dimitri from paris @ helsinki club

18 posts, 1 page, 2,756 views

Avatar
#1 • • catt Guest
relight my fire! <3
uih, maailman parhaat bileet.
kaikilla hymy korvissa asti koko illan :)
polvet aivan muusia tanssimisesta.
saisimmeko pliis tätä lisää!
Avatar
#2 • • DJay-B Guest
TOIMII!!!

Viimein auto tallissa ja unten maille pitäisi käydä.. Todellakin kannatti tehdä heräte lähtö helsingin suuntaan.. Kivoja kesämuistoja herätti nuo kemut kerrassaan.. :hearts: :hearts: Tätä ehdottomasti lisää...

Mielenkiintoisella tavalla Dimitri settinsä rakensi mutta kyllä se sitten koko kotimatkan kestäneen spekuloinnin jälkeen oli toimiva kokonaisuus!! Ja olihan sitä kiva katella tosiaan noita hymyileviä naamoja joka puolella pitkin iltaa... .. .
Avatar
#3 • • root Guest
Todella mukavaa soundia koko kaartilta. Dimi oli varmaan syönyt sitruunan kun ei jaksanut juuri hymyillä. Tosin jokainen tavallaan.

Styili ukko, hyvää housea ja kauniit naiset.

Ja kjäh, kjäh: Siellä oli Rane eikä Pioneer kuten tavallisesti!
Avatar
#4 • • greenie Guest
Mistäköhän sitä alottaisi.

Noh, mulla oli ollut jo pidempään tarkoitus viettää päivä Helsingissä turistina. Siitä huolimatta, että mä asun Helsingissä. Ajattelin, että tää saattais näyttää Helsinkiä uudessa valossa - olin oikeassa. Koska kyseessä on kuitenkin eilisen Hesarin tapahtumasta kyse, pikakelaan suoraan siihen ja jätän muut väliin.

Kävin hakemassa lipun heti kymmeneltä, koska en jostain syystä huomannut käydä ostamassa sitä ennakkoon. Noh, sain lipun ongelmitta, eikä jonokaan ollut erityisen pitkä. Sisälle en kuitenkaan mennyt vaan palasin hotellihuoneeseen - katsomaan Conania - kyllä. Palailin itse klubille joskus puoli kahdentoista pintaan, kun Lil' Tony soitteli ihan kelpo kamaa. Niin kelpoa kuitenkin, että onnistuin tanssimaan myös mm. taikalasieni päällä, jonka jälkeen päätinkin laittaa lasit samantien pois ja tanssia ilman. Ei hassumpi valinta - pystyi ajattelemaan muutakin kuin niitä eräitä kauniita tyttöjä ja poikia.

En ollut kuullut Dimitriä aiemmin, joten en oikein tiennyt mitä odottaa. Oletin kuitenkin, että sieltä olisi tulossa aika puhtaasti housea, mutta yllätyin positiivisesti siitä, kun setti alkoi olemaan enemmänkin täyttä diskoa. Tanssilattialla tuli oltua koko ajan, lukuunottamatta paria tankkausreissua baarin puolelle ja yläbaarin visiittiä, missä meno oli jostain syystä aika pliisua. Musiikkivalinnat miellytti, mutta pari kertaa herra johti pahasti harhaan vaihtamalla hennosta tiluttelusta isoon bassoon varsin suvereenisti. Joskaan se ei erityisemmin haitannut, koska ei sitä vaihtoa sen basson jälkeen enää muistanutkaan - ainakaan fyysisesti.

Dimitrin setti - kuten koko ilta ja päiväkin - oli loistavaa vaihtelua. Sunnuntait sopii mulle päivinä paljon paremmin kuin esimerkiksi keskiviikot (keskellä viikkoa), perjantait (haluu vaan rentoutua viikon jälkeen) ja lauantait (koska sunnuntait on sen jälkeen niin hirveitä). Oli aivan käsittämättömän siistiä herätä hotellihuoneesta tietäen, että mun ei tarvitse pedata, silittää paitaa tai tehdä aamiaista, jotka noin arkisin saa mut aina hyvälle virkamies draiville heti aamusta. Oli upeaa lähteä duuniin kuin palmun alta - aina auringonpaistetta myöten.

Kiitos tytöt ja pojat.

ADD -lapsille vielä lyhyesti plussat ja miinukset;

+ Paikka oli mukava, jopa ensikertalaiselle.
+ Kauniit tytöt ja pojat.
+ Ehkä se musiikkikin (catt:n mainitsema Relight my Fire on kyllä helmi).
+ Jäävesi.

- Rikkinäistä lasia ja tahmaa lattialla.
- Vaadin glitteriä!
- Dimitri olis voinut soittaa encoren. Spank olis ollut ihan kelpo. Memphisin kautta oikaistessani kuulin selkäni takaa Britneyn Toxicin infernaalisen koukun. Toivottavasti se ei ollut se encore :)
- Evian.

Kiitos toistamiseen ja nähdään 16. päivä!
Avatar
#5 • • Tres Guest
Pfft. Odotin vähän enemmän Dimiltä.
Ihan turha tunnin peruslänkytys setin alkupuolella
ei napannut yhtään, vähän liian geneeristä
perusjumputusta, joten lopulta kahden aikaan
kun setissä alkoi erottua jo ihan oikeitakin
rytmielementtejä olin jo todennut että olkoon
tällä kertaa tässä ja lähdin menemään.
Ihan jees, mutta ei lunastanut.
Avatar
#6 • • Moraani Guest
Tää hymy ei vaan halua lähteä pois. Pyörii biisit päässä (never enough, it's never enough...)
ja tuntuu kuin olisin vieläkin tanssilattialla. Ihan loistosettiä, Donna Summer - I Feel Love:n
jälkeen tuli kyllä mietittyä että mitähän Mr. aikoo tollasen jälkeen laittaa, mutta Jamiroquai
hoiti homman :) Jeejeejee, tätä on odotettu ja ilta oli täydellisempi kuin saatoin odottaa.
Avatar
#7 • • Quu Guest
Oli ihan hauskaa, tosin kisakunto ei kestänyt loppuun asti. Viimeinen tunti meni kyytiä odotellessa täydessä horroksessa jossain nurkassa.

Milloinkohan järkkärit tajuaa laittaa näitä "superstaroja" lämmittelemään Pikkutonia, eikä toisinpäin. ;) En ole ollut pitkiin aikoihin niin fiiliksissä kun French Kissin jälkeen lähti lautaselle Mr. Oizon Flat Beat ja Princen "se raita jonka nimeä en koskaan muista"


Toni:
Mikä se breakbeat tribaalihörhellys oli, joka tuli Cutlerin It's Yoursin jälkeen, ja uudestaan seuraavan biisin jälkeen? Se oli HÄ-VY-TÖN.
Avatar
#8 • • scape Guest
KYllä! Epäilemättä! Paikalla näytti olevan jos jonkinlaista jannua, itse tulin musiikin vuoksi. Hesari oli ensikäymällä aika hyvänoloinen mesta ainakin näille bileille, maineestaan huolimatta. Tomi K soitteli mukavaa vokaalihousea alkuillasta, tosin tässä vaiheessa iltaa kukaan ei tanssilattialle yllättäen eksynyt. Tonin tullessa puikkoihin soundi vaihtui vanhempaan, ja loppusetistä tuli jo melkoista sillisalaattia lattarista flat beattiin, mut kyllä jengi keräänty lattialle.

Kivikasvoisen Dimitrin setin ensimmäiset puoli tuntia meni hieman odottavalla fiiliksellä, ihan jees - ja mmm'm välimaastossa. Mut sen jälkeen mies räjäytti potin jollain ranskahtavalla biisillä, ja aijai niitä hymyjä ja sitä ketkutuksen määrää mikä seurasi! Tästä eteenpäin olikin pelkkää hyvää, välillä oli pakko poistua lattialta juomista noutamaan, mutta muuten jalat olivat kuin liimautuneet (sekä kuvaannollisesti että kirjaimellisesti) tanssilattiaan. Puol kolmen aikaan olikin jo kädet ilmassa ja kirkkogarage raikasi, fiilis katossa, ja ellen ollut huumaantunut näköharhoihin saakka, Dimitrin kasvoilla vilahti ilme! Valitettavasti allekirjoittaneen piti alkaa tekemään lähtöä.

Pitkästä aikaa bileet missä laadukas house on illan teema! Lisää!
Avatar
#9 • • Nigel Guest
My Hero! :hearts: pätee yhä :)

Mesta oli mukava, tytöt ja pojat ihan nättejä ja musiikki rokkas ainaki mun 23:45-03:50 välisellä vierailulla.

Dimin setti tuli kuunneltua lähes kokonaan tanssilattialla. Alku otti aikansa rakentuakseen ja loppu tuli ilmeisesti hieman yllättäen herralle ku käsi kävi ahkerasti levylaukulla klo03:50. Setin loppu tuntui vähän myös tanssilattialla ku ei oikein tullu sitä viimeistä juttua.
Kerran lattialta joutui poistua ja silloin alkoi juuri lattarit. Tosin pakko oli juosta takaisin lattialle viimeistään silloin kun urut lähti lentoon ja "Sweet lordah"ii pyydettiin kehiin ja kädet meni ilmaan taputtaa off-beatii kuoron kera. Eipä lattialta sen jälkeen enää päässykkää.
Kokonaisuudessa aivan uskomatonta tavaraa. Olisi kiva saada käsiin niitä editejä joita eilenkin tuli.

Greenien sanoin: Vaadin glitteriä!

Kiitos tästä järjestäjät ja muut! Lisää.

:excellent:
Avatar
#10 • • root Guest

.... Princen "se raita jonka nimeä en koskaan muista"



When the doves cry. Siitä on olemassa myös speed garage mash-up joka ideana toimii loistavasti mutta se on huonosti tuotettu.
Avatar
#11 • • Anselmi K Guest
Täydellinen päätös "vappaalle" viikonlopulle! :excellent:

Paikalle saavuimme n. 22.40 ja Tomi K se lämmitti kyllä jengiä sulo saundeilla. Vaikkei jengi vielä paljolti tanssinutkaan niin illan tunnelma oli jo aistittavissa... Pikku Tonia tulin paikalle kuulemaan yhtä mielenkiinnolla kuin Dimiä... Ja kyllähän se aika äijä on! Olisin mielelläni kuullut pidemmän setin...

Dimitri oli sitten jengille kuin hunaja mehiläisille! :hearts: Tuli paljon samoja tunteita kuin joskus tuolla suuren maailman clubeilla... Todella iloisia ja kauniita ihmisiä nauttien musiikista, toisistaan ja kokonaisuudesta... Omaa mieltäni lämmitti myös suuresti se että oli näin isot kemut ja musiikki oli tuota mitä se nyt oli... Sielukkuutta, isoa basso-linjaa, vokaaleja... HOUSEA! :hearts: :hearts: :hearts:

Kansa tahtoo lisää... Ja sitähän se kohta taas saa kun se Morillokin vihdoin ja viimein suomeen tulee...
Avatar
#12 • • liltony Guest

Oli ihan hauskaa, tosin kisakunto ei kestänyt loppuun asti. Viimeinen tunti meni kyytiä odotellessa täydessä horroksessa jossain nurkassa.

Milloinkohan järkkärit tajuaa laittaa näitä "superstaroja" lämmittelemään Pikkutonia, eikä toisinpäin. ;) En ole ollut pitkiin aikoihin niin fiiliksissä kun French Kissin jälkeen lähti lautaselle Mr. Oizon Flat Beat ja Princen "se raita jonka nimeä en koskaan muista"


Toni:
Mikä se breakbeat tribaalihörhellys oli, joka tuli Cutlerin It's Yoursin jälkeen, ja uudestaan seuraavan biisin jälkeen? Se oli HÄ-VY-TÖN.



Grooveyard. vanha smile hitti, Its Just Began sample.... FAT
Avatar
#13 • • lazy cat Guest
hyvää viihdettä kyllä. yllätti toi totaalisen riehakas meininki, ei mitään sunnuntai-chillailua. ystävättäret muuten tykkäs eniten niistä biiseistä jotka ne pysty heti tunnistaan. tyyliin "tää on sillä kokoelmalla!!!". et.. kukin tyylillään.

musaa kyllä jaksoi tanssia, huolimatta siitä että naapurit oli todella todella lähellä, ei tarvinnut edes hikoilla itse...

hyvä jälkimaku jäi, ei ollut maanantaikaan ihan niin ankea kuin yleensä. tosin nämä oli viikonlopun kolmannet bileet, joten eihän sitä tiedä mistä se hyvä olo on jäänyt... :) tonia vois kyllä joskus kuulla koko illan! <= wink

- katja
Avatar
#14 • • SnoXn Guest


ADD -lapsille vielä lyhyesti plussat ja miinukset;


kiitos, tuli tarpeeseen :heart:
Avatar
#15 • • anton Guest
Kadonnut Dimin keikalla tavaraa! Jos löysit aamulla taskustasi sinne kuulumattomia esineitä, jotka täsmäävät allaoleviin tuntomerkkeihin, niin otathan yhteyttä. Tavara on sinulle arvotonta ja kortit jo käyttökelvottomia. Tahtoisin kuitenkin omaisuuteni takaisin. TNX!

METALLINEN PANKKIKORTTIKOTELO (lahja pikkusiskolta)
NORDEAN KORTTI (suljettu tällä hetkellä)
HKL BUSSIKORTTI (voimassa enään tämän viikon)
MAKUUNIN VIPKORTTI (suljettu tällä hetkellä)
KÄTEISTÄ RAHAA 30-40e (who cares)
+ JOITAIN KUITTEJA TMS. PAPEREITA

antOn +358(0)40 74 44 242
Avatar
#16 • • Toukka Guest
Jep :heart: Jep

Kyllä on lantio vieläkin ihan jumis, shake it baby shake it...
Olihan kinkerit, tosin loppu ihmetytti. Onnexi tuli niitä hitti veisuja et pääs vessaan ja tiskille :) Hienoa musaa koko ilta kiitos järjestäjille :)
Avatar
#17 • • Happy Meal Guest
Hienoa musaa koko ilta kiitos järjestäjille :)[/quote]

Kiitos Chris sekä O ja A
:D :D :D
Avatar
#18 • • . Guest
mikä teitä vaivaa???

tollasta yleisön aliarviointia en o nähny ikinä keneltäkään. jätkä on tunnettu armottomana disko-guruna mut koko setti oli täynnä perus kaurapuuroo. sellasia hittejä ettei hyvällä omallatunnolla varustettu dj voi niin montaa soittaa yhden illan aikana. eikä yhtään raitaa jonka kohdalla olis ollu pakko saada tietää et mikämikä?

niille jotka ei ollu paikalla: ette menettäny mitään.
jos olisin maksanu sisään, olisin vaatinu rahat takas.

GRRR...