Hallmark 4v @ Maestro

62 posts, 4 pages, 7,370 views

Avatar
#1 • • Edited ville Guest
No huh huh heijaa ... olipas jotain taas niin kerrassaan kivaa ja loistavaa, että vieläkin meinaa tanssijalkaa vipattaa..

syvempi analyysi (ehkä) tulossa ja ne muutamat kuvat, jotka tuli alkuillasta otetettua.

:heart:

---

ja tässä se syvempi analyysi:

Pakko tähän alkuun quoteta itse itseäni:


olkoon vaikka itse jeesus soittamassa tampereella, mutta hallmarkkia ei voi jättää väliin ... tämä jo pelkästään siitä syystä, että Hallmark ei ole mielestäni järjestänyt koko olemassaolonsa aikana yhtään bilettä, joka ei olisi toiminut enemmän kuin hyvin (decot, pa, valot, ihmiset, tunnelma, paikka jne jne)

Se että täällä soittaa Thrillseeker on vaan kiva lisä itse bileisiin



Lyhyesti sanottuna odotukset olivat siis korkealla ... ja lopputulos oli vielä parempi: Nämä bileet kiilasivat kirkkaasti tämän vuoden parhaimmaksi tapahtumaksi ja all-time-favouritenä laittaisin nämä todella korkealle ...

Ilta meni 95% tuttujen kanssa jutellessa, joita tuntui olevan enemmän kuin suusta löytyi sanoja. Lähes jokainen muisti myös kysyä, että onko tullut otettua hyviä kuvia ja lähes aina sai todeta, että on niistä ainakin tullut puhuttua, käytäntö on sitten vähän toinen :D

Uusi naamoja tuli taas esittäytymään jumalaton määrä ja valitettavasti aivan liian monen kanssa ehti vaihtaa vain muutaman sanan. Eritysterveiset kuuluvat ehdottomasi sille söpölle pyöreälle mahalle :heart:

Paikasta voi käytännössä todeta sen mitä kaikki muutkin: ei helvetti soikoon! Tätä parempaa paikkaa ei Helsingistä löydä, jos tavoitteena on järjestää suuremman luokan bileet, jonne ihmisiä tulevat tanssimaan.

Parhaimpina asioina illasta jäi mieleen täydellisen liukas lattia, erinomaiset valot, näyttävä lava ja kiksutunnelma, jota en ollut vähään aikaa kokenut. Mukavaa oli myös huomata, että uutta porukkaa oli liikkeellä runsaasti eli eiköhän kiksun uusi kultakausi ala kohta lähestyä kliimaksiaan :)

Illan parasta musiikillista antia oli Orkidea ja se lopetus: Täytyy sanoa, että harvoin on ollut ilon kyyneleet noin lähellä bileissä :heart: Propsit myös muille esiintyjille, jotka täyttivät ennakko-odotukset enemmän kuin loistavasti.

Häviävän vähän illan tunnelmaa onnistui pilaamaan vessajonot sekä ne yllättävän monet urpot, joille käsitys nimeltä jonottaminen tuntui olevan vieras. Ryysistä myös oli, mutta ei missään nimessä liikaa.

Pitää vaan toivoa, että ihmiset osasivat käyttäytyä ja baareihin upotettiin paljon rahaa, jotta maestrossa saa järjestää tapahtumia myös tulevaisuudessa.

Tästä tapahtumasta alkoi kerrassaan loistava kevätbileiden sarja joka onneksi jatkuu jo ensi viikonloppuna Pacifiquessa. Jos kyseisestä tapahtumasta on tulossa lainkaan samanlainen kuin tästä (mitä en epäile hetkeäkään), niin tulen todennäköisesti olemaan ns. onnesta soikeana varmaan koko loppukevään.
Avatar
#2 • • vaavu Guest
<pardon my french>

Whoa! Vittu mitkä bileet, mikä mesta! :eek: :hearts:

</pardon my french>
Avatar
#4 • • Husu Guest
Hyvää oli, lisää kiitos :excellent:
Avatar
#5 • • Kate Guest
Kate kiittää ja kumartaa loistavista bileistä ja meiningistä. Olipa ihana käydä pitkästä aikaa (lue 2 vuoteen) bileissä, joissa oikeasti oli kivaa.

Yksi ei-niin-olennainen-kyssä, et mikä olis se kipale jolla Orkidea taisi aloittaa. Oli hyvin tutun kuuluinen jostain elokuvasta...Muisti pätkii :D
Avatar
#6 • • Timce Guest

Kate kiittää ja kumartaa loistavista bileistä ja meiningistä. Olipa ihana käydä pitkästä aikaa (lue 2 vuoteen) bileissä, joissa oikeasti oli kivaa.

Yksi ei-niin-olennainen-kyssä, et mikä olis se kipale jolla Orkidea taisi aloittaa. Oli hyvin tutun kuuluinen jostain elokuvasta...Muisti pätkii :D



Oliko sama jolla aloitti Treen LiQuidissa:Unelmien sielunmessusta tehty remix(?)
Avatar
#7 • • Kate Guest


Oliko sama jolla aloitti Treen LiQuidissa:Unelmien sielunmessusta tehty remix(?)




Niimpäs, se se olikin. Kiitoksia paljon, nyt voin nukkua seuraavan yön rauhassa :D
Avatar
#8 • • Ezzy Guest
ROK ROK ROK!

- Mainio mesta (koko ja näkö! ISO tanssilattia ja avoin. ilmastointi toimi ok)
- Mainiota musaa (Thrilli veti ihan täydellistä juustoilua ja missasin Synaesthesian setin lopussa ARGH!)
- Mainio fiilis (porukka ihan kympillä messissä ja en o jorannu noin paljon viimeiseen 6kk:een) :hah:

Onneksi ei ollut kameraa mukana rajoittamassa menoa tällä kertaa.
KIITOS JA PALJON ONNEA HALLMARK! :heart:
Avatar
#9 • • Turan Guest
olipas kyl hienon näköistä! kiitos ja n-x ol-k:n synttärisankareille!

:heart:
des

Posts: 118

#10 • • des
Hyvät bileet oli! Thrillseekers otti keikan tosissaan ja sen näki. Paras bleissä kuulemani trance-setti ehkä vuoteen :). Maestro myös vaikutti mukavalta paikalta. Ihmisiä mahtuu varmaan jopa enemmän kuin Hesperiaan.

Myös Tab soitti tällä kertaa hyvän setin.

Sattuuko kukaan muuten tunnistamaan biisit jotka soitettiin klo 0:50 ja kaksi loistavaa biisiä tuli peräkkäin noin 1:30. Entäs se biisi heti pienen laukan jälkeen?

Itse tunnistin seuraavat:
Corderoy - Sweetest Dreams (Ferry Mix)
Oceanlab - Satellite (?)
Bossanova - Stonecold (?)

Sekä tietysti Synaesthesia :)
Avatar
#11 • • Sheng Guest

Sattuuko kukaan muuten tunnistamaan biisit jotka soitettiin klo 0:50 ja kaksi loistavaa biisiä tuli peräkkäin noin 1:30.


Re:Locate - Waterfall, tuli ainakin puol kahen jälkeen.
Avatar
#12 • • sixtus Guest
:) :) :)
Tultiin Tallinnan risteilyltä frendin kanssa tsekkaamaan miltä trance-skene nykyään näyttää.

Täytyy kyl sanoo et olipas perseestä.
Niin kauheeta musaa koko illan et oksat pois...
Menee ihan ohi, mikä tos musas on hyvää...
Onneks oli sen verran sopivissa, et kesti olla paikalla edes sen muutaman tunnin.

Onneks sattu vielä kotimatkalla taxikuski, joka soitti aikas kovalla erittäin huonoo trancee...
:laugh:
Avatar
#13 • • jaksu Guest
puitteet kohdillaan ja porukkaa hyvin mestoilla. thrillseekers oli aika karseeta juustoa eikä orkkiskaan hirveesti innostanut. tabi soitteli kivasti mutta volat oli silloin vielä turhan hiljasella.
:D

Posts: 3,707

#14 • • :D


Sattuuko kukaan muuten tunnistamaan biisit jotka soitettiin klo 0:50 ja kaksi loistavaa biisiä tuli peräkkäin noin 1:30. Entäs se biisi heti pienen laukan jälkeen?



Mun mielestä sillo kuului ainaki Empyreal Sun - twisted reality ja siitä joku
heikompi versio kuin orkkis. Niin minä väittäisin. Erittäin tiukka raita.
Avatar
#15 • • od Guest
miksei orkidea soittanu kiksuu??? :D
sairaan hauskaa noin muuten, ja aika hieno paikkakin! lopun narikkafarssi sentään palautti fiilikset edes osittain maan tasalle.


toivottavasti kuulemani huhut siitä, että tämä olisi maestron ensimmäinen ja viimeinen tuon tyyppinen ilta, eivät pidä paikkaansa...
Avatar
#16 • • vaavu Guest

lopun narikkafarssi sentään palautti fiilikset edes osittain maan tasalle.



No enpä tiedä. Kyllähän sen jo bileiden lopulla näkee että narikkaan tulee kaameat jonot pilkun jälkeen, kun vielä puolelta tanssilattia on täynnä joraavia ihmisiä. Pelimies hakee tavarat taktisesti valmiiksi ennen musiikin loppumista. ;)


toivottavasti kuulemani huhut siitä, että tämä olisi maestron ensimmäinen ja viimeinen tuon tyyppinen ilta, eivät pidä paikkaansa...



Toivottavasti! Väkimäärän suhteen ei ravintolalla ainakaan pitäisi olla mitään valittamista, toivottavasti ei myöskään viinanmyynnin suhteen.
Avatar
#17 • • Jones! Guest
VITTU ETTÄ POJAT VIIHTY :)


Ainoatakaan negatiivistä sanaa en eilisillalta keksi! Maestro kiilas samantien bilemestojen kärkeen, Hesperiassa homma toimi mutta Maestro toimii vielä puolet paremmin! Diggailin thrillin pojan setistä täysillä kädet ilmassa koko aja veivattiin loistavaa kiksuttelua, mun mielestä Tapsa olis voinu vetää vähän ennemmän melodisempaa settii, vähän nostatuksia ja hekumointia enemmän! Mut en valita täys kymppi näille bileille ja lisää vaaditaan ja äkkiä!

6 yötä Pacifiqueen, nyt on jo menny yöunet niin paljon niitä bileitä on venailtu! Pitäis viikos poistaa toi pelastusrengas vyötäröltä ei taida onnistuu, ellei sit kävis heittää Tallinnas rasvaimut!

Lauantaina jatketaan mihin eilen jäätiin...
Avatar
#18 • • xybo Guest
+ Mesta todella toimi
+ Baaritsikin toiminta oli nopeeta
+ Thrillseekers soitti loistavaa kiksua!
+ "Kaikki" oli mestoilla

- Orkidea soitti paskimman settinsä ikinä. Ihan käsittämätöntä
polkan / saksatrancen ja omien "Original Sound Track-Rippoff"
biisien sekamelskaa. Tappo fiilikset kyllä todella monelta. Ei tainnu
tulla yhtään kuunneltavaa biisiä. Toisin sanoen bileet loppu 2:lta
kuin seinään. häpeä!

-- xybo
Avatar
#19 • • vaavu Guest
Summa summarum, osasin kyllä odottaa että Halluista tulee hyvät bileet (harvemmin Hallun synttärit ovat pettäneet odotuksia). Nyt kuitenkin kävi päinvastoin ja todellisuus ylitti kaikki odotukset: kyseessä olikin aivan loistavat bileet.

Jo puoli yhdeltätoista sisälle oli hurja jono, ja jo siitä pystyi päättelemään illan väkimäärän. Sisällä piti vähän aikaa vaan kierrellä paikkaa ja ihmetellä huuli pyöreänä miten tämänkaltainen mesta voi olla näin hyvin piilotettu keskelle Helsingin keskustaa. Tanssilattia oli lähestulkoon täydellinen: iso ja avara, hyvin ilmastoitu, tanssimiseen tarkoitettu puulattia ja paljon tilaa. Tanssitilan lisäksi pousailu- ja istumatilaa oli myös erittäin runsaasti: paikasta löytyi kaikenlaisia sopukoita ja syvennyksiä, varsinkin jos vähän kierteli ympäriinsä.

Ihmisiä oli paljon, hetkittäin tungokseksi asti, mutta kaiken kaikkiaan tanssi- ja istumatilaa kyllä löytyi aina kun sille tarvetta oli (paljon paremmin kuin esimerkiksi Hesperiassa aikoinaan). Tärkeintä oli kuitenkin ihmisten fiilis - erityisesti tanssilattialla meininki oli kyllä aika katossa. Erityisesti loppuillasta kun pahin tungos helpotti, tanssilattialla oli kyllä aikamoinen fiilis päällä.

Ainoa pieni miinus oli vessoihin jonottaminen. Paikan 4+3 koppia naistenvessoissa olivat vähän liian vähän tuolle väkimäärälle. Tosin asiaa vielä pahensivat kanssaihmiset jotka jäivät asumaan sinne vessoihin. Oli hetkittäin aika turhauttavaa kun kolmesta kopista oli kierrossa vain yksi kerrallaan. :|

Oli kiva nähdä tuttuja ja tutustua pariin uuteenkin ihmiseen - erityisesti oli kiva tavata Blondie ja pieni ihmistaimi. Tuolla vaan porukkaa oli niin paljon, että kenenkään kanssa ei ehtinyt pitempään jutella. Itse asiassa oli paljon mahdollista, että saattoi harhailla koko illan mestoilla törmäämättä etsimäänsä henkilöön, niin iso tuo alue oli ja niin paljon paikalla oli porukkaa.

Kaiken kaikkiaan oli kyllä arvoisensa synttärit Hallulla. Toivon oikein kovasti että paikassa saadaan jatkossakin järjestää jotain.
Avatar
#20 • • G.I. Joe Guest
mitkäs ne kaks ekaa biisi oli mitka Orkidea soitti???

tais olla "Requiem for a Dream" leffast ne viulut

helvetin hyvä bileet muuten oli