Illumination w. Santos @Nunu, JKL 12.9.03

4 posts, 1 page, 1,137 views

Avatar
#1 • • hexagon Guest
Aivan loistavat bileet! :hearts:

Porukkaa todella hyvin paikalla, pirun hyvää musaa ja tunnelma katossa.
2nd room oli alkuillasta "place to be", Cosmicmanilta huippusetti, Nitroltakin hyvää kamaa. Päähuoneessa Nessiltä varmaan paras setti mitä häneltä olen kuullut. Santosilla myös varsin mielenkiintoinen ja nostattava setti.

Nunu sopi erinomaisesti tällaiseen bilekäyttöön, erityisesti kun porukkaa oli sopivasti. Suurkiitos järkkäreille, ketäs ne muuten oli? Flyereista päätellen sama porukka järkkää ainakin Vaasassa jotain?

Ihmettelen vaan, mistä tänne ilmaantui tällaiset massat kiksuvermeissä olevia jätkiä ja mallityttöjä, samasta porukasta kun tuntuu vain osa käyvän esmes Phonourin tai Pimiön bileissä. Tuntui melkein kuin Helsingissä olisi ollut. Trance-bileille olisi varmaan enemmänkin kysyntää JKL:ssä. :)
Näistä bileistä 10- (miinus tulee kakkoshuoneen kehnohkosta äänenlaadusta)! Lähtiessä oli jalat paskana, hitonmoinen nälkä ja biitti soi päässä. Näinhän se pitääkin mennä.
Avatar
#2 • • happosepi Guest
Joo! Nää bileet löi kyllä löi kyllä meikäläistä ihan puulla päähän. Jopa oma setti sai hyvän vastaanoton kakkospuolella alkuillasta. Kukaan ei oikein keksinyt selitystä sille paikalle saapuneelle väkimäärälle, joka oli tämän kaupungin mittakaavassa aika kiitettävä.

Propsit järjestäjälle, mutta pientä kritiikkiäkin: Kakkospuolen PA vaikutti liian tehottomalta bilekäyttöön: ylä-äänet hävisivät oman setin aikana varmaan 3 kertaa. Ja kun porukka tuli kokoajan vaatimaan lisää volaa niin minkäs teet ;) Voisi myös olettaa, että levareissa on talon puolesta slipmatit eikä dj:n tarvitse etsiä niitä kissojen ja koirien kanssa.

Ja mitä olisikaan Eliot Nessin keikka ilman tuhottuja monitoreja ;) No mut vakavasti puhuen, kyllä lähtökohta on se että monitorikamat pitäisi olla säädetty/mitoitettu niin että ne kestää vaikka luukuttaisi kuinka perkeleesti. Turha siis syyttää dj:tä.

Oli kyllä tän vuoden paras jkl-bilekokemus heti tammikuun Pimiön jälkeen :) Nunu osoitti toimivuutensa bilepaikkana. Kun ääniongelmat on ratkaistu, niin tästähän se vasta klubi saadaan.
Avatar
#3 • • deearkoo Guest
Hauska ilta oli kyllä kaikin puolin. :) Suuret kiitokset järjestäjille onnistuneista bileistä.

Musiikista hieman: eniten tykkäsin Erkon alkuillan setistä, myös Nessin setti oli paikoitellen todella hyvää. Santokselta odotin hieman enemmän, mutta ei sekään huono missään nimessä ollut. Ja pitää mainita, että itse keskityin bileissä lähinnä pääpuolen musatarjontaan, joten 2nd roomin musatarjonnasta ei ole mielipidettä.

Ja paikasta vielä: vastaavanlaisia bileitä olisi hauska nähdä useamminkin NuNussa. Paikka täytti odotukset hyvin (varsinkin visuaaliselta ilmeeltään).

Kuvia tapahtumasta » http://batman.jypoly.fi/~b5519/photos/illumination1209/
Avatar
#4 • • MikkiHiiri Guest
No huh. Oli kyl tosi hyvät bileet!
Ainut tosiaan että se kakkoshuoneen PA oli kakkosesta :)
Pari kertaa pimeni ylä-äänet, joten joutu puottaa tasoja selvästi..
Sen lisäks onnistuin polttamaan sen toisen monitorinkin =)

Muuten kyllä ei mitään valittamista. Porukka oli kympillä mukana, joten
oli aivan mahtavaa soittaa :) Kiitos siitä kaikille joraajille!
Sen lisäks kiitosta järkkäreille ja muille DJ:lle!