MILLENNIUM SUMMER CLUB 15.08.'003 + aamujatkot

8 posts, 1 page, 1,361 views

Avatar
#1 • • putteh Guest
Kivaa oli jälleen, mielestäni kesän parhaimmat Millenniumit Lappeenrannassa. Jengiäkin näytti mielestäni olevan enemmän kuin aikaisemmissa tapahtumissa. Mestoille pääsin vasta niinkin myöhään kuin vähän ennen yhtä, mutta sehän ei menoa haitannut (tai estänyt pientä humalaa, kiitokset vaan kaikille "nyt-juotetaan-pauli-humalaan" -operaatioon osallistuneille :D) Hyviä trancebiisejä soi tuossa jossain välissä, kuka ikinä olikaan soittamassa (Marco V - Solarize, paljon soitettu, mutta aina niin helvetin rokkaava biisi jne.)

Decojakin oli enemmän kuin aikaisemmin, tai sitten muisti pätkii noiden aikaisempien Millenniumien suhteen :rolleyes: (No ainakin niiden decojen purkaminen katosta oli veristä puuhaa :D )

Aamujatkot

Lyhyen ruoka- ja juomatauon jälkeen sitten jatkoille siinä joskus kuuden aikoihin. Jengiä oli mestoilla enemmän kuin osasin odottaa. Musiikki ei kyllä ollut juurikaan omaan makuuni, mutta mukavaahan siellä oli istuskella ;)

Kiitokset Millenniunposselle kesän bileistä ja hienoa, että meininki jatkuu taas syksyllä.
Avatar
#2 • • Nefertete Guest
jooh. pippalot oli taas. :017:
Miulla oli hauskaa, kosto tais elää.. ;) Kiitokset vaan akille. Ens kerralla ois vissiin ferrarikeikan aika..en kuitenkaan tippunu alas, se oli ihan positiivista. :010:
Neonin setti upposi yllättävän hyvin, tai sit vinhan innostus tarttui :002:
Dekoja tosiaan oli enemmän kuin viimeksi, kiitos dekopojille..(putte: "hyppää" :019: )purkamisesta ei sit ton enempää..
Tanssahdeltua siis taas tuli, jotain "hieman" häiritseviä vaihtoja tuli, mut se kai oli sit millenniumkänni[tm] puutetta, jos ne häiritsi.
Tuttuja ja muutakin porukkaa oli mukava määrä, syksyllä on hyvä jatkaa.
Jatkoista sen verran, et aika chillailuksi meni miun osalta ...
Ja muukin porukka oli sen verran väsähtänyttä, että ne piti lopettaa aikaisemmin mut ehkä ensi kerralla pitempään ja isommalla porukalla :011:

Ja tietysti kuvia/videoita tms. olisi kiva nähdä näistä sekä viime pileistä!
*kiitän ja kumarran ja poistun takavasemmalle hetkeksi*
Avatar
#3 • • Edited T0mbstone Guest
Olihan noi bileet. Neonille pisteet kotiin, loistavaa settiä, ja bilefiilis pysyi ylhäällä setin loppuun asti ;) Nitekin oli saanut vähän lisää tunnelmaa dekotuksen ansiosta.

Siinäpä suurinpiirtein positiivinen palaute.

Fiilis lopahtikin samantien neonin lopetettua. Ja loppuilan setti olikin sitten suuri floppi :001: . Neonin teknisen osaamisen jälkeen Pete inputin laukkakarkelo ainoastaan teki olon vaivautuneeksi, ja biisivalinnat oli korkeintaan keskinkertaisia ja soitettu huonossa järjestyksessä ettei mukaan eksyneet helmibiisit sytyttäneet millään. Mr d nyt hoiti suurinpiirtein osansa, mut bilefiilis(tm) puuttui ainaskin minun havaintojen mukaan suurimmalta osaa bilekansaa loppuillan ajan.

Pientä harjoittelua kiitos! Eikä tietysti ole tarkoitus haukkua ketään maanrakoon, mut tekniikka kohdalleen, irti ravintoladj tavoista, logiikkaa setin rakenteeseen/biisivalintoihin ja tervetuloa soittamaan uudestaan.

Mut toki millenniumille suuret propsit siitä että edes jotain Lappeenrannassa tapahtuu, puitteet on kohdillaan saada joskus hyvätkin bileet aikaiseksi, kunhan loppuillan dj linjaus olisi kohdillaa. :)

ps. Soittakaa seuraavalla kerralla ennemmin Astrixin - pure nrg:stä originaali versio, astral projectionin versio alkaa aavistuksen kyllästyttämään. :rolleyes:
Avatar
#4 • • Pete Input Guest
Kiittää... Tommia, Akia, Äänimiestä, Neferteteä, sekä muita järjestelyyn (ja juopotteluun) osallistuneita. :)

Kivaa oli ja toivottavasti jossain vaiheessa otetaan uusiks... ilman "Napoleonia". ;)

TOmbstonelle pahoitteluni saamastasi mielipahasta. Se johtunee Millenniumkänni [tm]:stä, sekä fiiliksellä vedetystä B2B soitannasta, jossa kummallakaan meistä ei ollut käsitystä toistemme biiseistä. Ainoa "punainen lanka" oli n. suurpiirteisen alustavasti sovittu setin rakenne, joka viissiin tais kuitenkin jäädä unholaan... :D
Avatar
#5 • • T0mbstone Guest



TOmbstonelle pahoitteluni saamastasi mielipahasta. Se johtunee Millenniumkänni [tm]:stä, sekä fiiliksellä vedetystä B2B soitannasta, jossa kummallakaan meistä ei ollut käsitystä toistemme biiseistä. Ainoa "punainen lanka" oli n. suurpiirteisen alustavasti sovittu setin rakenne, joka viissiin tais kuitenkin jäädä unholaan... :D




Känni ja soittaminen.... tuhoon tuomittu yhdistelmä ;)
Avatar
#6 • • Edited Chatte Guest
Kivat bileet, kivat jatkot - vaikka en jatkoilla ihan parhaassa terässä enää ollutkaan...

Porukkaa oli ihan hyvin. Neon roks! Bilekuvia kehiin!

*Tanssikone kiittää*
Avatar
#7 • • sound force Guest
Kivat bileet oli kyl :)
Kannatti raahautua lahdest sinne bilettää ja soittaa.
Neon kyl rokkas aamul ennen minun soittoo ihan sairaan hyvin.
Oli hauskaa setittää 06 eteenpäin vaik jengii ei jatkoil niin hirveest ollu kun itse bileis.
Kiitokset akille ja hmm olisko ollu tommille :)
Avatar
#8 • • andy braun Guest
kyllä nämä olivat parhaat summer clubit tähän menessä..

fiilis kyllä pikkasen laski neonin lopettaessa mikä ei ollut yllätys mut kyl
se lähti siitä taas nousuun nopeasti nousuun.. :D

harmi et jatkot jäi väliin tällä kertaa.

kiitos taas mlnm porukalle. :)