Ihana - 09.08.2003@Cafe Ursula

3 posts, 1 page, 743 views

Avatar
#1 • • sunnyboy Guest
Hyvät kemut, soundi oli kohdallaan ja jengi mielissään. Ihmisiä oli hyvin paikalla, mut silti tanssilattialla oli sopivasti tilaa. Terassi oli myös hyvin katettu, joten sade ei haitannut. IHANASSA oli tunnelmaa, fiilistä ja atmosfääriä! Kiitos Ihana! :D
Avatar
#2 • • Damien Guest
Olin jatkuvasti liekeissä ja kirosin, että miten voidaan kusta bileiden päälle pelkän massin takia. Nostakaa samantien lipun hinta 12e ja jätetään ne 200 (yläkanttiin) ylimääräistä dildoa sinne ulkopuolelle itkemään. Eli siis ahdasta oli. Ääneen voisitte panostaa ettei tarvitse luukuttaa niin yber vitun kovalla, tulin 12 jälk ja siitä etiä päin, kova ääniset rusahtelivat yli ainakin viitisen kertaa. Noin pienessä tilassa vielä kun skobet on korvan juuressa, joko näin tai säätäkää edes ne kohdalleen....
House oli nannaa mut mielestäni djt sortuivat liikaa diippailemaan. Järjettömän kivasta meiningistä vaivuttiin koomaan pikkasen liiaan usein. Jos oli kerran vikat ihanat niin miksei pidetty fiilistä yllä koko iiltaa putkeen?
Rumpali poika oli aika hyvä veto, toi mukavaa nostetta hiljaisiin kohtiin. Ei myöskään pahemmin harhaillut biitissä, vaikka tarkka korvaiset ehkä muutaman ohi lyönnin hogasivat. En siitä purnaa.
Jengi, mitä ihmeen kuosidokaajia siellä oli? Liikaa ärmyjä naamoja ihan naamoissa, hymyä ihmiset hymyä,hyi hyi... Yritin jatkuvasti pistää iloa naamalle ja veikeillä tanssilattialla, sitten taas massat ympärillä kävi ahdistamaan.

Katotaan jos kermassa hoidetaan asiat paremmin, oli ekat ihanat eikä jäänyt mikään hyvä fiilis 2003:sta. Housessa pitää olla tunnelmaa mukana, pienessä porukkassa perseen pyörittelyä, eikä mitään känniääliö-ahdinko tungeskelua.
Avatar
#3 • • Slusse Guest


Katotaan jos kermassa hoidetaan asiat paremmin, oli ekat ihanat eikä jäänyt mikään hyvä fiilis 2003:sta. Housessa pitää olla tunnelmaa mukana, pienessä porukkassa perseen pyörittelyä, eikä mitään känniääliö-ahdinko tungeskelua.


Pitää kyl sanoa et joo oli tunkua, mutta tosiasia on se et IHANA (tai lähinnä Ursula) ei voi toimia kunnolla jos/kun sää on mikä se nyt sattu olemaan. Kaikkina muina kertoina IHANA:ssa on ollu jopa enemmän porukkaa, ja silti ollu kivaa eikä niin ahdasta. Syynä hyvä sää = ihmiset ulkona. Sade ajo kaikki sisään, ja siitä moinen supertungos.

Ei kannata tunkea herneitä nenään jos oli vähän ahdasta. :) Sellast aina tapahtuu.