KUSES-01 - Stepparit - Hauska Sananmuunnos EP [12"]

4 posts, 1 page, 2,350 views

Avatar
#1 • • Edited KP Tuotanto Guest
Both_600.png

Stepparit - Hauska Sananmuunnos EP [12"] (KUSES-01)

A. KPDJ
B1. Pikku-Haikan Patternin Sisäinen Suuri Seikkailu
B2. Sano, rakas

Musiikki: Stepparit
Masterointi: Petri Salonen

Hauska Sananmuunnos EP

Talven hittilevy kaudelle 2009-2010 on täällä! Hauska Sananmuunnos EP esittelee mystisen Stepparit duon monipuolista osaamista kolmen kappaleen verran! Tämän mustan 12 tuumaisen, äärimmäisen hyvältä kuulostavan, vinyyliäänilevyn aloittaa hieman synapoppimainen KPDJ, joka kertoo herkän tarinan tutusta kapakasta, frendeistä sekä illan musiikkitarjonnasta ja siihen vaikuttamisesta. Kappale pitää yksinkertaisesti löytyä jokaisen ironiaan taipuvan tiskijukan levylaukusta.

Koska A-puoli pyörii 45RPM:llä, niin siirrymmekin suoraan B-puolelle, jonka aloittaa kappale nimeltään Pikku-Haikan Patternin Sisäinen Suuri Seikkailu. Kyseessä on seikkailu isolla S:llä, sillä päähenkilömme Pikku-Haikka hukkaa kotovälinsä Pahan Breikin takia ja yrittää löytää tiensä takaisin omaan soppeensa. Matka on kuitenkin pitkä ja täynnä vauhtia, vaaroja, jännittäviä tilanteita sekä tuttuja henkilöitä. Onnistuuko ystävämme Pikku-Haikka koskaan löytämään takaisin kotoväliinsä? Entä mitä asiaa on Herra Kickillä? Kuka liitelee yläilmoissa ja ketkä puuhailevat keskenään? Näihin ja moniin muihin asioihin saadaan vastaus ennen kappaleen loppua. B-puolen ja koko levyn päättää herkkä kappale nimeltään Sano, rakas. Tämä musiikillinen ilotulitus virittää kuuntelijan euforiseen tilaan lempeillä rytmeillään ja tunteikkaalla soitannallaan, johon ainoastaan Stepparit pystyvät!

Levyä on painettu hyvin rajoitettu määrä, joten nyt tarkkana! Parempi ostaa oma kopio jo tänään kuin miettiä jonkin ajan päästä, levyjen loputtua, missä meni vikaan ja metsästää tätä mestariteosta Ebaystä tai Discogsista! Vielä parempi veto on ostaa nyt monta kopiota ja myydä myöhemmin kunnon kapitalistin tapaan muhkealla voitolla.

Nopean tilaajan bonuksena voit olla ensimmäinen, joka ehtii submittaamaan tämän tulevan keräilyharvinaisuuden Discogsiin!

Tilausohjeet

Vinyylilevy on tilattavissa suoraan osoitteesta: kusipaatuotanto at gmail piste com. Hintaa levyllä on 10e/kpl + postitus. Saatavilla myös seuraavista levykaupoista: Lifesaver (Hki), Levykauppa Äx (Hki & Tku) ja 8Raita (Tku).

Postimaksut Suomeen:

1 vinyyli - 6,70e
2-7 vinyyliä - 8,50e
8-18 vinyyliä - 10,05e

Myös nouto Turusta mahdollinen.

Osta omasi ennen kuin loppuvat!
Avatar
#2 • • KP Tuotanto Guest
Ohoh! Levy ulkona! Nopeat syövät hitaat.