Absolute Millennium 6.12. @ Club Feenix, Turku

86 posts, 5 pages, 11,715 views

Avatar
#41 • • Sheila-na-gig Guest


sun napa maistui suolaiselta



suolainen napa on miehen merkki


Heeetkonen.



et sä haluu tietää. joku kyl tais ottaa kuvaa sillon... kuin pelottavaa se sitten on... :scared:

joo, itse bileistä mulla ei oo mitään sanottavaa, keskityin lähinnä sairastamaan bäkkärin nurkassa. ja loppuilta hurahtikin sitte klubilla. että sellanen iltama.
kiitos petrille etkoista, oli kivaa! laite b2b bio oli aika jees :) otetaas uusiks joku kerta!
Avatar
#42 • • crash Guest
Chillissä oli todellakin tunnelmaa! Paljon kavereita ja iloinen meininki, jota myös etukäteen kovasti peräänkuulutettiin. Tulipa illan mittaan myös tutustuttua moneen uuteen ihmiseen.

Lyhyestä virsi kaunis. Siispä kivaa oli ja hieno homma että ihmiset viihtyivät auditoriossa. Oli kunnia olla osa Aarresaaren edustusta.
Avatar
#43 • • Lank Guest
Lyhyestä virsi kaunis: Hannu da Homegrove rokkas !
Avatar
#44 • • Tommi Guest
kiitos kaikista onnitteluista! - babymme on nyt viisi vuotias ja kasvaa kohisten :happyroll:

noin 400 tuntia henkilökohtaista työtuntia takana. lähes tulkoon kaikki on roudattu jo pois feenixistä. maanantai-päivän ajan seurasimme purkutöidemme lomassa, kuinka paikkaa "räjäyteltiin" palasiksi. baaritiskit ovat muistoja vain ja seinillä koreilevat työntekijöiden R.I.P.-viestit.

absolute-häppeningin toteuttamiseen tarvittiin kymmenien ja kymmenien ihmisten työpanosta. kiitoksia ja kumarruksia kaikille, jotka olitte osana tämän todella upean viikon järjestelyissä ja läpiviennissä - ja tietenkin myös bilettäjille :hearts: jengiä oli paikalla feenixissä noin 1250 - koko viikon aikana eventit keräsivät yhteensä 2400 ihmistä.

kiitos DJ:t ... cosmo - always luv :heart: cosmicman - ensikokemus mulle ja hullun hyvää huttua. Mr."D" - loistava ensiesiintyminen suuremmalle yleisölle. JussiS & pHaze. neon. pete input & benedix & boot. sasha f. sergei shkuroff. cinnamon & lucy luke - meinas loppua happi kesken seuratessa agressiivista fiilistelyänne. homegrove - loistava setti ja pelisilmä muuttunutta ohjelmistoa silmällä pitäen. vertigo., aj - joka viime hetkillä ilmoittautui b2b-sessioon EMMin kanssa. aarresaari allstars vieraineen - ohjelmistonne oli vähintäänkin ihanan arveluttava ja estoton namipala. eliot ness. defa. tweeek & phace & laite. triton. friik. john major. kalle miettinen. pipetin & pupetin. marski & bella.

kiitos cosmic girl. infogirrrliemme kitty - sodi ahkerasti. lara c - toivottavasti saat kaipaamasi. VJ:t espion & jay fish - oli vähän enemmän leluja pöydällä. tanssijamme heidi & sonja - jäi privaesitys kokematta. valokuvaajamme jone - myös flyerkuvauksista & TfO. decottajamme saco - vimpan päälle ja vähän enemmänkin kuin mitä odotimme. yana - vaivannäöstä helsingin bussikuljetuksen kanssa.

kiitos elena & co VIP-tarjoilun ruokapuolesta - kakku, cocktail-tikut, salaatti jne. pullalle (apunaan illan aikana ainakin pipetin ja tero) boolista - 130 litraa tätä "kevyttä" simaa teki totisesti tehtävänsä. aito ja alkuperäinen MILLENNIUM-känni [tm] sanoi rok :excellent:

kiitos tekniikka. ILSS crew - te pistitte totisesti haisemaan. nightlight (johan) warm-upin boostaus ja päätapahtuman aulan valaisu - lisää on tulossa! ja jamboree music.

kiitos roudarit, decottajat ja muut duunarit & apukädet. kaikkien osalta hommat eivät ole vielä edes ohi, mutta kiitos myös jo etukäteen vielä tiistai-iltapäivällä tehtävästä loppuroudauksesta!

IGORin pojilla oli loistava meininki ala-aulassa ja myyntiäkin näytti olevan melkoisesti. tämä lienee jatkossakin messissä MILLENNIUM-tapahtumissa. tuli itsekin muutamaan rättiin sorruttua.

ravintolan viinanmyynti todellakin tökki aikalailla jo puolen yön jälkeen. stereotyyppisesti uusi omistaja ja ravintolapäällikkö olivat varanneet viimeiseen feenix-tapahtumaan extra-lastillisen vetta ja energiajuomaa - ei tiukkoja viinaksia, kehoituksista huolimatta :scared: ravintola on pyytänyt anteeksi virhearviointiaan alkoholin tarpeesta ja myöskin lähes puolen tunnin viivästystä ovien aukaisussa aamubileissä.

bäkkäriltä oli vallan mukava seurata chillin meininkiä läpi käytäväikkunoiden. odotan kovasti sitä fotoa näytille lavastetusta tilanteesta "tommi vodka-pullo kädessä lattialla selällään". ja se todellakin ON lavastettu... :D ei kyllä hevillä uskota tota - tiedän.

paronit kroolattiin päästä päähän kera tuplavodkabatteryjen ja biljardin. ei vaan oikein löytynyt vastusta tällä kertaa ... ennen kuin juomaa oli sen verran sisuksissa, et mailakin alkoi näyttää ja tuntua spaghetilta. eikä mitä - siitä suoraan keilaamaan ja vielä yhdet bileet sokerissa. maanantai-aamuyöllä tulikin sitten stoppi vastaan. viikko putkeen biletystä, roudausta, ei nukkumista juuri nimeksikään jne. hotellin sänky tuntui pilvenhattaralta puolen vuorokauden ajan.

kiitos dyydeli - ja tervetuloa mukaan MILLENNIUMiin. tulikasteesi on suoritettu läpi vähintäänkin kiitettävällä arvosanalla ja paikkasi yhdistyksemme hallituksen varapuheenjohtajana ansaittu. miljoona halia ja kiitokset pyyteettömästä työstäsi tähän saakka. paljon mielenkiintoista on tuloillaan... :cool:

lopuksi, kiitos club feenix - loputtomasti ajatuksia ja muistoja :hearts: on vain aika mennä taas eteenpäin elämässä. R.I.P.

caribian kylpylä odottaa ... stay tuned for more.
Avatar
#46 • • Homegrove Guest
Allekirjoittaneen tracklisti luettavissa täällä.
Avatar
#47 • • Pete Input Guest
Kiitos Boot & Benedix. Mielenkiintoinen b3b. :hah:

Kiitos myös muille jukille:
EMM - mikseri liekeissä, käsiä enemmän kuin sormia... :)
MR. D - nättiä, nättiä... u rock!
LUCY LUKE - oh my god! hyviä veisuja, varmaa työskentelyä... nice!
CINNAMON - onpas kivaa "paukutella hekseleitä" soitannan tahdissa... :)

Kitty: Mä unohdin "sen" himaan. :( sori.
Lara: Mä selätän sut vielä... :) ja sitäpaitsi spiderman voittaa kaikki muut!
Avatar
#48 • • Timce Guest
Voi voi...Aivan liikaa tuttuja ja toimintaa puolin jos toisin. Pääareenalla + 3.kerroksessa en käynyt kertaakaan ja missasin lähes kaiken mahdollisen ja vielä kaiken huipuksi yeke yeken :(
Benedix,Boot ja Pete Input ..huh huh... :hah: Tajutonta menoa!!!

Oli kiva nähdä kaikki "mlnm-naamat" pitkästä aikaa ja Feenix oli taas Feenix..kai täällä oli ihan kivaa.Aamut ja Paronikin jäi väliin..laiska kun olin..

Kiitos kaikille kavereille seurasta, muistaakseni oli ihan mukavaa..tai jotain :scared:

Hannalle hyvät syntymäpäivät, sori etten päässyt juhlistamaan.

"James Talbotille" tattis helvetin hyvästä cd:stä
Avatar
#49 • • sola Guest
Oli aivan huisin hauskaa :hearts:

Melkein kaikki aika kului hyppiessä ja pomppiessa pääareenalla, mutta oli se sen arvoista! Viimeistään cosmo sai kasvoni suureen hymyyn ja olipa sitä ennenkin oikein maistuvaa soittoa. Välillä oli aivan pakko käydä istumassa auditoriossa, mutta kylläpä sielläkin viihtyi aivan mainiosti :heart:

Jokapuolella tuli hirveästi tuttuja vastaan ja tuntui ettei pääse mihinkään, kun koko ajan joku jonka kanssa vaihdella kuulumisia :heart: Te ootte ihania. Niin ja tarvii mun sanoo kiitos myös mun ihanasta tanssiseurasta :excellent:

Ainut harmi on, ettei feenixiin enää pääse, mutta olipa sentään iki-ihana viimeinen jälleennäkeminen.

Uutta odotellessa... :roll:
Avatar
#50 • • Thunderbird Guest
Oih ja voih... Viimenen kerta Feeniksissä meni ohi suun.. :crybaby:
Pikkasen pistää harmittamaan kyllä... ois halunnut niin mukaan...

Tää oli eka kerta kun missasin Millenniumit... kurjuus!

Jos joku otti videopätkää olisin kyl erittäin valmis katsomaan :hearts:
Avatar
#51 • • defa Guest
tänne kai voi jotain postata kun ei oo omaa naamaa näytillä,että tulipahan sitten edustettua isommalla kädellä :D

Se videopätkä vois olla ihan hyvä idis joo vaikka paikalla olinkin :roll:
seteistä jäi mieleen Hannun ja House babyjen loistavat setit!
Mahtava viikonloppu takana ja helvetin pikä viikko edessä,huh.
Avatar
#52 • • Kaino Guest


sun napa maistui suolaiselta



suolainen napa on miehen merkki


Heeetkonen.


et sä haluu tietää. joku kyl tais ottaa kuvaa sillon... kuin pelottavaa se sitten on... :scared:
!



nonsense! you have no idea what you are talking about you silly woman! supahquote
Avatar
#53 • • keisha Guest
Tämä tyttö viihtyi myös, vaikka kuumeilu hieman hidasti tahtia ja esti parhaiden tanssikuvioiden esittelyn pääareenalla. Ilta vierähti mukavasti chillissä fiilistellessä, kiitos aarresaari! :heart: Hirmu määrä tuttuja, olipa ihana nähdä kaikkia. Vielä Paroniin asti jaksoin, tulipa nähtyä peräti kaksi legendaarista paikkaa ensimmäistä kertaa. Oli mukavaa, kiitokset Tommille!
Avatar
#54 • • Benedix Guest
Hienot ja onnistuneet bileet. Paljon hyvää musaa joka areenalla ja
todella paljon tuttuja, pyöriminen jokapaikassa oli antoisaa eikä vaan
ehtinyt pysähtymään pitkäksi aikaa...se silmänruoka...kaikki ihanat
bilettäjät!

Kiitokset Pete Inputille ja Bootille, oli todella upea soittaa kanssanne.
We rock!

Kiitos koko MLNM-tiimille onnistuneen tapahtuman aikaansaamiseksi.
Erityiskiitos Kitty, Sergei, Saco, Jone, Espion & Jay Fish! :hearts:

Team Igor :heart: :happyroll:

Redbull :excellent:

Feenix R.I.P. :mad:
Avatar
#55 • • DyyD Guest
Mukava viikonloppu. Ystäviä, juomaa ja loistavaa musiikkia. Aika meni kiitäen ohitse. Monta kokemusta rikkaampana jälleen. Kiitos juhlijat, kiitos järjestämiseen osallistuneet, kiitos mlnm ja kiitos Tommi. Mukava astua mukaan kokemaan se extreme myös tältä kantilta.

Oli hauskaa, kohta on vielä hauskempaa. :heart:
Avatar
#56 • • JussiS Guest

Mukava astua mukaan kokemaan se extreme myös tältä kantilta.


Sä olit kyl jo aika extreme-kännissä paronissa.
Avatar
#57 • • stalker Guest
Ekat Millenniumit ja ehdottomasti yksi vuoden parhaimmista kokemuksistani. Loistava fiilis ja kauniita ihmisiä :hearts: ! House-lattialle en ehtinyt, muista sen verran että Shkuroff ja Cosmo olivat imo ne illan sankarit, niin hyvää settii tuli molemmilta...
Nyt punttikselle seuraavia varten.... :)
Avatar
#58 • • cinnamon Guest


LUCY LUKE - oh my god! hyviä veisuja, varmaa työskentelyä... nice!
CINNAMON - onpas kivaa "paukutella hekseleitä" soitannan tahdissa... :)



Tarttet kohta jättisuuret henskelit,kyllä meistä vielä isoja tulee!Isoina,siis... :D :excellent: Kiitos kehuista!Parhaat kehut,mitä voidaan saada!! :heart:
Avatar
#59 • • Diabolica Guest
Oli sit niin hyvät bileet ettei vähään aikaan unohdu. Niinkuin olisin yhdetkään MLNMit unohtanut... Kivasti ihmisiä ja kiva nähdä pitkästä aikaa taas noin paljon tuttuja. Ihmiset ei tainnu hirveästi arvostaa meidän musaa kun boolin loputtua VIP-huone tyhjeni kuin pommiuhan alla... Kiitos niille n. 10 ketkä eksyi kuuntelemaan... Ja kunniamaininta sille kiksupellelle joka näytti persettään. Ei tainnu musiikki "lue kolina" iskeä??? Seuraavia bileitä odotellessa...



:angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Avatar
#60 • • DyyD Guest


Sä olit kyl jo aika extreme-kännissä paronissa.



Voisinpa melkein sanoa että soli jo suurimmaksi osaksi väsymystä mikä iski päälle. Verratten en juonut siinä aamun aikana kuin 4 siideriä ja 1 drinksun. Mut kivaa oli.