivät erityisemmin iskeneet - lopullisesti usko loppui siinä vaiheessa, kun silence kajahti ilmoille +8%-versiona.



:angry: :panic: :angry:

Ja riittiköhän edes toi +8 ... ensimmäistä kertaa elämässä teki oikeesti mieli mennä nostamaan neula levyltä ja sanoa että opettele soittamaan biisit sillä nopeudella kun ne on tarkoitettu. Suoraan sanottuna nessin ja chocin pitchailut oli sellaista paskaa että oikeesti piti vihaksi (ja taisi olla varmaan eka kerta bileissä koskaan)

Mutta onneksi alakerta ja chilli olivat lähestulkoon erinomaisen täydellisiä tolla laivalla. Koumaa oli tosi kiva kuulla pitkästä aikaa ja juhan alun fiilistelyt iski hyvin, harmittavasti bassot kuitenkin kantautuivat muista kerroksista chilliin joten siellä oli pakko soittaa biitillistä materiaalia. Toisaalta eipä siinäkään mitään vikaa ollut :)

Kun näiden areenoiden lisäksi saattoi vielä mennä vilvoittelemaan terassille täytyy sanoa, että bileet oli kokonaisuudessaan loistavat. Ensi kerralla täytyy ehdottomasti tulla uudestaan :cool:
Avatar
#11 • • Jukka I Guest

Ja riittiköhän edes toi +8 ... ensimmäistä kertaa elämässä teki oikeesti mieli mennä nostamaan neula levyltä ja sanoa että opettele soittamaan biisit sillä nopeudella kun ne on tarkoitettu. Suoraan sanottuna nessin ja chocin pitchailut oli sellaista paskaa että oikeesti piti vihaksi (ja taisi olla varmaan eka kerta bileissä koskaan)


Pitchailut oli kyllä täysin perseestä ja suoranaista klassikkobiisien raiskausta.

Nooh, tietääpä jatkossa kiertää Nessin kaukaa, vaikka eihän tämä mikään varsinainen yllätys ollut. Sama meininkihän oli jo Ripatin mixtapeissa vuonna nolla.
Avatar
#12 • • dixoff Guest
Asiaan saattoi vaikuttaa, että pääpuolen grammarit olivat mk5:t, joissa pitchin saa +/- 16:een nappia painamalla :)
Avatar
#13 • • jonttu Guest

Asiaan saattoi vaikuttaa, että pääpuolen grammarit olivat mk5:t, joissa pitchin saa +/- 16:een nappia painamalla :)



Ruumassa +-8% riitti, ja oli tosi nastaa soittaa; aika vaan loppui pahasti kesken. Kiitos matsista Dixon, Alkemist ja Kaiu!

Alkoholin myynti laivalla lopetettiin ihmeen aikaisin, mistähän tässä oli kyse?
Avatar
#14 • • kytkönen Guest
tulin katsastamaan menon alkuillasta mut kai sitä sit tappiin asti heiluttiin siel.

ihan ok pössis... jotkut douppipäät vaan vähän törttöili siellä mistä ilmeisesti se aikaisempi sulkeminen johtui.

wäiski oli saatu tosiaan hyvän näköseks, terassil oli nasta hengaa frendien kanssa.

todella harmillista että yläkerran neulat pomppivat..

mua ei toi pitsaus haittaa yhtään, koska tasabiitti on muutenki niin hidasta (nim. tottunut käymään dnb bileissä)


ihan jeespox ja vois ehkä käydä uudestaan



niinjoo ja bigupsit alkelle, jontulle, kaiulle ja muille jotka siel alhaal luukutti!
Avatar
#15 • • kara Guest

Etukäteen pelkäsin että siellä olisi lähinnä jotain 30 ja risat-tyyppejä juomassa drinkkejä ja muistelemassa wanhoja hyviä aikoja mutta Wäiskissähän oli bileet!



Tästä voisi vaikka ihan vähän ärtyä, mutta en taida jaksaa kun olen niin helvetin vanha. :D

- Åke, 29 v.
Avatar
#16 • • laura Guest
viinan myynnin loppuminen liian aikasin oli sen jonkun öyskääjän syytä. meinas koko laiva mennä sen takia kii. toivottavasti ei tuu vastaisuudessa tollasia. ainakaan sama heppu ei enää pääse [reiv:]aa.

neulojen pomppiminen oli kyl tosiaan nihkee juttu, ens kerralla sit paremmin.
Avatar
#17 • • juGis / Akrid [live] Guest
Oli kyl aika loistelias ilta, vaikka pitikin lähteä hieman ennen
viimesiä hitaita. ;) Paljon tuttuja ja loistavaa settii joka kerroksessa..
Lisää tälläistä.. ^___^

Oli mukava ilta viettää syndejä, ainakin silleen epävirallisesti. ;)

- JP (27v. nykyään)
Avatar
#18 • • JsL Guest
Ekat [reiv:]it takana ja kivaa oli. Yläkerta meni tosiaan liian "polkaksi", odotin jotain muuta. Alakerta oli ihan ok.

Wäiski yllätti positiivisesti. En ois uskonut, että toimii noin hyvin bilepaikkana. Fiilis oli hyvä läpi illan. Aika jurrissa...

Kiitos. :)
Avatar
#19 • • Hugo Guest
Kuin myös ekat [reiv:]t takana. Oli kyllä jees bileet. En nyt sitten tiedä oliko se ylä vai alakerta missä tuli oltua vai mikä, mutta aikamoista jalkatyöskentelyä tuli tehtyä. Wäiskissä aiemmin joissain bileissä oltua suhtauduin hieman varauksella paikan toimivuuteen, mutta kaikki menikin ihan putkeen. Henkilökunta ei ollut tällä kertaa ihan pleget :hah: Huonohko sää ei kyllä haitannut yhtään alkuillan terassointia.

Välillä todellakin tuntui että laiva olisi irtautunut satamasta ja lähtenyt merelle ajelehtimaan. Jengiä oli sopivasti, joten tilaa jäi jorailulle. Meno kohtalaisen kuumankosteaa ainakin siinä kerroksessa jossa nyt sitten tuli enimmäkseen oltua, mutta sekään ei haitannut kun muisti nestetankkauksen.

Täytyy kyllä sanoa, että ens kerralla sitten kans [reiv:]in :)
Avatar
#20 • • [reiv:] Guest
Eliot Ness & Dj Choci live @ [reiv;] Helsinki 23.7.2004



tracklist

_____choci:
jaydee - plastic dreams_bootleg
ride the rhythm
cubic 22
playing with knives
xxx xxx
awex - it's our future_carl cox rmx
misjah - keep your love
pump panel - xxx

_____ness:
emmanuel top - xxx
josh wink - how's your evening so far
robert armani - circus bells
dj esp - xxx
phuture will survive
push - legacy
dj crasshopper - -xxx
richie hawtin_+8 red vinyl promo

_____choci:
armand van helden - xxx
xxx xxx (soma label)
cherrymoon trax - house of house
xxx xxx
pump panel - confusion rmx_bootleg
xxx xxx
prodigy - out of space_bootleg
sarah mclaughlin - silence

_____ness:
derrick may - strings of life_bootleg

_____choci:
xxx xxx

_____ness:
barber's adagio for strings / ferry corsten
human resource - dominator_bootleg

_____choci:
wink - higher state of ...ness_original
mr. oizo - flat beat
xxx xxx
joey beltram - mentasm
dj scott project - U
xxx xxx
xxx xxx
xxx xxx
xxx xxx
xxx xxx
xxx xxx

_____ness:
dj rush - xxx xxx
push - strange world_remake
inside & stephenson_bonzai
members of mayday - endspurt
abba - super trouper
dominator_joey beltram rmx
jungle brothers & richie rich - i'll house you
dj funk - untitled

_____choci:
everything but the girl - missing_hard remake
sarah mclaughlin - silence_hard rmx

_____ness:
joey beltram - energy flash
daft punk - xxx

_____ness & choci:
nirvana - smells like teen spirit_original
yazoo - don't go
nirvana - smells like teen spirit_original