Absolute Millennium 6.12. @ Club Feenix, Turku

86 posts, 5 pages, 11,692 views

Avatar
#1 • • Edited ReQ Guest
Nonniin, ja nyt sitä luvattua palautetta...

Feenix on paikkana kerrassaan loistava. TODELLA sääli että oli vikat bileet siellä! Ei oo oikeestaan mitään valittamista tilojen suhteen, sekä biletykseen, pousailuun että lepäämiseen riitti kamaraa.

Hard beat arenalla en pahemmin viihtynyt, ei ollut kauheen "hard" fiilis itellä päällä ja se huone tuntu oikeestaan ainoalta koko bileissä joka oli aika tukkonen/ankea. Yläkerran house-puolella tuli jammailtua puolisen tuntia Kotigrooven tarjoillessa maistuvaa progea, oli ihan kiva paikka tunnelmaltaan/musaltaan päästä vauhtiin. Alakerran chillissä tuli myös jumitettua joku kolmisen varttia. Miksei kaikissa bilemestoissa vois olla tollanen auditorio :hearts: ihan loistava chilliksi, paljon istumapaikkoja ja erinomainen kun musaa haluaa vaan kuunnella/jumittaa. Kiitos Aarresaari musasta ja muusta mukavasta.

Main/trance-arena olikin sit se missä eniten tuli vietettyä aikaa. Fiilis tuntui lähes kokoajan olevan aika katossa porukalla (perus)kiksun tahdissa.
Tilaa oli juuri sopivasti että eteenkin mahtui tanssimaan. Valot/dekot/screeni toimivat omaan makuun erinomaisesti, en kyllä kauheen objektiivista palautetta osaa antaa kun itse keskityin lähinnä siihen loputtomaan kiksuhumalaan jota tuli tuutin täydeltä :)
Kiitoksia CM ja Cosmo, teiän settejä tuli biletettyä lähes alusta loppuun, tuli niiiin maukasta kiksua :hah:
Tuttuja biisejä roppakaupalla (varmaan lähes kaikki) mut ei nyt jaksa niitä pahemmin ruveta listaileen/muisteleen, ihan lopusta jäi päällimmäisenä mieleen ferryn universal nation remix, albinoni, twisted...\o/

Ikävä yksityiskohta aivan bileiden lopussa: Twistedin aikana joku naishenkilö flippasi lähes suoraan eteeni ja jäi silmät auki makaamaan lattialle. Sitä siinä hetki ravisteltiin mutta ei mitään reaktiota. Koitin auttaa nostamaan ylös ja herättelemään, mut pari järkkäriä tuli sitten poimimaan ilmeisesti ensiapuun. Voisko joku asiasta jotain tietävä ihan mielenrauhan vuoksi kertoa mitä ko. henkilölle kävi? Toivottavasti oli kysymys vain "normaalista" pyörtymisestä eikä OD:stä tms... Ei kyllä paljoo enää ton jälkeen tehnyt mieli käsiä nostella viimisten biittien aikana :/

Kaikenkaikkiaan en ole ollut näin hyvin toimineissa bileissä aikoihin! Kaikki toimi suorastaan "tylsän" hyvin jos noin voi sanoa. Ehkäpä jonkun asian olisi pitänyt reilusti kusta että olis sitten voinut löytää enemmän kontrastia hyvien juttujen välille. No mut hyvä näin kuitenkin.
Ei mitään tajuntaaräjäyttävää ollut, mut ehkä ihan hyvä että tämmöset synttäribileet vaihteeksi kulkee varman smoothistikin ;)

Jatkoille ei enää (perinteisesti) riittänyt kunto joten en niistä voi mitään sanoa.

Onneksi olkoon MLNM 5v! :heart: kivaa oli!

-ReQ-
Avatar
#2 • • paanos Guest
F**k it, ekana ehdit :)
Avatar
#3 • • sammy Guest
Väliäkös sillä kuka ehti ensin, pääasia on että
olivat ainakin minun mielestäni erittäin onnistuneet bileet
kotimaisesta line-upista huolimatta.
vanha millennium-konsepti toimii pitkän tauon jälkeenkin!
:hearts:
Avatar
#4 • • Edited Tapi T Guest
...
Avatar
#5 • • Laite Guest
otin tän tosta lukitusta topikista:

Jaahas, oli kyllä niin perusbileet ku olla ja voi.
Puitteet hyvät ja henkilökunta ystävällistä, mutta ei vaan iskenyt.
En voi syyttää Millenniumia mielikuvituksettomuudesta vuosien varrelta, mutta nää tuntu vähän liian varmalta nakilta.
Eikä siinä mitään, ymmärrän, että tarkoitus oli tehdä bileet, jossa "kaikki" viihtyvät, mutta jotenkin musisointi oli aivan liian yksitoikkoista ja perushuttua, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.
20e tuntui vähän liialta illan annista, koska paljoa ei jäänyt käteen, mutta varmasti suurin osa viihtyi, minä en. Ei voi mitään....
Tylsää oli tällä kertaa, mutta harmi, ettei Milleniumeita enää Feenixissä järjestetä. Loisto paikka oli.



Täytyy myöntää, että olen kyllä melko pitkälti samaa mieltä. Bileet eivät tarjonneet mitään ihmeempiä itselleni. Tuttuja oli paljon liikenteessä, mutta eipä sekään pelastanut iltamaa.
Piti sitten lähteä puolenyön jälkeen klubilla käymään kun olin sopinut meneväni pikaisesti kuvaamaan meininkiä ja sinne tulikin sitten jämähdettyä loppuillaksi.

edit: Niinjoo, kiitos Biolle etkoista! oli todella mukavaa kun oli hyvää seuraa ja kivaa musiikkia :)
Avatar
#6 • • MikkiHiiri Guest
T-ö-r-k-e-e-n siistit kemut :hah: :heart: :hearts:

Kiitti Tommille ja kaikille joraajille!

Kiksuu!!!
Avatar
#7 • • frequent Guest
the music you were playing really blowed my mind

Loistobileet. En kyllä ehtinyt yläkerrasta juurikaan muualle musaa tsekkailemaan mutta porukkaa näytti olevan just sopivasti ja meininki hyvä siinä klo 23 ->

En kyllä keksi miettimälläkään mitään valittamista näistä bileistä, järjestelyt toimi tosi hyvin - Millennium-laatua.

kiitoksia, pitää käydä useamminkin.
Avatar
#8 • • ReQ Guest
PS. jos jotain juttua nyt pitää vähän dissatakin niin narikkajonossa tuntui porukalla olevan todella kusipäinen meininki kun joutuivat päälle ½tuntia odottamaan takkeja parhaimmillaan (itse selvisin sentään ripeämmin), mutta, missäs isoissa bileissä ei pientä hidastelua/tönimistä narikassa ilmenisi...

-ReQ-
Avatar
#9 • • UzU Guest

PS. jos jotain juttua nyt pitää vähän dissatakin niin narikkajonossa tuntui porukalla olevan todella kusipäinen meininki kun joutuivat päälle ½tuntia odottamaan takkeja parhaimmillaan (itse selvisin sentään ripeämmin), mutta, missäs isoissa bileissä ei pientä hidastelua/tönimistä narikassa ilmenisi...
-ReQ-



Me saatiin ainakin ihan hauskasti kulumaan 40min narikkajonossa. Valittiin ehkä typerin "reitti" narikalle ja tyhmästä päästä kärsi sitten koko ruumis. Mutta heitettiin sit tyhmää läppää koko aika ja tehtiin tuttavuutta ympärillä nojailleiden kanssa.

Mutta itse bileissä.. Ekaa (ja vikaa) kertaa Feenixissä ja täytyy sanoa että todella harmi että sinne ei tule palattua. Aivan loistava paikka bileiden pitoon. Tila toimi todella hyvin.

Hardista puolesta ei mitään hajua. Auditorio toimi mukavana lepopaikkana välillä. House/proge puoli oli ihan helmi musan puolesta. Lämmin tosin oli mutta ei annettu sen menoa haitata. Varsinkin ihan viimeinen puolituntia oli niiiiiin *nam*. Iso kiitos tytöille siitä. Mut mut.. suurin osa ajasta menikin siellä kiksupuolella. Olihan se aika peruskiksua mutta niin maistuvaa. Jos bileiden hyvyys määritellään sillä montako kertaa ihokarvat nousee pystyyn niin nämä kyllä meni ihan kärkipäähän tämän vuoden tsembaloista...

Ja toivottavasti tosiaan se ReQ mainitsema pyörtyminen johtui tosiaan "luonnollisista syistä" .. Itsekin tapahtumaa suht läheltä katselin ja tuli turhan elävästi mieleen liian monet od:t turkusessa.
:D

Posts: 3,707

#10 • • :D
oij <3 <3

kyllä kannatti lähteä mestoille. tuhatta ja sataa salamaa iski housearenal.
vertigo upposi eniten mun hermoon, mutta myöskin huussibeibit ja hantsa
saivat kovin keinumaan. ;) _lievästä_ flunssasta johtuen ehkä hieman jäi
biletys vähemmälle ja enempi tuliki vaan nautittua musasta, tosiaan koko
ilta meni sitten yläkerrassa. välillä tosin tuli käytyä redbull kojulla hakeen
nestetta. :) hitsi iso kiitos redbull myyjille ku tarjosivat muutaman ilmaisen
juoman vaatimatta. i luv u 4evah! ;) hi hi

mitähä sitä vielä sanois. oli kivä nähä uusia naamoja, nyt kun vielä
muistais naamat vielä seuraavanakin kertana. hitto. mutta kameran
kanssa tuli heiluttua housearenalla pelkästään melkein ja jossain vaihees
sitten kuvataltiointia tapahtuneesta. :)

big luv tommi <3

-edit

ja sitten luvattua kuvamateriaalia.
http://bile.luola.net/millennium06122003/
Avatar
#11 • • eonik Guest

Ikävä yksityiskohta aivan bileiden lopussa: Twistedin aikana joku naishenkilö flippasi lähes suoraan eteeni ja jäi silmät auki makaamaan lattialle. Sitä siinä hetki ravisteltiin mutta ei mitään reaktiota. Koitin auttaa nostamaan ylös ja herättelemään, mut pari järkkäriä tuli sitten poimimaan ilmeisesti ensiapuun. Voisko joku asiasta jotain tietävä ihan mielenrauhan vuoksi kertoa mitä ko. henkilölle kävi? Toivottavasti oli kysymys vain "normaalista" pyörtymisestä eikä OD:stä tms... Ei kyllä paljoo enää ton jälkeen tehnyt mieli käsiä nostella viimisten biittien aikana :/
-ReQ-


olisinpa ihmetellyt jos ei kukaan olis flipannut siellä. strobot paistoi aika hyvin silmiin ja melkeen koko ajan. ainakin siinä lopussa. sillä oli varmaan kans jotain tekemistä asiassa.
Avatar
#12 • • Homegrove Guest
Onpas huono olo. olin lähinnä niin fiiliksissä Feeniksistä koko illan että kaikki muu meni keikkaa lukuunottamatta ihan ohi multa. Töllistelin vaan monttu auki että hitto kun on kivaa olla täällä taas.

+Kalle no more reppu vipissä, oli varmaan ns epäkiitetättävä keikka mutta musiikki oli eri nannaa. Solid Sessions - Janeiro, säälittävää mutta meinasi tulla tippa linssiin...

-Missasin ihan täysin Cosmic Manin setin (no oli se oma setti samaan aikaan...) ja miehen kaljuuntuvan olemuksen muutenkin. :(

Tracklisti omasta setistä tulee jahka saan aikaiseksi omaan paikkaansa. ;)
Avatar
#13 • • Uinajainen Guest
Feenix neitsyys meni että hurahti. Hinta oli paljon, tuttuja oli paljon ja promillet oli hulvattomat. Paikka on parhaita bilepaikkoja missä oon käyny. Filmistäkin puuttuu loppuillan materiaalia. House huoenetta en ees löytäny, hardis huoneessa oli lähinnä huvittavaa ja taidettiin sattua pahimpaan kämmirysään mitä sen hetkinen dj soitti.

Bileisiin en tullu musan takia vaan lähinnä että pääsi katsastamaan Feenixin. Tosin huussi huoneessa olisin luultavasti viihtynyt jos olisin sen löytänyt! :confused:
Auditoriossa oli rauhallista ja mukavaa. Siellä taisin ollakkin suurimman osan kekkereitä.

Rahat meni, ei tullu krapulaa, ei muista paljon mitään ja narikkaheppu hävitti mun pizzanpuolikkaan... :(

Mutta loppujenlopuks viihty ihan jees, muutamia tuttuja joita ei ollut nähnyt pitkään aikaan, terveiset teille. o/

Hyvät Kemut! (tm)
Avatar
#14 • • nenna- Guest
..ennen yhtätoista mestoilla ja ekaks hardipuolel..ja siellä Sergei tykitti BäädÄässiä! :eek: ..no ok..täytyy myöntää et aikamoiset muistot tuli mieleen :hah:
..joo..sit Hannulle propsit, aivan törkeen hyvää settii vintillä..ja loppuun yekeyeke, luonnollisesti. :king: ..myös Tytöille peukkua, kivan progressiivista settii :excellent:

..pääareenalta tuli bongattua muutama hyvä kixuraita..ihan jees. ..Kiva ilta sinäänsä..tuttuja riitti ja fiilis oli ok.

Kiitokset Tommille.

p.s. Kiitos myös Diffas..ku jaoit niit meijänki flaikkuja :)

..se toinen pukupelle :heart:
Avatar
#15 • • dab Guest
Huh huh! Kovin oli mukavaa kyllä. =)

Lyhyt edellinen yö ja risteily vaati veronsa ja tuli istuttua enimmäkseen chillissä juttelemassa kivojen ihmisten kanssa (Lottis, oot ehdoton suosikkinaapuri!:)).

PS: Kylläpäs leimasin osaa joskus olla hauska... :rolleyes:
Avatar
#16 • • MikkiHiiri Guest

taidettiin sattua pahimpaan kämmirysään mitä sen hetkinen dj soitti



Oliko kenties se kohta illasta, kun Cosmon setin 3 biisin tienoilla katos
minuutiks äänet PA:sta? Kova vipinä alko käymään järkkäreillä kyl siinä
vaiheessa :) Onneks homma korjaantu nopeesti.

-Missasin ihan täysin Cosmic Manin setin (no oli se oma setti samaan aikaan...)



Joo mäkin yritin sua spottailla, mut oli hitonmoinen kiire ja olin suustani kiinni
jatkuvasti.. toivottavast sait terkut ees perille :)
Ois ollu kiva kuulla sunki setistäs se osa mikä ei ollu omani kans päällekäin.. :(
:D

Posts: 3,707

#17 • • :D

p.s. Kiitos myös Diffas..ku jaoit niit meijänki flaikkuja :)


hehe. niin no. jotain oli tehtävä kun ei pojat tuonut tarpeeksi impulse
mainoslehtisia mukanaan. noh hauskaa oli kuitenkin. tokihan vielä mekin
törmäillään. :cool:
Avatar
#18 • • putteh Guest
Minä tykkäsin helvetisti - näin leppoisaa ja hyvää tunnelmaa en ole kokenut sitten viime kesän Unityjen!

Ensimmäistä kertaa Turussa ja luonnollisesti samalla myös ensimmäistä kertaa Feenixissä. Mainio venue ja harmi tosiaan, kun viimeistä kertaa vietiin.

Järjestelyistä ei mitään pahaa sanottavaa. Ääni oli napakka (lähinnä pääsalissa tuli kauemmin oltua), valot ok, screenit ja decot kivoja, ja muutenkin kaikki vaan yksinkertaisesti toimi niinkuin pitikin.

Housesalissa tuli vain pyörähdettyä ihan alkuillasta, ja näin jälkikäteen harmittaakin, kun "ei vaan ehtiny" enää myöhemmin käymään siellä.

Musiikki pääsalissa kautta linjan "ihan kiva" -tasoa, ei nyt mitään järisyttävän hienoa ja ikimuistoista kiksuparatiisia päässyt kokemaan, mutta tulihan siellä pompittua kuitenkin niin, että hiki valui :) Täytyy tosin sanoa, että on yleisestikin todella harvinaista, että kukaan dj soittaisi sellaista puhdasta kiksusettiä, jonka aikana ei missään kohtaa alkaisi puuduttamaan jossain määrin.

Loppuun vielä hatunnosto kuskillemme, joka ajoi Kouvolasta koko matkan molempiin suuntiin ja meni vielä töihin sunnuntaina klo 14.00 :eek:

Kaiken kaikkiaan todella kannattava ja mukava retki länsirannikolle, pitää vielä joskus ottaa uusiksi.
Avatar
#19 • • sakin Guest
*huoh* pitäiskö sanoo ->> perus sähelllystä <<-

- ja illan meinas kruunata se ett "kaikki tavarat hävinnyt"
mut onneks täll kertaa kävi loppu peleissä hyvin ja sain omaisuuteni takas ja pääs himaa ehjin nahoin.

ERIKOIS kiitos feenixin henkilökunnalle, joka paikassa ei oo teidän kaltaisia ymmärtäviä ihmisiä :) :)

Miten mahto olla oliks 10 ja 11 välissä mitään jonoo ovella, kaverit vaan ihmetteli ett minne hävisin... kai mä oon painellut suoraan sisään ??

hard:


Siitä onkin aikaa ku oon saanut itseni semmoiseen vahtiin ku nyt sain. hardi puolella tuli oltuu "koko" ajan... hiukan sillä oli ahdasta jossakin väliss, olisin bilettänyt seinillä jos olisin osannut tehdä
Matrix liikkeitä :D :D :D

Sen verran nihkeesti tilaa oli omaan tarpeeseeni, pakollinen sori ainakin takana bilettäneille, muutamaan otteeseen meinasin lähtee polkee porukkaa alle... :laugh:


Chiquita jos sä teet boolia seuraavaks, niin mä kyll ohjeistan sua siinä sivuss.. on ollut taas 10 mm mustalla tussilla käyttöö ku ollaan kelattu "mitä tapahtui"

...ett sillein HAUSKAA OLI !


Yläkerras olleelle "Jarkolle" terkkui, olit loppu vaiheess purkamass dekoi ymm krääsää alas seiniltä.. laita koodia siihen RL:n num.


S.
Avatar
#20 • • ---[-]--- Guest
Kiitoksia järjestäjille!!!

...eli Tommille ja muulle poppoolle. Ilta meni tuttuihin törmätes, joita olikin paljon. Suurimmat ihmetyksen aiheet tapahtuivat tällä kertaa baaritiskillä: Vodka loppu, kossu loppu, tequila loppu. AARGGHH!!! Olivatko ihmiset niin juovuspäissään vai juotiinko vanhat viinakset loppuun? Ei kuitenkaan johtunu tietty järkkäreistä. Vielä kerran kuiteski kiitos ja loppuun hymiksii :) :) :)