Progress 21-11-2003 @ Lahti

5 posts, 1 page, 1,099 views

:D

Posts: 3,707

#1 • • :D
:cool:

Reksi ja Tab <3 <3 K I X U U u
Karri oli kans kiva, mut ei ollut niin kovin kiksu ;)
Dj taka oli sitten kyl ensimmäiset 30-45min tosi jees
paukkua, sitten menikin _yllättäen_ turhan polkaksi ja
väsyneenä päätin poistua vähin äänin paikan päältä.

Harmittavan vähän oli eksynyt väkeä paikan päälle, mut
lattia taisi olla suhteellisen täynnä muulloin koko ajan paitsi
Tabin ekan/tokan biisin aikana. Freq, näin sun ilmeen kun
huomasit olevasi yksin lattialla. :D

Otin perhana myös muutamia kuvia.
Ä S S Ä T
Avatar
#2 • • akir0 Guest
Firman pikkujouluista selvisin lopulta tänne, Tabi pakotti hetkeksi lattialle, mut Karri olis voinu soitella sitä lupaamaansa kiksua enemmänki ku ne pari biisiä :)

Taka alotti settinsä mukavasti ja pari viimestä biisiä oli bueno, mut muuten aika tasapaksua keskivertopolkkaa. Levarikin vähän kuseskeli.

Kiitos Petterille kuitenkin, kaikinpuolin oli mukava reissu.

Ja ehdin mää pari kuvaaki ottaa - http://www.akir0.com/progress211103/
Avatar
#3 • • putteh Guest
Mä diggasin, vaikka ei ilman polkkaa selvitty tällä(kään) kertaa. Reksi jäi kuulematta, mutta Tabin setin ehdinkin kuulemaan jo melkein kokonaan. Tab soitti niinkuin yleensäkin: muutama aivan uskomaton helmibiisi, pari aivan hirveetä biisiä ja loput mukavan menevää trancea. Karri oli tosiaan kiva, kaverin setti nostatti jalkaa ihan kivasti :) Samuraimaan sankarimme selvisi ihan kohtalaisesti, varsinkin alku oli todella namia soundia. Paikoitellen vähän junnasi ja loppua kohti meni vähän turhan polkaksi, vaikka siellä aina jotain rullaavampiakin biisejä tuli jossain välissä. Tässä olikin tämä kaikkia kiinnostanut "mitä diggasin soittajista"-osio :)

Ääni oli paikoitellen illan aikana yhtä särkevää pörinää, mikä vähän laski fiiliksiä välillä.

Kiitokset järjestäjille, mukava Lahdenvierailu oli tälläkin kertaa.
Avatar
#4 • • Nefertete Guest
Jooh. Tulipa pidettyä pieni piletauko ennen näitä pileitä ja ihan hyvin siitä johtuen tuolla tanssilattialla tuli viihdyttyä. Kerrankin siellä oli myös tilaa (kun känniääliöt eivät olleet hyppimässä varpaille :scared: ). Tietty paikka oli jotenkin 'vajaan' näköinen, kun on tottunut siihen, että Lahdessa on jonkun verran tungosta.
Setit maistuvat ihan hyvin, harmi että ääni välillä ei sit toiminut aivan niin hyvin. Ja kiitokset pilekuvaajille, ajoissa olivat kuvat netissä :)
Avatar
#5 • • Petteri K Guest
Jep, kiitokset kaikille paikalla olleille! Lievästä yleisökadosta huolimatta oli mukavaa, että tanssilattialla riitti alusta asti toimintaa. Mutta niinhän Lahdessa on viimeaikoina ollut, että bileet on heti käynnissä. Ja erittäin hyvä niin..

Itselläni oli hauskaa, joskin talon neulat (jotka myös aiheuttivat niitä mainittuja hetkittäisiä ongelmia äänentoistoon) hieman juoksuttivat, kun piti lähteä hakemaan varaneuloja hieman kauempaa..

Muutenhan ääni, ainakin omasta mielestäni, toimi moitteettomasti, kiitokset siitä ja myös loistavasta valo-ohjauksesta Alpha Audiolle.

Kiitokset myös kuvista, kun en sitten itse ehtinytkään hakea kameraa paikalle. ;)

Seuraavaan kertaan, ja törmäillään bileissä!