Impulse 16-01-2004

9 posts, 1 page, 1,586 views

:D

Posts: 3,707

#1 • • :D
paste>
Kivaa oli.

Satoja tuttuja. Huisin loistavaa musiikkia. Ei vois paljoa enempi
haluta.

Koska paikalla olikin läjäpäin tuttuja, meni taas pousailun puolelle, vaikka
täytyy sanoa ,että pari semmoista helmea tuli, et ei voinut olla menemättä
filistelee lattialle.

Väkeä oli sopivasti, enempi oikeastaan olisi ollut haitaksi näin pienelle kaverille
kuin minäkin olen. :)

Sitten musiikki. Oli pääsääntöisesti siis hyvää, vaikka hieman pettyi kun mr. dildo soitteli muutamia polkeraitoja, jotka ei sit yhtään toiminut.
Dj superstar-akir0 loisti kyllä illan parhaalla selekoimalla lautaselle pvd another wayn \o/

Eh, liekö Jokke tullut jo vanhaksi ku dementia iski ja unohti illan keikkansa. ;) Mut ei se mitään, phaze soitteli kyl loistokasta kiksua ja kävin välillä lavallakin itkemässä (u know u know). :)
Kuisma, noh, eipä oikeastaan yllättynyt yhtään taaskaan kun kaverin setti oli les perfekt. On se vaan K O N E tekeen veisuja. h0h.
No, Jokke sit soitteli alkuun aika napakkaa saundia ja joku tesnoraitakin eksyi sekaan, josta olinkin kovin hyvilläni. Loppu meni jo aika juustoiseksi kiksuksi ja avb remix as the rush comesista sai mut poistumaan ... no ei olin muutenkin poistumassa ks biisin aikana jo. Se on vaan kovin kehnous versio imo.

Ainiin. sitten vielä suurin osa illasta tuli siis pousailtu aja seurusteltua ja otettua kuvia. Valitettavasti bile.luola.net serveri meni epäkuntoon enkä juuri voi sinne pistää kuvia, joten ne ovat tälläkertaa väliaikaisesti eri osoitteessa.

Kuvia> http://muumi.evvk.net/impulse16012004



Ps! Ainiin illan stara-palkinto menee: Antti Tuisku! ;)
Avatar
#2 • • Pokemon Guest
Elämäni ensimmäinen kerta koko kaupungissa, ja kyllä kannatti vaikka nyt siitä kärsinkin... pari loiventavaa täytyy käydä ottamassa pikaisesti. Kiitoksia etkoista, huippu jääkaappi:) hyvät kemut ja toimiva paikka taisin syödä puolet sipseistä ja dipeista kun alkoi huikoon. hyvä fiilis on ja varmasti tulen uudestaan.. itseasiassa havaitsin että meitä tamperelaisia oli siellä vähän enemmänkin. semmosta tällä kertaa uppaan varmaan pari kuvaa jossain vaiheessa kun kaverit tulee duuniin ja tunettaa niistä jotain sellaisia että niitä uskaltaa näyttää:)

Niin ja kiitos Risto, kaikesta!
Avatar
#3 • • vinha Guest

Niin ja kiitos Risto, kaikesta!



Voisin sanoa samat sanat, ja myös Teemulle ja Bates:lle.

Vaikkei porukkaa ollut aivan älyttömästi, tuttuja oli silti joka puolella. Itselleni tuollainen väkimäärä oli juuri sopiva. Musiikki oli mukavan teemahenkistä, ja paikalla olijat tuntuivat nauttivan olostaan. Kotiin lähtiessä jäi siis ihan hyvä maku suuhun näistä Impulseista.

Toivottavasti seuraavalla kerralla (? :) saadaan vähemmän kiero videoskriinin kuva.

Jälkivisuaalit:
http://ameba.lpt.fi/~vatanvin/galleriat/impulsetrance16012004
Avatar
#4 • • impulse Guest
Vuosi 2004 alkoi Impulsen osalta erittäin mukavasti.

Line-up oli siis tällä kertaa pyhitetty hiukan trancemmalle saundille kuin normaalisti ja hyvinhän tuo pieni vaihtelu tuntui maistuvan.

Hyviä settejä tuli kaikilta artisteilta, tanssilattia oli ns. tulessa jokseenkin bileiden alusta asti.
Erityismaininta menee ehdottomasti Miika Kuismalle, jonka 45 minuutin livepläjäys toimi kyllä aivan loistavasti.
Ja ei pidä unohtaa myöskään Vinhan pyörittämiä videoanimaatioita jotka saivat kyllä hymyn huulille...

Hauskaa siis oli, paljon tuttuja kasvoja paikalla, hyvä meininki ja shotit tekivät taas tehtävänsä...ei se maku vaan se efekti...

Kiitokset kaikille, terkut tutuille, jatketaan taas helmikuussa Impulsen merkeissä...

-> http://www.platinum.ac/phpbb/viewtopic.php?t=12119
Avatar
#5 • • putteh Guest
Mukavin Lahtibile tähän mennessä, varsinkin musiikin osalta. Polkan puuttumisen takia itselleni ei tullut tällä kertaa kahden aikaan sitä valitettavan tuttua "eiköhän tää oo nähty" -fiilistä, vaan mielenkiinto riitti tällä kertaa pilkkuun asti ;)

Äänenvoimakkuus oli tällä kertaa juuri sopivalla tasolla koko illan ajan. Omaan korvaani ääni kuulosti parhaimmalta tanssilattian takaosassa, jossa oli senkin takia mukava tanssahdella, koska sieltä näki screenin hyvin. Screenin kieli poskella väännetystä materiaalista erityisesti plussaa.

Itselleni parhaiten toimi Phazen setti. Joku hyvämuistinen voisi kertoa, että mikäköhän sen Coast 2 coastin Homea ennen soineen biisin nimi oli? Niin kovin tuttu, mutta ei vaan tule nimi mieleen. Jokke pisti tuttuun tyyliin trancehittejä kehiin, joskin aika juustoksi meinasi mennä - kännissä olisi taatusti toiminut huomattavasti paremmin minulle ;)

Kiitokset järjestäjille, ensi kuussa taas uusiksi.
Avatar
#6 • • akir0 Guest
Olipas kyllä muksaa taasen. Kiitokset kaikille tanssahtelijoille, track-listi löytyy tutusta paikasta.

Tuttuja ihmisiä sopiva fiilis päällä oli pilvin pimein ja porukka näytti viihtyvän. Itsekin eksyin pitkästä aikaa pidemmäksikin aikaa tanssilattialle, ainakin Phazen, Miika Kuisman ja Joken settien aikana. Mr.D:n setti tais mennä nestetasapainoa parannellessa. Kiitokset muuten herralle mahtavasta joustamisesta :)

Ozzille kiitos seuranpidosta, toivottavasti kuvat onnistui ja tulet toistekin! Seuraavan kerran nähtäneen tosin Tampesterissa ;)

Aamulla huomasin ottaneeni jopa muutaman kuvankin, niitäpä täällä - http://www.akir0.com/impulse160104/
Avatar
#7 • • LadyMoon Guest
Minulla oli oikein muksaa ja viihdyin mainiosti niin pousaillessa kuin tanssahtelemassakin <3

Yhdyn moniin jo aijjemmin, että KIITOS ristolle taas monesta asiasta ja ihastuttaville hannoille ja muille <3

Ja mitä musaan tulee oli sinällään aivan upeat bileet :) Olen oikein yltiöpositiivisesti innoissani polkattomasta illasta :) Lisää tätä! :roll:
Avatar
#8 • • keijukainen2 Guest

Minulla oli oikein muksaa ja viihdyin mainiosti niin pousaillessa kuin tanssahtelemassakin <3

Yhdyn moniin jo aijjemmin, että KIITOS ristolle taas monesta asiasta ja ihastuttaville hannoille ja muille <3

Ja mitä musaan tulee oli sinällään aivan upeat bileet :) Olen oikein yltiöpositiivisesti innoissani polkattomasta illasta :) Lisää tätä! :roll:



Kiitos sulleki! ;) Oli kiva olla pitkästä aikaa yhdessä bileissä <3
Ja mitä bileisiin tulee ni oli kyllä parhaat pitkästä aikaa...etenki Miika Kuisman setti :hearts: Ja tuttujaki oli aivan valtavasti...Tätä todellaki lisää!!! :excellent:
Avatar
#9 • • pHaze Guest

Joku hyvämuistinen voisi kertoa, että mikäköhän sen Coast 2 coastin Homea ennen soineen biisin nimi oli?

Jos levyt eivät ole menneet pakissa sekaisin, niin pikaisen vilauksen perusteella veikkaisin että kyse on Transan Supernovasta. :) Yritän muistaa tarkistaa myöhemmin kunhan saan nauhoituksen kuunneltavakseni.