Juno 17.1.2004 @ Jyväskylä

4 posts, 1 page, 766 views

Avatar
#1 • • Lilla Guest
Kyseisistä bileistä ei täällä ole ollut mitään juttua, mutta päätin silti vielä "avautua" täälläkin, koska en tahdo enää eksyä yhtä huonosti järkättyihin bileisiin.

Paikkana oli yksi Jyväskylän pintaliito baareista. Jo silloin kun bileistä ensimmäisen kerran kuuli, nousi pieni epäilys siitä, miten ihmeessä mahtaa onnistua... No ei onnistunut ei...

Kun paikalle saapui yhdentoista jälkeen saattoi jo ulko-ovelle kuulla suloisia Justin Timberlaken sointuja... "Mitä helv*****!?!?" -oli ensimmäinen ajatus päässä. No siitä sitten narikkaan, jossa pääsi kyselemään, että onko kyseinen tapahtuma peruttu vai pidetäänkö se. Narikassa ystävällinen järjestysmies vastasi iloisesti "Mikä? En mä oo kuullu juttuukaan tollasesta..." Epäilys kasvoi ja suunta kohti baaritiskiä jossa kohteeksi joutui baarimikko, joka vastasi lähes samaan tapaan. Hän oli kuitenkin kuullut asiasta juorua jo samana iltana hieman aiemmin. Seuraava kohde oli paikan Dj, jonka oli mielestämme pakko tietää asiasta, mikäli bileitä on. Hän sitten ilmoittikin, että kahdentoista jälkeen alkaa bileet. Kun ystävällisesti joku kävi vielä kysymässä voisiko musiikin vaihtaa r'n'b:stä vähän enemmän illan reseptiä vastaavaksi tuli tyly vastaus "venaa nyt tunti!". Ei siinä sitten muu auttanut kuin odottaa... Ja tunnin päästä musiikki sitten tosiaan vaihtui ja paikan vakio asiakkaat olivat ihmeissään "Ei noi voi tehdä tätä meille. Ei ne VOI tulla tänne ja soittaa jotain TEKNOO!!!" Kuului aika montakin kertaa illan aikana.

Paikassa ei ollut minkäänlaisia decoja ja muutenkin hommaan oli panostettu liian vähän. Kuvitelkaapa Harri ja Toni soittamaan yhdessä Dj-koppiin, joka oli 1,5m leveä!!! Näytti pojilla välillä olevan hieman ahdasta... :D No kunnia pojille joka tapauksessa. Pelastivat illasta sen, mitä pelastettavissa oli, mutta siitä ei TODELLAKAAN voi kiittää järjestäjiä, koska nämä jätkät oisivat varmasti onnistuneet siinä missä, milloin ja miten tahansa.

Ainoa kiitos illasta kuuluu siis tosiaan Harrille ja Tonille. Kiitos loistavasta setistä taas jälleen. :)

Toivottavasti en enää ikinä eksy yhtä huonosti järjestettyihin bileisiin. En koskaan aiemmin ole ja toi kerta todellakin riittää. Kiitos.
Avatar
#2 • • willer Guest
eipä ole paljon lisättävää tohon edelliseen. Dj-koppi oli tosiaan näkemisen arvoinen :) Korviini osui erään alkuillan asiakkaan kommentti musan vaihtumisesta..." V...u, Eihän tällasta paskaa kuunnella kun jossain V....n Lontoossa :roll:
Avatar
#3 • • hexagon Guest
Oli todella "tunteita herättävät" bileet, niin negatiivisessa kuin positiivisessakin mielessä. Olin kyllä odottanut, että bileet joko peruuntuu (kun ei mitään flyereita ollut missään) tai keskeytetään, koska dj:t soittaa liian hyvää musaa, mutta onneksi homma saatiin kuitenkin ihan hyvin vietyä läpi.

Bilepaikkana Sandra olisi periaatteessa hyvä, mutta siellä on yksinkertaisesti niin typerää, putkikatseista ja teini/junttia porukkaa, että siellä kyllä ajoittain meinasi hajota pää ennenkuin Proteus ja Neon aloitti.
Tosi hyvä fiilis siellä oikeastaan oli loppupuolella, mutta se on tosiaan laskettavissa lähinnä Proteuksen ja Neonin ansioksi, ja koska Sandran perusporukka oli jo enimmäkseen häipynyt muutamaa uteliasta ensikertalaista lukuunottamatta. Toisaalta paljon parempi näinkin, kuin että olisi jätetty kokonaan järjestämättä.
Harmittaa tosin niiden puolesta, jotka tulivat kauempaa bileisiin. Itse kyllä tiesin jo ihan vaan bilepaikan nimeä katsomalla, että ei voi tulla "oikeat" polkkabileet, mutta ulkopaikkakuntalaiselle se varmaan näytti paperilla paljon paremmalta.
Ja Proteus & Neon siellä neliömetrin akvaariossa oli tosiaan varsin hupaisa näky :D
Avatar
#4 • • Slind Guest
Harmi että kuulin näistä pippaloista vasta samana iltana, ja olin silloin muualla. Naureskelin kyllä kun kuulin Proteuksen soittavan Sandrassa, tuntien paikan vakioporukan. Kuten muinaiset roomalaiset asian ilmaisivat, margaritas ante porcos.