Illusions 1.1.2004

17 posts, 1 page, 2,030 views

Avatar
#1 • • sixtus Guest
Kaks ja puol vuotta käymättä aamubileissä. Onneks tuli nyt käytyä. Tajus ainakin, että ei tarvitse käydä enää ikinä aamuissa.
Johan oli kuiva tarjonta kaiken suhteen.

Tuhottoman kuivaa ja tylsää musiikkia. Kyllä proge on nykyään paskaa.
Oli pakko lähteä heti seiskalta ostaa Nesteeltä keittoo.
Väsynyttä ettei keittoo saa Nosturista ennen ysiä.
:mad:
Avatar
#2 • • ilarip Guest
Kuudelta selvittiin paikalle ja jopas oli väkeä liikenteessä, enpä muista nähneeni nosturissa näin suurta väki joukkoa vähään aikaan.

Oli hiukan happi vähissä ajoittain johtuen varmaan tungoksesta.
Tanssiminen oli hiukan vaikeahkoa tungoksessa.

Alun saundit olivat hiukka masentavia imo, mutta kyllähän se siitä rakentui menevämpään ja tuli oikein tanssittuakin pitkästä aikaa.

Piti feidata jo kympin ajoissa että auto pysyisi tiellä.

Frendejä oli kivasti liikenteessä ja kiitos siitä!

Kiitokset ja kumarrukset järjestävälle taholle!

Pidemmittä puheitta rupean painumaan takaisin sängyn puolelle.

edit : kapulakieltä
Avatar
#3 • • Beliar Guest
Itse trance-miehenä diggasin juurikin nimenomaan Orkidean setistä! Soundi ja fiilis oli kuin karkkia lapselle! :hearts: Loppu-aamun muut setit ei sitten hirveesti säväyttänytkään - biisit oli vanhoja sekä loppuun kulutettuja vaikkakin parani taas siinä klo 11 jälkeen...

Oho! Tulipas annettua turhan kriittista palautetta Ossialle ja Tabille, vaikka kaiken kaikkiaan nautin kemuista, seteistä, valoista, SOUNDISTA (D&B on oikeesti aikas jees! :laugh: ) ja ihmisistä...

*kumartaa*
Avatar
#4 • • ville Guest
Tämän paremmin ei olisi voinut vuosi alkaa :heart:

Kiitos pinnielle yöpaikasta, sekä kaikille tutuille ja tuntemattomille mukavasta seurasta.
Avatar
#5 • • Tapi T Guest
Ihmeen nihkeilijöitä täällä, mulla oli ainakin ihan pirullisen siistiä! Tapsa ja Ossian sessiosta kuulin viimeiset kolme ja puoli tuntia ja miehet soittivat molemmat oikein hyvää soundia. TAB:ia en enää jaksanut jäädä kuulemaan, vaan sänky kutsui kymmenen jälkeen.

PA, laser ja valot olivat kaikki loistavia ja paikalla oli lähes optimaalinen määrä ihmisiä. Oli ihan pätevä tapa aloittaa uusi vuosi!
Avatar
#6 • • vaavu Guest

Itse trance-miehenä diggasin juurikin nimenomaan Orkidean setistä!



Mikä Orkidean setti? Eivätkös herrat soittaneet vuorovälein viiden tunnin ajan? :hah:
Avatar
#7 • • koekje Guest
Biisilista? Varsinkin Orkidea/Ossia biisilista ois kiva nähdä.
Avatar
#8 • • upee Guest
työtehtävistä kotiin palauduttuani ja muutaman tunnin yöunet nautittuani, reivirekkamme suuntasi turusta nosturia kohti neljän jälkeen allekirjoittaneen ohjastamana. puoli seiskalta olinkin sitten ensimmäistä kertaa illuissa sitten vapun hulinoiden, eikä valittamista. puitteet olivat makeat kuten aina, vain parven hyttysverkotuksesta sekä värilaserin huonosta ohjelmoinnista (vai oliko ihan tekninen rajoitteisuus syynä niiden hienojen animaatioiden puutteeseen?) nipotan vähäsen.

musiikista: ei tainnut ossia ihan parhaassa terässä olla, herra soitti ehkä yhden raidan per tapsan viisi raitaa. tapion rakentaessa settiä suvereenisti, tuli tämä renesanssi-ihme silloin tällöin puikkoihin, vaihtaen jonkun sinänsä hyvän, mutta setin kyseiseen kohtaan melkoisen irrallisen biisin, yleensä pystyyn tai 30sek equttaen. ei antanut liian hyvää kuvaa miehen taidoista, joita tiedetään kylläkin olevan. tabista en sano mitään, kun herran musiikkimaku viistää melko kaukaa ohi omastani.

summa summarum: maailman paskimman duuninakin (1300km ajamista uv-aattona) pelasti päätös lähteä pitkästä aikaa suomen viihtyisimpään aamudiskoon. kiitokset asianomaisille sekä teille muille kivoille!
Avatar
#9 • • vaavu Guest
Strategiset positiot toimivat aivan täysillä. :cool: Alkuilta meni himabileiden merkeissä leppoisasti, mutta kun muut lähtivät bileisiin, me mentiin nukkumaan. (Oli ihan vänkä fiilis mennä sänkyyn rakettien räjähdellessä vuoden vaihtumisen merkiksi.) Itse bileissä huomasi että unet tekivät terää: vaikka keskimäärin ihmiset näyttivät todella väsyneiltä siinä loppuaamusta, meillä riitti energiaa mainiosti.

Bileissä oli porukkaa aivan käsittämättömästi, jopa melkein omaan makuun aavistus liikaa - tuttujen paikallistaminen oli välillä vähän vaikeaa. Toisaalta fiilis erityisesti tanssilattialla oli loistava. Väki pysyi bileissä rankasta uudenvuodenbiletyksestä huolimatta pitkään, vielä kymmenen maissakin populaa oli huomattavan paljon. Tabin ennustus siitä, että nämä olisivat vuoden parhaat illut, saattoi osua oikeaan. Ainoa miinus oli alakerran kiinnipitäminen, tuossa tungoksessa kahvila olisi toiminut hyvänä rauhoittumispaikkana.

Paikalla oli ihan mielettömästi tuttuja, paljon sellaisiakin joita ei ole pitkään aikaan bileissä nähnyt. Ns. vanhapartaosasto oli hyvin edustettuna, jopa sellaisia joita ei olisi uskonut näkevänsä.

Kiitos Pinnielle yösijasta, Ankeukselle nukkumaseurasta ja Tonille hyvin toimineesta vesihuollosta. Lyhyesti: oli kivaa.
Avatar
#10 • • tuitui Guest
HUH HUH!

Ei kyllä olisi voinut vuosi vaihtuu enää paremmin!
Loisto musiikkia ja tanssikunto oli kohdallaan. Mukaan oli eksynyt paljon kavereita ja ei niin tuttuja kasvoja.
Aamu tosin meni aika hyvin erilaisia lippuja ja lappuja väsäes ja tanssilattial seilates! Kiitos kaikille ihanille ja kivoille viime vuodesta ja toivottavasti tämä alkanut vuosi olisi yhtä riemukas.

Hitsi, oon kyl aika sanaton :heart:
Avatar
#11 • • -Lootus- Guest
Ihan ensin kiitos Kristolle etkoista :heart:

Oli kyl kiva nähdä nosturi taas täynnä hymyileviä kasvoja ja
kasapäin kavereita.
Musiikki oli kerrassaan loistavaa ja fiilis sitäkin parempaa.

Kiitos kaikille ja hyvää uutta vuotta!
Avatar
#12 • • upee Guest

(Oli ihan vänkä fiilis mennä sänkyyn rakettien räjähdellessä vuoden vaihtumisen merkiksi.)



aargh, itse tosiaankin tulin klo 22 kotiin 16h duunietapilta, sänkyyn klo 23 ja juuri unensyrjästä kiinni saatuani korttelipihallamme syttyy neljäs maailmansota satoine ja tuhansine räjähteineen. tavallisesti tyyni mieleni järkkyi tästä suunnattomasti ja ilmoille kajahti lukuisien ärräpäiden lisäksi kymmenkunta tekstiviestiä eri suuntiin, jossa manasin nämä sotaleikit sisäpihallani euroopan syvimpään rotkoon. onneksi tuo pioneeritoiminta loppui melko nopeasti, jonka jälkeen sain unta kuin virtakytkimestä painaen, eli loppu hyvin, kaikki hyvin :)
Avatar
#13 • • Misc. Mgmt Guest

t.

musiikista:herra soitti ehkä yhden raidan per tapsan viisi raitaa. tapion rakentaessa settiä suvereenisti, tuli tämä renesanssi-ihme silloin tällöin puikkoihin, vaihtaen jonkun sinänsä hyvän, mutta setin kyseiseen kohtaan melkoisen irrallisen biisin, yleensä pystyyn tai 30sek equttaen. ei antanut liian hyvää kuvaa miehen taidoista, joita tiedetään kylläkin olevan.



ian soitti aivan yksin klo 6-7 ja 8-9 ja sitten molemmat soittivat 2 biisii per diitsei klo 9-10. Itse näin melko pitkii mixauksia siinä 4 tunnin aikana jonka vietin niitten vieressä. musiikista en sano mitään, jokaiselle maistu jos maistu...
Avatar
#14 • • upee Guest

t.

musiikista:herra soitti ehkä yhden raidan per tapsan viisi raitaa. tapion rakentaessa settiä suvereenisti, tuli tämä renesanssi-ihme silloin tällöin puikkoihin, vaihtaen jonkun sinänsä hyvän, mutta setin kyseiseen kohtaan melkoisen irrallisen biisin, yleensä pystyyn tai 30sek equttaen. ei antanut liian hyvää kuvaa miehen taidoista, joita tiedetään kylläkin olevan.



ian soitti aivan yksin klo 6-7 ja 8-9 ja sitten molemmat soittivat 2 biisii per diitsei klo 9-10. Itse näin melko pitkii mixauksia siinä 4 tunnin aikana jonka vietin niitten vieressä. musiikista en sano mitään, jokaiselle maistu jos maistu...



hieman kärjistetysti kieltämättä toin pointtini esille: tulin mestoille puol seiskan jälkeen, jolloin ian tosiaan soitteli ihan maistuvaa progbreaksia, mutta omien havaintojeni pohjalta jäi muuten vähän puolivillainen maku. järjestään kun olin lattialla tai vilkuilin parvelta, oli tapsa komennossa ja ian taka-alalla, ja ne vaihdot joita itse ianilta bongasin menivät vähän niin ja näin. ei tietenkään kaikki, mutta epäsulavat vaihdot pistävät korvaan herkemmin ja jäävät mieleen kuin puhtaat. eipä silti, kokonaisuutena tapsa&ossia oli varsin mainio, musiikillisesti ja tunnelmaltaan. kiitos miscille tästä.
Avatar
#15 • • koekje Guest
Täytyy lisätä tänne vielä, että oli kyllä varmaan vuoden parhaat bileet. En käy kovin usein ulkona, mutta 2004 sai parhaan mahdollisen alun ja musiikki oli just sitä mitä mä haluan kuunnella (klo 09.00 asti). Enemmänkin olisi voinut saada irti jos ei ois tullu juopoteltua niin paljon :excellent:
Avatar
#16 • • HardS Guest
booli - kristo
100 - 0

ei muuta :D
Avatar
#17 • • jouni a Guest
Loisto alotus vuodelle 2004 :D

Sääli vaan että aamu jäi kesken ysin aikaan väsähtäneiden :sleepy: kavereiden takia!

Tanssilattian sijaan joutu valitsemaan sen kullanarvoisen yösijan